Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bilmiyorum canım sabah daha mı iyi akşam mı daha iyi ama sporun kötüsü olmaz
Ben sabah daha uygundum herkes uyuyorken çıktım
Hafta içi çalışıyorken öğlen arası yürüyorum
Spor her zaman güzel ama yağ yakiminin en fazla olduğu zaman sabah aç karna yapılan kardiyodur. Ama spor her zaman yapılabilir.

Doyamadan mahrum kalmak çok acı çooook. Mecbur dayanıcaz
Mahrum kalmak olarak düşünürsen yol alamazsın. Yahu su gofret hiç sağlıklı degil benim icin iyi degil onun yerine ben daha saglikli besleniyorum kuru kayısı yiyorum hatta 1 tane hurma ye. Sana yazdığım yulaf Lapasini yap emin ol daha lezzetli. Gofret mi içinde glikoz şurubu Palm yağı bir sürü acayip kötü sey var. Senin ve bebisin icin sağlıksız.. bakış açınızı değiştirin. Mahrum kalmayın..

Lütfen tarih ekle.
Bir de o cornflekles yulaf ezmesi ile değişecek kornfleks ne yaaaaaaa gdo lu Mısır.. içinde şeker var. Arkasını çevirip bi oku yemekten vaz geçersin..

Müslili kornfleksti son biraz kalmıştı o da 4 yk tükettim. Menülere tarih ekleyeceğim, bir de birşey soracağım sadece menüleri sen yorumluyorsun demi?

Günaydın kızlar güzel pazarlar sabah yine açtım gözlerimi...yarın iş var ya yapışırım yatağa .birazdan yürüyüşe gideceğim

Güzel pazarlar canım iyi sporlar olsun :)

1 saat tempolu yürüyüş yapıp geldim kızlar
Birazda kahvaltı hazırlığına girişeyim ev halkı da uyansın dimi

Süpersin bir de ev temizliği oh gitsin kaloriler

Gunaydinlar mutlu pazarlar....
Bugun dip köşe temizlik gunum.. önce bi kahvalti hazirligi baslasin sonra temizlige basliyacam görüşüruz

Mutlu pazarlar canımm kolay gelsin

Herkese günaydın kızlar. Bugün kendimi frenle yebilecek miyim çok merak ediyorum akşamı iple çekiyorum. İnş eşim gofret almaz ona dayanamıyorum

Kuruyemişler daha sağlıklı onlardan yesen daha iyi olur

Bugün temizlik günüm benimde kahvaltımı yaptım yemeğimi ayarladım sıra temizlikte bitince görüşmek üzere:))

Kolay gelsin canııım

Yeni görevin hayırlı olsunn canım

Arkadaslar @berilceee den haberi olan var mi ? Whatsapp tan mesaj attim dun onada cevap vermemis. Cok ama cok merak ediyorum.

Hala bir haber yok mu kızlar ?

Benim KV cennet elmasını kurutuyor yok Böyle bir güzellik.. Bazı dönemlerde yiyorum günde bir tane

Canım hoşgeldin başladığın tarihten itibaren menü paylaşımına başlıyorsun diye biliyorum ben

Bilmiyorum canım sabah daha mı iyi akşam mı daha iyi ama sporun kötüsü olmaz
Ben sabah daha uygundum herkes uyuyorken çıktım
Hafta içi çalışıyorken öğlen arası yürüyorum

Yani tabikide önemli olan spor yapmak nezaman yaparsak ama akşama kadar yiyoruz akşam yaptigimda o yediklerimin yarısını eritiyorum gibi geliyor bana

Kilolarimdan cok sıkıldım artik 24 yasindayim 83 kilo ile doguma girdim. Dogum yapali 5 ay oldu ama ben hala 75 kiloyum süt olsun diye yedimde yedim. Kendime zayiflama arkadaşı arıyordum ve bu grupla karşılaştım. Kızlar azimli olalım lutfeenn buna cok ihtiyacim var

Liste altı iki kişi vardı ama yeni gelenlerde var
Sağol canım
Dün misafir bahanesine temizlikte bitti
Bugün pazar keyfi yapıyorum
Merhaba hepinize kolay ve sağlıklı kilo vermeler aranızda olmak istiyorum kuralları okudum ilk menüsü akşam paylaşacağım
Hoş geldin canım
Yani tabikide önemli olan spor yapmak nezaman yaparsak ama akşama kadar yiyoruz akşam yaptigimda o yediklerimin yarısını eritiyorum gibi geliyor bana
Mantıklı ama akşam benim pertim çıkıyor
Ne kadar erken o kadar iyi benim için canım
Akşam spor yapabilenlere hayran kalıyorum

Ozm bana hayran kal ben hep akşam yapıyorum

Bu listedeki kişilerin mesaj sayılarını kontrol edicem. Başka kimse var mı

Gofret yerine kurukayisi içine ceviz emin ol daha güzel.
cevizle kuru meyve çok güzel alternatif evet

ben asla abur cubur yemeyen glikoz şurubu var diye evde baklavamı yapan çikolata vs asla yemeyen biriydim hamilelik te çok güzel geldi bunlar tabi torkunun soya vs kullanmaması ve pancar şekerinden yapmasıda içi rahatlatınca. Sonra alerji diyeti geldi hooooppppp bir basit keke hasret kaldım şuan diyeti açalı 2 ay oldu 3 kilo aldım diyet zamanı yumurta süt salça giren hiçbirşey yemiyordum muz dana eti hurma portakal daha birçok şey dokunuyordu haliyle tek tip beslenmenin verdiği aç gözlülük inanıyorum önceki gibi iradeli olacağıma daha öncede öyleydim yine olurum ama desteksiz olmuyor çok tşk ederim. Akşama pırasa yemeğim hazır eşimede börek :)

Afiyet olsun canim. Tam aksam icin cok erken diyecektim ki ara ogununu gordum cok iyi olur o saatte ara ogun yapman arkadasim 16.30 cok erken bir saat cunku.

Benden Güzin abla olur mu :))) malum geçen gün arkadaş ilk bana kıl oldu gitti

Bademellaa
Operasyon nasıl geçti canım iyimisin

İyiyim canım sağolasın. Dün bütün gün dinlendim. Ağrım azaldı kanama devam ediyor. İlk ayıldığımda biraz zor geçti ilk yarım saat ağrı kesiciler serumlar iğneler baya toparladım. Doktor işlemin başarılı geçtiğini gayet iyi olduğumu ama 1 hafta kadar kendime dikkat etmem gerektiğini söyledi. Çarşamba yada perşembe kontrole gitcem. Bundan sonra ne yapmamız gerekiyor bakalım tüp bebek süreci nasıl geçecek Allah yardımcımız olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…