- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
Günaydın dünkü menümYok Canım yaz bakalım ne değiştirebilirdik sorgularız. Belki bir seçenek buluruz.
Canım rica etsem menüne tarif kıyar misin birde övün aralarına boşluk hızlıca okumadı zor oluyor.
Emziren anemiydin? Gece sutu ve 18deki ara olmasa daha iyi olacakmış yemeyi çok sıkıştırmışsın.. vücuduna leptin hormonu salgılatacak hiç zaman yok.
Çok kötü olmamış tabi dışarıda protein kaynağı bulmak zor. Komşu fırın diye bir yer var menüsünde kinoalı salata var. Aklında olsun..Günaydın dünkü menüm
Sabah 08.30 limonlu su
11.00 kahvalti
1 dilim kaşar
1 dilim domates
3-4 parça salatalık
2 yk kapyabiberli patlıcan
1 yk patates salatası
1 minik dilim börek
Çay
Saat 17.00
Yarım kumpir
Ayran
Saat 19.00 cat kapi misafir geldi
Çay
Avuç içi kadar karısik kuruyemis
Evet dısarda yiyebilecegım hic birsey bulamıyorum burada hiç karsılasmadim komsu fırin diye biryerle canimÇok kötü olmamış tabi dışarıda protein kaynağı bulmak zor. Komşu fırın diye bir yer var menüsünde kinoalı salata var. Aklında olsun..
Menülerine tarih koymayi unutma lütfen..
Günaydın canım afiyet olsunGünaydın dünkü menüm
Sabah 08.30 limonlu su
11.00 kahvalti
1 dilim kaşar
1 dilim domates
3-4 parça salatalık
2 yk kapyabiberli patlıcan
1 yk patates salatası
1 minik dilim börek
Çay
Saat 17.00
Yarım kumpir
Ayran
Saat 19.00 cat kapi misafir geldi
Çay
Avuç içi kadar karısik kuruyemis
Komşufırın ben de hiç duymadımÇok kötü olmamış tabi dışarıda protein kaynağı bulmak zor. Komşu fırın diye bir yer var menüsünde kinoalı salata var. Aklında olsun..
Menülerine tarih koymayi unutma lütfen..
Günaydın canım kolay gelsin ben dün o işi hallettim bugün keyif yapacağım inşallahGunaydinlar mutlu pazarlar....
Bugun dip köşe temizlik gunum.. önce bi kahvalti hazirligi baslasin sonra temizlige basliyacam görüşüruz
Günaydın tatlım vallahi dikkat etmen lazım benim işimde ne bulursa alır tatlı tuzlu kek börek çikolata aklına gelen ne kadar kalorili cıss varsa alır Ama ben görmemeye çalışıyorumHerkese günaydın kızlar. Bugün kendimi frenle yebilecek miyim çok merak ediyorum akşamı iple çekiyorum. İnş eşim gofret almaz ona dayanamıyorum
Doyamadan mahrum kalmak çok acı çooook. Mecbur dayanıcazGünaydın canım afiyet olsun
Komşufırın ben de hiç duymadım
Günaydın canım kolay gelsin ben dün o işi hallettim bugün keyif yapacağım inşallah
Günaydın tatlım vallahi dikkat etmen lazım benim işimde ne bulursa alır tatlı tuzlu kek börek çikolata aklına gelen ne kadar kalorili cıss varsa alır Ama ben görmemeye çalışıyorum
Eskişehirliyim canım bizim orda sivrihisar vardır orada yaparlar arabaşını :)Bayağı bir yol kat ettin canım
Yok canım ben yapmadım herkese çıktık dün orada yozgatlı bir derneğin ikramıydı kaz etiyle
yapmışlar ilk kez kaz eti ile arabasıı çorbası yedim
Sen nereliydin canım
hayır@TURKPERENCO pardon arkadasim bu formu bulamadigini yeni farkettim. Takim kaptanimiz @berilcee bu gun giremedigi icin cevabin gecikmeli oldu. Affina siginip eger daha once baska takima giripte takimimiza girmene bir engel yoksa seni aramizda gormekten mutluluk duyariz.
13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
13. TAKIM KAPTANI: berilceee* Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 cuma deneme süresi vardır. Bu süre içerisinde paylaşımları dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.Gerekirse bu süre uzayacaktır.
13. TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: Kitkurdu & anderes
13.TAKIM KURALLARI:
*Takım üyeleri , takıma girdiği gün itibarıyla her gün düzenli olarak menü paylaşımında bulunmalı , menü bildirimi akşam saatlerinde tüm günü içerecek şekilde ve saat belirtilerek olmalıdır .
*Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.(yalnızca kendi menümüzü yazıp çıkmamalıyız yoksa takım ruhu oluşmamış demektir)
* Takımın motivasyonu için günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılacaktır(en az)
Az katılım yapan üyeler önce uyarılacaktır (sarı kart)
aynı durum 2.kez olursa uyarıya rağmen üye diskalifiye edilecektir.
*Listede olan olmayan herkes takimdadir,takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 11:30a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür..
* 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...[genel kural.)
*Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilecektir.
*Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :fanur
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :3
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :1.58
Kilonuz:81.5
Hedef kilonuz :68
Kilo alma hikayeniz :hamileliklerden dolayı kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?hem sağlık hem de görsellik için istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?[
Merhaba canım yeni mi katılacaksın takıma
Bengi cim tarif derken ne kastettin anlamadim canim. Yok emziren anne degilim kizim 24 yasinda o isterse emzirebilirimCanım rica etsem menüne tarif kıyar misin birde övün aralarına boşluk hızlıca okumadı zor oluyor.
Emziren anemiydin? Gece sutu ve 18deki ara olmasa daha iyi olacakmış yemeyi çok sıkıştırmışsın.. vücuduna leptin hormonu salgılatacak hiç zaman yok.
Tamam canim sen iste elbette koyarim
Yaa deme oyle seyler ben gider onlarinda aralarini bulurum. Moralleri duzelen arkadaslari daha guzel kilo verir bir de. Sonra kendi takimima ihanet etmis olurumZen seni yarışmadan sorumlu yapalım mi. 6. Takıma gidip ortalığı karıştır
Aramiza hosgeldin arkadasim.
Afiyet olsun canim. Menu yorumunu3 Şubat menüm
Bugünkü menüm düzensizDengesiz oldu dışarı çıktım misafirim vardı temizlik yaptım
Sabah 10:00 7 bitkili çay
Saat 12:00
1 kase arabaşı çorbası
15:00 3 kuru kayısı
17:00 1poğaca
18:00 fırında kalçalı but
1 bardak ayran
20:00 az şekerli Türk kahvesi
2 çiğ köfte
Bol Yeşillik
1 kupa yeşil çay
Gün boyunca 2 lt su
30 dakika dağ yürüyüşü
Ev temizleme
@keryneia
@bengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?