Gofret yerine kurukayisi içine ceviz emin ol daha güzel.Herkese günaydın kızlar. Bugün kendimi frenle yebilecek miyim çok merak ediyorum akşamı iple çekiyorum. İnş eşim gofret almaz ona dayanamıyorum
Spor her zaman güzel ama yağ yakiminin en fazla olduğu zaman sabah aç karna yapılan kardiyodur. Ama spor her zaman yapılabilir.Bilmiyorum canım sabah daha mı iyi akşam mı daha iyi ama sporun kötüsü olmaz
Ben sabah daha uygundum herkes uyuyorken çıktım
Hafta içi çalışıyorken öğlen arası yürüyorum
Mahrum kalmak olarak düşünürsen yol alamazsın. Yahu su gofret hiç sağlıklı degil benim icin iyi degil onun yerine ben daha saglikli besleniyorum kuru kayısı yiyorum hatta 1 tane hurma ye. Sana yazdığım yulaf Lapasini yap emin ol daha lezzetli. Gofret mi içinde glikoz şurubu Palm yağı bir sürü acayip kötü sey var. Senin ve bebisin icin sağlıksız.. bakış açınızı değiştirin. Mahrum kalmayın..Doyamadan mahrum kalmak çok acı çooook. Mecbur dayanıcaz
Yok adaylara da
Lütfen tarih ekle.
Bir de o cornflekles yulaf ezmesi ile değişecek kornfleks ne yaaaaaaa gdo lu Mısır.. içinde şeker var. Arkasını çevirip bi oku yemekten vaz geçersin..
Günaydın kızlar güzel pazarlar sabah yine açtım gözlerimi...yarın iş var ya yapışırım yatağa .birazdan yürüyüşe gideceğim
1 saat tempolu yürüyüş yapıp geldim kızlar
Birazda kahvaltı hazırlığına girişeyim ev halkı da uyansın dimi
Gunaydinlar mutlu pazarlar....
Bugun dip köşe temizlik gunum.. önce bi kahvalti hazirligi baslasin sonra temizlige basliyacam görüşüruz
Herkese günaydın kızlar. Bugün kendimi frenle yebilecek miyim çok merak ediyorum akşamı iple çekiyorum. İnş eşim gofret almaz ona dayanamıyorum
Bugün temizlik günüm benimde kahvaltımı yaptım yemeğimi ayarladım sıra temizlikte bitince görüşmek üzere:))
Bengi cim tarif derken ne kastettin anlamadim canim. Yok emziren anne degilim kizim 24 yasinda o isterse emzirebilirimBenim cok fazla saglik problemlerim var canim( gunde 21 tane ilac icmek zorundayim) doktorlarimla diyetisyenim koordineli menu veriyor tuketmek zorundayim. Opsiyonlu olanlari zaten yemiyorum mesela gece meyvemde var aksam 3 dl. Ekmek yemiyorum tatlim. Menume elbette satir arasi veririm. Toplanti kararlarini okudum. Seni etiketliyecegim bundan sonra ve arabuluculugu kabul ediyorum arkadasimla birlikte elimizden geleni yapariz.
Arkadaslar @berilceee den haberi olan var mi ? Whatsapp tan mesaj attim dun onada cevap vermemis. Cok ama cok merak ediyorum.
Afiyet olsun canim. Menu yorumunuBengi__ ye birakayim ben bilemedim ama kahve konusuna deginmek istiyorum. Seker sadece kilo icin degil bircok konuda cok zararli arkadasim. Onun yerine alisana kadar sekersiz kahve yapip bir kuru kayisi 1 hurma yada 5_6 tane kuru uzum al kahvenin yanina her yudumdakucuk kucuk lokmalarla agzini tatlandir zamanla azalt daha kolay alisirsin arkadasim.
Günaydın kızlar, ben bugün itibari ile diyetime başlıyorum, deneme süreci var sanırım. Akşam ben de paylaşacakmıyım menü. Kafamda deli sorular, bu arad güne 7 buçukta başlayan ben anca yazabiliyorum.
4 şubat menü
Sabah 8.00 yarım lt limonlu su
09.30 kahvaltı
3 zeytin
2 yumurtadan yulaflı omlet
Maydanoz
Dereotu
Salatalık
Yeşil cay
13.00 ara
2 ceviz
2 kayısı
Türk kahvesi
16.30 akşam
7yk kuru fasülye
3 yk kinoa pilav
Salata
20.30 ara
1 elma
1 bardak ayran
Bengi__ bebiş uyuyorken yazmak istedim
@keryneia spor olarak ev temizligi yaptım :))
@philosophergirl şu ana kadar 1.5 lt su ictim 2.5 lt kesin olur bugün
Afiyet olsun canımm
Bilmiyorum canım sabah daha mı iyi akşam mı daha iyi ama sporun kötüsü olmaz
Ben sabah daha uygundum herkes uyuyorken çıktım
Hafta içi çalışıyorken öğlen arası yürüyorum
Merhaba hepinize kolay ve sağlıklı kilo vermeler aranızda olmak istiyorum kuralları okudum ilk menüsü akşam paylaşacağım
Liste altı iki kişi vardı ama yeni gelenlerde varYok adaylara da
Sağol canımMüslili kornfleksti son biraz kalmıştı o da 4 yk tükettim. Menülere tarih ekleyeceğim, bir de birşey soracağım sadece menüleri sen yorumluyorsun demi?
Güzel pazarlar canım iyi sporlar olsun :)
Süpersin bir de ev temizliği oh gitsin kaloriler
Mutlu pazarlar canımm kolay gelsin
Kuruyemişler daha sağlıklı onlardan yesen daha iyi olur
Kolay gelsin canııım
Yeni görevin hayırlı olsunn canım
Hala bir haber yok mu kızlar ?
Benim KV cennet elmasını kurutuyor yok Böyle bir güzellik.. Bazı dönemlerde yiyorum günde bir tane
Canım hoşgeldin başladığın tarihten itibaren menü paylaşımına başlıyorsun diye biliyorum ben
Hoş geldin canımMerhaba hepinize kolay ve sağlıklı kilo vermeler aranızda olmak istiyorum kuralları okudum ilk menüsü akşam paylaşacağım
Mantıklı ama akşam benim pertim çıkıyorYani tabikide önemli olan spor yapmak nezaman yaparsak ama akşama kadar yiyoruz akşam yaptigimda o yediklerimin yarısını eritiyorum gibi geliyor bana
Liste altı iki kişi vardı ama yeni gelenlerde var
Sağol canım
Dün misafir bahanesine temizlikte bitti
Bugün pazar keyfi yapıyorum
Hoş geldin canım
Mantıklı ama akşam benim pertim çıkıyor
Ne kadar erken o kadar iyi benim için canım
Akşam spor yapabilenlere hayran kalıyorum
Cuma cmt Pazar mesaj sayıları az olanları yarın yazıcam kızlar
Bakıcaz artıkBenim yazma durumum nasıl kiz bi problem yok demi :)
Bakıcaz artık
Ben mesaj sayısı yüzünden listeye 4. Hafta girebilmiştim
Ama bence yeterli seninki
***13.TAKIM
Asıller
Bademellaa (56.9/56.4/0.5/%0.88)
phılosophergirl (63.2/62,9/0.3/%0.47)
Deli ve Cesur(52.1/. 6. Takıma transfer olmak istıyor
Zerra (66.4/67.3/-0.9/%-1.36)
Bengi_(55.1/)sabit
umudum2 (65.8/)sabit
NEHIR34(72.3/71.9/0.4/%0.55)
sevimlimmm (62.1/62/0.1/%0.16)
Behmen (76/75.6/0.4/%0.52)
Allonsy(83.7/83/0.7/%0.84)
Nurdan1616(67.9/67./0.3/%0.44)7.1.18 tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef 60
Adaylar
cankizzzz (95.7/94.8/0.9/%0.94)22.1.18 tarıhınde 97 kılo takıma gelen yenı üye hedef kılo
aylahl(84.3 sabit)19.1.18 tarıhınde 85 kilo takıma gelen yeni üye hedef kılo
Nurdan1616(68.9/67.9/1/%1.45)17.1.18 tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef 60
Her derde deva (106.3/105.3/1/%0.94)25.1.18 tarıhınde 106.3 kılo ıle takıma gelen yenı üye hedef kılo 75
cevizle kuru meyve çok güzel alternatif evetGofret yerine kurukayisi içine ceviz emin ol daha güzel.
ben asla abur cubur yemeyen glikoz şurubu var diye evde baklavamı yapan çikolata vs asla yemeyen biriydim hamilelik te çok güzel geldi bunlar tabi torkunun soya vs kullanmaması ve pancar şekerinden yapmasıda içi rahatlatınca. Sonra alerji diyeti geldi hooooppppp bir basit keke hasret kaldım şuan diyeti açalı 2 ay oldu 3 kilo aldım diyet zamanı yumurta süt salça giren hiçbirşey yemiyordum muz dana eti hurma portakal daha birçok şey dokunuyordu haliyle tek tip beslenmenin verdiği aç gözlülük inanıyorum önceki gibi iradeli olacağıma daha öncede öyleydim yine olurum ama desteksiz olmuyor çok tşk ederim. Akşama pırasa yemeğim hazır eşimede börek :)Mahrum kalmak olarak düşünürsen yol alamazsın. Yahu su gofret hiç sağlıklı degil benim icin iyi degil onun yerine ben daha saglikli besleniyorum kuru kayısı yiyorum hatta 1 tane hurma ye. Sana yazdığım yulaf Lapasini yap emin ol daha lezzetli. Gofret mi içinde glikoz şurubu Palm yağı bir sürü acayip kötü sey var. Senin ve bebisin icin sağlıksız.. bakış açınızı değiştirin. Mahrum kalmayın..
Afiyet olsun canim. Tam aksam icin cok erken diyecektim ki ara ogununu gordum cok iyi olur o saatte ara ogun yapman arkadasim 16.30 cok erken bir saat cunku.4 şubat menü
Sabah 8.00 yarım lt limonlu su
09.30 kahvaltı
3 zeytin
2 yumurtadan yulaflı omlet
Maydanoz
Dereotu
Salatalık
Yeşil cay
13.00 ara
2 ceviz
2 kayısı
Türk kahvesi
16.30 akşam
7yk kuru fasülye
3 yk kinoa pilav
Salata
20.30 ara
1 elma
1 bardak ayran
Bengi__ bebiş uyuyorken yazmak istedim
@keryneia spor olarak ev temizligi yaptım :))
@philosophergirl şu ana kadar 1.5 lt su ictim 2.5 lt kesin olur bugün
KİŞİ GÖREV AÇIKLAMA
@Allonsy---- makale paylaşma--- günlük olarak diyet haberleri motivasyon sağlıklı bilgiler ile ilgi paylaşım yapmak
@philosophergirl-----su ve vücut ölçüleri takibi----günlük içilen su miktarını pazartesi günleri yayınlama 15 günde bir üyelerin ölçülerinin alınıp yayınlanması
@sevimlimmm ----cuma yüzde hesaplama--- @berilceee ile koordineli olarak cuma sonuç paylaşımını yapma ve hesaplama
@ada81------ eski kayıtları tutma ----paylaşılan güzel öneri tarif vs. bunların kaydını tutup istenildiğinde yayınlamak
zerra ----- mesaj takibi ----üyelerin günlük mesaj sayılarının takibi ve pazartesi günü yayınlanması girmeyen üyelerin uyarılması
@Behmen---- adaylar ---- yeni üyelerin takibi listeye ne zaman gireceklerinin takibi adayların adaptasyonu
herderdedeva ----- tarif paylaşımı ------günlük olarak en yeni şaşırtıcı tarifleri bulup paylaşmak
@NEHIR34----- arabulucu---- üyeler arasında gerçekleşebilecek problemlerin orta yolu bulunarak çözüme ulaştırılması
Bademellaa ----- Moral motivasyon----- özel hayatında problem yaşayan üyelere moral motivasyon sağlamak. destek olmak. bir nevi güzin abla.
@keryneia---- spor takibi----- günlük üyelerin yaptığı sporların takibini yapıp kaydını tutmak ve bu kayıtları pazartesi günü yayınlamak spor önerilerinde bulunmak. değişik spor videoları paylaşmak
Bengi__ ----- menü takibi -----menülerin yorumlanması menü takibi. pazartesi günleri menü paylaşımı yapanların listesinin yayınlanması not: yorumlamayacağım olabilir bir menüde problem varsa yorumlarım. iyi ve sorunsuz menülere bir şey yazmam bilginiz olsun.
------ izinleri takibi ------kimse talip olmadı buna
not: bir inceleyin düzeltilecek bir yeri varsa düzeltiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?