1 tane kizim var canim ...nisanda 5 yaşında olacak... pek nazli sanki 10 cocuk büyüttümSeninki kaç yaşında cnm
Birtanem var
Canim cok gecmis olsun ne ozuru balim saglik onemli olan iyi diyelim hamdolsun.Gecmisi okumaya calistim ama okuyamiyorum arkadaslar keyfim yok diye zorlaniyorum. Cok ozur dilerim.Umarim hepiniz iyisinizdir ve hersey yolundadir.
Hosgeldin canim birlikte bahara kadar vericez insallah fazla kilolarimizi yeter ki buradan kopma :))Meslek: öğretmen
Medeni durum: evli
Çocuk sayısı :1
Yaşadığı şehir: Zonguldak
Boy:165
Kilo: 66.8
Hedef kilo: 54
Kilo alma hikayesi: hamilelikte çok aldım ve veremedim, 3 aylık bebeğim bar
Kilo bermeyi neden istiyorsunuz: kendimi çok çirkin hissediyorum ve hiçbir kıyafetim ayakkabım olmuyor
Daha önce hiçbir yarışmaya katılmadım
Afiyet olsun canim bence guzel menuIyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah 11de :
1dilim ekmek
1dilim beyaz peynir
1dilim kasar peynir
Yarın domates
5dilim salatalık
5tane zeytin
2tane yumurta
Ara kahve
Öğlen yok
Akşam 5de :
1kase kısır ve marul
Ara kahve
Spor yok
2litre su
Bengi__
Evde değildim cnm
Akşam 10da fln yediler meyve ben yemedim saat geç oldu diye
Temiz az ve öz menu cok guzel canimKızlar ben menümü paylaşıp uçuyorum hemen..
Allah rahatlık versin hepinize
11:00 4 yk kornfleks 1 su bardağı badem sütü
13:00 10 yk zeytinyağlı pırasa
15:00 1 avuç leblebi
18:00 ızgara kanat derisiz 7 adet bol salata
2.5 litre su
Spor yok
Korktugun kadar degil bence canim gunu iyi kurtarmissin :))Günaydın dünkü menüm
Sabah 08.30 limonlu su
11.00 kahvalti
1 dilim kaşar
1 dilim domates
3-4 parça salatalık
2 yk kapyabiberli patlıcan
1 yk patates salatası
1 minik dilim börek
Çay
Saat 17.00
Yarım kumpir
Ayran
Saat 19.00 cat kapi misafir geldi
Çay
Avuç içi kadar karısik kuruyemis
Insallah onemli birsey yokturArkadaslarberilceee den haberi olan var mi ? Whatsapp tan mesaj attim dun onada cevap vermemis. Cok ama cok merak ediyorum.
Hosgeldin canimHoş bulduk arkadaşlar
Canim haftalik yazsan daha iyi olur benceCuma cmt Pazar mesaj sayıları az olanları yarın yazıcam kızlar
Temizlik bitti yemek ler yendi utu faslina gecildiTemizlik yapip benim gibi perti cikanlarrrhuhuuuu bitmedimi temizlik neredediniz ?
Evet yememeye caliştım kendimi şişkin hissediyorum diye cok yemis gibi sandim yazinca bana da az geldi:)Korktugun kadar degil bence canim gunu iyi kurtarmissin :))
Bende temizligi bitirdim ütüye geciyorum ev hanimi olmak cok zor calisan ev hanimi olmak cok cok cok zorrrrTemizlik bitti yemek ler yendi utu faslina gecildi
Canım 2 hafta deneme süren var sabah ve akşam gşrip bildirim yapman ve denemeni tavsiye ederim emin ol burda herkes çok yoğun birbirimizi anlayışla karşılıyor ve yardımcı oluyoruzTekrar Merhaba kızlar aranıza girmeyi çok istedim ama iyice inceleyince görevler,mesajlar çok aktif olmam laxım benim biri iki aylık biri 2 yaşında iki cocugum var bide bişeyler ektiğim bahçem ve bi kaç tavuğum var evin işleri ve yemek bulaşık saymıyorum bile o yüzden bu kadar aktif olamam sitede hepinize kilosuz güzel güner diliyorum sevgiler
Hosbulduk tesekkur ederim :)
Canım tabikii hoş geldin aramıza 1. Sayfadaki formu doldurup burada paylaşırmısın seni daha yakından tanıyalımbeni de alır mısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?