Aa kurutulmus cennet elmasi duymamistim. Guzel oluyordur elbet afiyet olsun canim. Sagol arkadasim sizler guzel guzel anlasin arabulmaya gerek olmasin. Isin sakasi bir yana burasi sanal alem kimsenin kimseden maddi yada degil bir beklentisi yok. Herkes kendi dogrulari dogrultusunda yorum yapip yardimci olmaya calisiyor aslinda kirilacak alinacak bir seyde olmamali ama oluyor bazen iste. Esref saati essek saati denen bir laf var ya ondan herhalde. Sonucta kardes kardese alinabiliyor bazen. Onemli olan tatliya bagliyabilmek.Müslili kornfleksti son biraz kalmıştı o da 4 yk tükettim. Menülere tarih ekleyeceğim, bir de birşey soracağım sadece menüleri sen yorumluyorsun demi?
Güzel pazarlar canım iyi sporlar olsun :)
Süpersin bir de ev temizliği oh gitsin kaloriler
Mutlu pazarlar canımm kolay gelsin
Kuruyemişler daha sağlıklı onlardan yesen daha iyi olur
Kolay gelsin canııım
Yeni görevin hayırlı olsunn canım
Hala bir haber yok mu kızlar ?
Benim KV cennet elmasını kurutuyor yok Böyle bir güzellik.. Bazı dönemlerde yiyorum günde bir tane
Canım hoşgeldin başladığın tarihten itibaren menü paylaşımına başlıyorsun diye biliyorum ben
Gecmis olsun canim. Hayirlisi ile bebisini kucagina almak nasip olur insallah.İyiyim canım sağolasın. Dün bütün gün dinlendim. Ağrım azaldı kanama devam ediyor. İlk ayıldığımda biraz zor geçti ilk yarım saat ağrı kesiciler serumlar iğneler baya toparladım. Doktor işlemin başarılı geçtiğini gayet iyi olduğumu ama 1 hafta kadar kendime dikkat etmem gerektiğini söyledi. Çarşamba yada perşembe kontrole gitcem. Bundan sonra ne yapmamız gerekiyor bakalım tüp bebek süreci nasıl geçecek Allah yardımcımız olsun :)
Tarif degil tarih yazacaktm sabah rehaveti iste..Müslili kornfleksti son biraz kalmıştı o da 4 yk tükettim. Menülere tarih ekleyeceğim, bir de birşey soracağım sadece menüleri sen yorumluyorsun demi?
Güzel pazarlar canım iyi sporlar olsun :)
Süpersin bir de ev temizliği oh gitsin kaloriler
Mutlu pazarlar canımm kolay gelsin
Kuruyemişler daha sağlıklı onlardan yesen daha iyi olur
Kolay gelsin canııım
Yeni görevin hayırlı olsunn canım
Hala bir haber yok mu kızlar ?
Benim KV cennet elmasını kurutuyor yok Böyle bir güzellik.. Bazı dönemlerde yiyorum günde bir tane
Canım hoşgeldin başladığın tarihten itibaren menü paylaşımına başlıyorsun diye biliyorum ben
Kilolarimdan cok sıkıldım artik24 yasindayim 83 kilo ile doguma girdim. Dogum yapali 5 ay oldu ama ben hala 75 kiloyum süt olsun diye yedimde yedim. Kendime zayiflama arkadaşı arıyordum ve bu grupla karşılaştım. Kızlar azimli olalım lutfeenn buna cok ihtiyacim var
Bunun icin iki tane arabulucumuz varBenden Güzin abla olur mu :))) malum geçen gün arkadaş ilk bana kıl oldu gitti
Hoşgeldin canim aramıza keyifle kilo vermeler
Dun aksam okudum masallah 24 yaşında kızınız varmis ayyy darisi basima benim kiz 5 yasinda dahaBuyumez mi annesi ustelik geriye donum baktiginda daha dun gibi gelir. Kucagina alabilirken doya doya cikar tadini sonra buyuyunce ararsin bu gunleri.
Aksam menünu yaz canim ne kadar su ictin neler yedin ne kadar spor yapabildin ?Günaydın kızlar, ben bugün itibari ile diyetime başlıyorum, deneme süreci var sanırım. Akşam ben de paylaşacakmıyım menü. Kafamda deli sorular, bu arad güne 7 buçukta başlayan ben anca yazabiliyorum.
Kızlar, ilk gün zor geçiyor. Bebekte emzirdiğim için çok halsiz hissediyorum kendimieşime pasladım hep çocuğu ama öğretmen o da. Yarın iş başı yapacak, yarın tek başımayım. zamanla midem küçülür inşallah
Hosgeldin aramiza canimMerhaba hepinize kolay ve sağlıklı kilo vermeler aranızda olmak istiyorum kuralları okudum ilk menüsü akşam paylaşacağım
Canim hoşgeldin aramizaKilolarimdan cok sıkıldım artik24 yasindayim 83 kilo ile doguma girdim. Dogum yapali 5 ay oldu ama ben hala 75 kiloyum süt olsun diye yedimde yedim. Kendime zayiflama arkadaşı arıyordum ve bu grupla karşılaştım. Kızlar azimli olalım lutfeenn buna cok ihtiyacim var
Öyle yapacağım, bir anda çok mu yüklendim kendime, bilemedim.Aksam menünu yaz canim ne kadar su ictin neler yedin ne kadar spor yapabildin ?
Rabbim gönlüne gore versin canim.. cook gecmis olsunİyiyim canım sağolasın. Dün bütün gün dinlendim. Ağrım azaldı kanama devam ediyor. İlk ayıldığımda biraz zor geçti ilk yarım saat ağrı kesiciler serumlar iğneler baya toparladım. Doktor işlemin başarılı geçtiğini gayet iyi olduğumu ama 1 hafta kadar kendime dikkat etmem gerektiğini söyledi. Çarşamba yada perşembe kontrole gitcem. Bundan sonra ne yapmamız gerekiyor bakalım tüp bebek süreci nasıl geçecek Allah yardımcımız olsun :)
Tamam canim bende elimden geldikce destek olurum aslinda ben cook buralarda olurum... babamin burada olması haliyle misafir olunca evin duzeni vs degisiyor babam yöresel yemekler ister cok vaktimi alıyor... sali gunu gidiyor babam.. ondan sonra daha cook buralarda olurumArkadaşlar sadece ben yorumlamayacağım menüleri sizde yorumlayın ben sadece gördüğüm yanlışları belirtirim iyilere pek değinmem..
Canim emziren bi annesin sadece saglikli seyler yiyerek birazda spor aktiviteyle kilolar gitmeye başlar...Öyle yapacağım, bir anda çok mu yüklendim kendime, bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?