Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok Canım yaz bakalım ne değiştirebilirdik sorgularız. Belki bir seçenek buluruz.
Günaydın dünkü menüm
Sabah 08.30 limonlu su
11.00 kahvalti
1 dilim kaşar
1 dilim domates
3-4 parça salatalık
2 yk kapyabiberli patlıcan
1 yk patates salatası
1 minik dilim börek
Çay

Saat 17.00
Yarım kumpir
Ayran

Saat 19.00 cat kapi misafir geldi
Çay
Avuç içi kadar karısik kuruyemis

Zen71 tarih koyarmısin yazacaktım

Çok kötü olmamış tabi dışarıda protein kaynağı bulmak zor. Komşu fırın diye bir yer var menüsünde kinoalı salata var. Aklında olsun..
Menülerine tarih koymayi unutma lütfen..

Çok kötü olmamış tabi dışarıda protein kaynağı bulmak zor. Komşu fırın diye bir yer var menüsünde kinoalı salata var. Aklında olsun..
Evet dısarda yiyebilecegım hic birsey bulamıyorum burada hiç karsılasmadim komsu fırin diye biryerle canim

Günaydın canım afiyet olsun
Komşufırın ben de hiç duymadım
Gunaydinlar mutlu pazarlar....
Bugun dip köşe temizlik gunum.. önce bi kahvalti hazirligi baslasin sonra temizlige basliyacam görüşüruz
Günaydın canım kolay gelsin ben dün o işi hallettim bugün keyif yapacağım inşallah
Herkese günaydın kızlar. Bugün kendimi frenle yebilecek miyim çok merak ediyorum akşamı iple çekiyorum. İnş eşim gofret almaz ona dayanamıyorum
Günaydın tatlım vallahi dikkat etmen lazım benim işimde ne bulursa alır tatlı tuzlu kek börek çikolata aklına gelen ne kadar kalorili cıss varsa alır Ama ben görmemeye çalışıyorum

Doyamadan mahrum kalmak çok acı çooook. Mecbur dayanıcaz

Eskişehirliyim canım bizim orda sivrihisar vardır orada yaparlar arabaşını :)

hayır

F fanur aramıza hoş geldin canımm
Günlük olarak menü ve yaptığın spor içtiğin suyu takıma saatle yazarsan biz takım arkadaşların hepbirlikte yorumlar yapıp birbirimize yol gösteriyoruz.hepbirlikte vereceğiz bu kiloları hafif kalacağızz

Bengi cim tarif derken ne kastettin anlamadim canim. Yok emziren anne degilim kizim 24 yasinda o isterse emzirebilirim Benim cok fazla saglik problemlerim var canim( gunde 21 tane ilac icmek zorundayim) doktorlarimla diyetisyenim koordineli menu veriyor tuketmek zorundayim. Opsiyonlu olanlari zaten yemiyorum mesela gece meyvemde var aksam 3 dl. Ekmek yemiyorum tatlim. Menume elbette satir arasi veririm. Toplanti kararlarini okudum. Seni etiketliyecegim bundan sonra ve arabuluculugu kabul ediyorum arkadasimla birlikte elimizden geleni yapariz.

Afiyet olsun canim. Menu yorumunu Bengi__ ye birakayim ben bilemedim ama kahve konusuna deginmek istiyorum. Seker sadece kilo icin degil bircok konuda cok zararli arkadasim. Onun yerine alisana kadar sekersiz kahve yapip bir kuru kayisi 1 hurma yada 5_6 tane kuru uzum al kahvenin yanina her yudumdakucuk kucuk lokmalarla agzini tatlandir zamanla azalt daha kolay alisirsin arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…