Oyle sey mi olur arkadasim. Sen yeter ki bizden vazgecme. Bir de ne kadar yogun olursan ol firsatini ilk buldugunda2 dk.ni ayirip bizi haberdar edersen seviniriz. Sonucta takim arkadasiyiz birbirimizi merak ediyoruz canim.Kizlar kusra bakmayin tatil nedeniyle evde çok misafir vardı yazamadim
Buyumez mi annesi ustelik geriye donum baktiginda daha dun gibi gelir. Kucagina alabilirken doya doya cikar tadini sonra buyuyunce ararsin bu gunleri.alerji mi vardı canım bebisinde? İnş hepimiz veririz canım fazla kilolarımızı
hoşgeldin canım. Ayni durumdayız evden çıkamayınca yemeğe sarıyor insan. Ben de 2 buçuk hafta önce geldim burası gayet güzel motive ediyor merak etme halledicez
ayy maşallah 24 yaş mi? Bazen diyorum benim kızım da büyür mu o kadar çok uzak geliyor.
Sagol canim. Elimden geldigince dikkat ediyorum.Afiyet olsun canım her şey güzel
Kendine dikkat et canım
Menü herzaman olduğu gibi güzel canım
Umarım hedefinize ulaşırsınız
Afiyet olsun arkadasim.3 şubat
07.30
3 parca börek (büyük değiller korkmayın)
misafirden artanlar
Kahvaltıyı çok geç yaptım bazı sorunlar oldu.
14.30
7 zeytin
1 incir
2 haşlanmış yumurta
2 parca börek
Küçük kurabiye
Biraz çemen
Aksam
Fırında levrek 1 adet
Salata
Haşlanmış brokoli ve havuç
Bengi__
3 litre suphilosophergirl
Spor yapamiyorum canım bebisten dolayı soğuktan dışarı da çıkamıyoruz ama evin içinde bol bol bebek gezdirme var sayılırsakeryneia
Haberimiz yok en son cuma günü giriş yaptı bizde merak ediyoruz dün kızlarda soruyordu hatta.Arkadaslarberilceee den haberi olan var mi ? Whatsapp tan mesaj attim dun onada cevap vermemis. Cok ama cok merak ediyorum.
Evet canim her gun menunu paylas bizimle ki biz de yorum yapalim onerilerimiz olabilir. Pazartesi ve cuma kilo bildirimi yapiyoruz. Iki hafta bu sekil de deneme sureci oluyor 3. Hafta listeye giriyorsun. Kolay gelsin basarilar. Diyetin saglikli bol eksiler getirsin.Günaydın kızlar, ben bugün itibari ile diyetime başlıyorum, deneme süreci var sanırım. Akşam ben de paylaşacakmıyım menü. Kafamda deli sorular, bu arad güne 7 buçukta başlayan ben anca yazabiliyorum.
Ya en azindan mesajima cevap verirdi. Onemli bir sey olmasindan endise duyuyorum canim.Haberimiz yok en son cuma günü giriş yaptı bizde merak ediyoruz dün kızlarda soruyordu hatta.
Olmuş olmuş diğerlerinden iyidir. Kısırın yanında ayranda içebilirsin.
Birde kuruyemiş kurukayisi arası yap tatlı krizleri çıkmasın sonra ortaya..
1 saat tempolu yürüyüş yapıp geldim kızlar
Birazda kahvaltı hazırlığına girişeyim ev halkı da uyansın dimi
İnsallah onemli birsey yokturYa en azindan mesajima cevap verirdi. Onemli bir sey olmasindan endise duyuyorum canim.
Bol kalorili yiyecekler doyurmuyor daha çok acıktırıp kilo aldırıyor canımDoyamadan mahrum kalmak çok acı çooook. Mecbur dayanıcaz
Haklısın canım çayda şekeri bıraktım kahveyi iki şekerli içiyorken yarıma düşürdümAfiyet olsun canim. Menu yorumunuBengi__ ye birakayim ben bilemedim ama kahve konusuna deginmek istiyorum. Seker sadece kilo icin degil bircok konuda cok zararli arkadasim. Onun yerine alisana kadar sekersiz kahve yapip bir kuru kayisi 1 hurma yada 5_6 tane kuru uzum al kahvenin yanina her yudumdakucuk kucuk lokmalarla agzini tatlandir zamanla azalt daha kolay alisirsin arkadasim.
Hergün menü paylaşımı ve günlük en az 5 mesaj paylaşım canımGünaydın kızlar, ben bugün itibari ile diyetime başlıyorum, deneme süreci var sanırım. Akşam ben de paylaşacakmıyım menü. Kafamda deli sorular, bu arad güne 7 buçukta başlayan ben anca yazabiliyorum.
Benim de dünden kalanlar duruyorAfiyet olsun arkadasim.
Misafirden artanlari hemen buzluga at canim. Hem yeyip kalori almamis olursun hem de habersiz misafirin geldiginde buzluktan cikardin mi cayin demlenene kadar eriyip ikramligin hazir olur tatlim. Ben oyle yapiyorum acizane bir oneri.
Yine de bu akşamdan dikkat et canımYarın başlamayı düşünüyorum bugün annelere gitmeyi düşünüyorum.istediğim gibi olmaz yoksa.
Afiyet olsun güzel ben de kuru fasülye özledim ne zamandır ev ahalisi yaptırmıyor4 şubat menü
Sabah 8.00 yarım lt limonlu su
09.30 kahvaltı
3 zeytin
2 yumurtadan yulaflı omlet
Maydanoz
Dereotu
Salatalık
Yeşil cay
13.00 ara
2 ceviz
2 kayısı
Türk kahvesi
16.30 akşam
7yk kuru fasülye
3 yk kinoa pilav
Salata
20.30 ara
1 elma
1 bardak ayran
Bengi__ bebiş uyuyorken yazmak istedim
keryneia spor olarak ev temizligi yaptım :))
philosophergirl şu ana kadar 1.5 lt su ictim 2.5 lt kesin olur bugün
Bilmiyorum canım sabah daha mı iyi akşam mı daha iyi ama sporun kötüsü olmazÇok iyi yapmissin cnm
Ben sporu herzaman akşam yapıyorum
Sabahmi daha iyiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?