Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cook geçmiş olsun cnm
Sağlıkla kucağına al ins

Tekrar Merhaba kızlar aranıza girmeyi çok istedim ama iyice inceleyince görevler,mesajlar çok aktif olmam laxım benim biri iki aylık biri 2 yaşında iki cocugum var bide bişeyler ektiğim bahçem ve bi kaç tavuğum var evin işleri ve yemek bulaşık saymıyorum bile o yüzden bu kadar aktif olamam sitede hepinize kilosuz güzel güner diliyorum sevgiler

Seninde ellerine sağlık cnm
Keşke böyle temizledigimiz gibi kalsa
Keşkeeeee hoop sabah yine ayni .. bide hafta ici esim ogle yemegine geliyor sabah kalkip koştur ogle yemegi hazirla.. kizimi hazirla esim krese bırakıyor... kendimi 13.30 da spora atabiliyorum....

Keşkeeeee hoop sabah yine ayni .. bide hafta ici esim ogle yemegine geliyor sabah kalkip koştur ogle yemegi hazirla.. kizimi hazirla esim krese bırakıyor... kendimi 13.30 da spora atabiliyorum....

Amann temizliyorum akşama gene aynı heryer
Ben akşam yapıyorum daha iyi oluyor ev toplanmış oluyor yemekler yenmiş oluyor spordan sonra rahatca oturuyorum dinleniyorum

Canim boyle dusunme hepimizin bi kosusturmasi var kimimiz calisiyoruz ev isi cocuk derken gelebildigimiz kadar geliyoruz... sen kilo vermeye niyet etmişken birakma derim )

Amann temizliyorum akşama gene aynı heryer
Ben akşam yapıyorum daha iyi oluyor ev toplanmış oluyor yemekler yenmiş oluyor spordan sonra rahatca oturuyorum dinleniyorum
Aynen valla bitmiyor yine ayni....
Bide benim cadi heryeri oyun hamuru , kalem kagit , kum boya yapiyor bu donem oyle olacak gibi

Aynen valla bitmiyor yine ayni....
Bide benim cadi heryeri oyun hamuru , kalem kagit , kum boya yapiyor bu donem oyle olacak gibi

Ayyy benim kızlarda oynuyor oyun hamuru
Heryere yapışıyor günde on kere evi süpürüyorum
Ama daha çocuk onlar okadar kısıtlamak istemiyorum oynayın diyorum sonra sınır krizi geçiriyorum kendi kendime şimdi bide slime çıktı başıma

Ahhh Ahh o slime hic deme canim... bide parmak boyası... bende senin gibi kisitlamiyorum yere sofrabezi gibi bisey seriyorum bunum üstünde oyna kizim diyorum.. ama bi bakiyorum halilara yapışmış ne yapalim canlar sağolsun.. hayal gucleri gelişsin biz temizleriz

Seninki kaç yaşında cnm
Birtanem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…