Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aa kurutulmus cennet elmasi duymamistim. Guzel oluyordur elbet afiyet olsun canim. Sagol arkadasim sizler guzel guzel anlasin arabulmaya gerek olmasin. Isin sakasi bir yana burasi sanal alem kimsenin kimseden maddi yada degil bir beklentisi yok. Herkes kendi dogrulari dogrultusunda yorum yapip yardimci olmaya calisiyor aslinda kirilacak alinacak bir seyde olmamali ama oluyor bazen iste. Esref saati essek saati denen bir laf var ya ondan herhalde. Sonucta kardes kardese alinabiliyor bazen. Onemli olan tatliya bagliyabilmek.

Gecmis olsun canim. Hayirlisi ile bebisini kucagina almak nasip olur insallah.

Tarif degil tarih yazacaktm sabah rehaveti iste..

Behmen arkadasimiza yardımcı olalım :)

Aksam menünu yaz canim ne kadar su ictin neler yedin ne kadar spor yapabildin ?

Canim hoşgeldin aramiza )

Rabbim gönlüne gore versin canim.. cook gecmis olsun

Arkadaşlar sadece ben yorumlamayacağım menüleri sizde yorumlayın ben sadece gördüğüm yanlışları belirtirim iyilere pek değinmem..
Tamam canim bende elimden geldikce destek olurum aslinda ben cook buralarda olurum... babamin burada olması haliyle misafir olunca evin duzeni vs degisiyor babam yöresel yemekler ister cok vaktimi alıyor... sali gunu gidiyor babam.. ondan sonra daha cook buralarda olurum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…