Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar kusra bakmayin tatil nedeniyle evde çok misafir vardı yazamadim
Oyle sey mi olur arkadasim. Sen yeter ki bizden vazgecme. Bir de ne kadar yogun olursan ol firsatini ilk buldugunda2 dk.ni ayirip bizi haberdar edersen seviniriz. Sonucta takim arkadasiyiz birbirimizi merak ediyoruz canim.

Buyumez mi annesi ustelik geriye donum baktiginda daha dun gibi gelir. Kucagina alabilirken doya doya cikar tadini sonra buyuyunce ararsin bu gunleri.

Afiyet olsun arkadasim.
Misafirden artanlari hemen buzluga at canim. Hem yeyip kalori almamis olursun hem de habersiz misafirin geldiginde buzluktan cikardin mi cayin demlenene kadar eriyip ikramligin hazir olur tatlim. Ben oyle yapiyorum acizane bir oneri.

Evet canim her gun menunu paylas bizimle ki biz de yorum yapalim onerilerimiz olabilir. Pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapiyoruz. Iki hafta bu sekil de deneme sureci oluyor 3. Hafta listeye giriyorsun. Kolay gelsin basarilar. Diyetin saglikli bol eksiler getirsin.

4 şubat menü

Sabah 8.00 yarım lt limonlu su

09.30 kahvaltı
3 zeytin
2 yumurtadan yulaflı omlet
Maydanoz
Dereotu
Salatalık
Yeşil cay

13.00 ara
2 ceviz
2 kayısı
Türk kahvesi

16.30 akşam
7yk kuru fasülye
3 yk kinoa pilav
Salata

20.30 ara
1 elma
1 bardak ayran
Bengi__ bebiş uyuyorken yazmak istedim
keryneia spor olarak ev temizligi yaptım :))
philosophergirl şu ana kadar 1.5 lt su ictim 2.5 lt kesin olur bugün

Doyamadan mahrum kalmak çok acı çooook. Mecbur dayanıcaz
Bol kalorili yiyecekler doyurmuyor daha çok acıktırıp kilo aldırıyor canım

Haklısın canım çayda şekeri bıraktım kahveyi iki şekerli içiyorken yarıma düşürdüm
Tamamen bıraksam daha iyi olacak tabi
Hergün menü paylaşımı ve günlük en az 5 mesaj paylaşım canım
Benim de dünden kalanlar duruyor
Evde çocuk çok olunca kalmıyor birşey dolaba koyacak
Yarın başlamayı düşünüyorum bugün annelere gitmeyi düşünüyorum.istediğim gibi olmaz yoksa.
Yine de bu akşamdan dikkat et canım
Azcık ucundan başla
Afiyet olsun güzel ben de kuru fasülye özledim ne zamandır ev ahalisi yaptırmıyor

Çok iyi yapmissin cnm
Ben sporu herzaman akşam yapıyorum
Sabahmi daha iyiki
Bilmiyorum canım sabah daha mı iyi akşam mı daha iyi ama sporun kötüsü olmaz
Ben sabah daha uygundum herkes uyuyorken çıktım
Hafta içi çalışıyorken öğlen arası yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…