Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bengi_
Menüm

SAbah 11:00
2 yumurta
2 karabuğday unundan krep
1 közlenmiş kapya biber
Polen bal arıstükarışımı 1 tatlı kaşığı

Ara 13:00
1 armut

Ara 14:30
Kurutulmuş cennet hurması 2 dilim

Akşam18:00
Kinoa kısırı bol yeşillikli
3 kaşık yoğurt

Ballı fındık ezmesi 2 kaşık 18:30

Eşime kızıp yedim sonuncuyu stresten şimdi pişmanım ama iş işten geçti

Su 2 litre

Spor 30 yürüyüş keryneia

Kızlar yeni bi spor salonuyla görüştüm oraya başlayacağım zumba plates vs karışık çalıştırıyormuş hoca haftanın 5 günü gidecek gibiyim inşallah aksilik çıkmazsa

4 şubat menüm
Sabah 10:00
Gileburu suyu
10:30 kahvaltı
İki yemek kaşı lor iki yemek kaşıı yulaf kepeği yarım çay bardağı sütle krep üç zeytin 1:30 yumurta 1:30 dilim yağsız pastırmayla omlet bir çay kaşıı tereyağıyl
Bir tatlı kaşıı tahin pekmez
Bir tatlı kaşıı çemen

14:00
1 portakal
1 lahana sarması

18:00 200 gr kadar haşlanmış karnabahar
(Dışarı zorla yemeğe götürüldüm karnım biraz doysun diye yedim)

18:30 tavuk dünyası
Makarnayı yemedim

Gün içinde 2 lt su
1 kupa yeşil çay
1 saat tempolu yürüyüş
keryneia Bengi__

Bende cok merak ediyorum insallah hersey yolundadir @berilceee
Aradim da canim hic boyle yapmazdi. Bugun gelen giden yine cok oldu sagolsunlar ama her firsatta bakiyorum dondu mesajima diye. Allahim iyilik versin insallah iyi haberlerini aliriz.

Zerra zerraaa cis yok demiiii bu hafta guzel eksilerle gelelimm..
Çok zorluyorlar adacım beni...
Bizimde yoğunluğumuz çok ama biraz zorla derim canım..görev herkesin yok
Canim haftalik yazsan daha iyi olur bence
Pazartesi yazayım herkes kendine çeki düzen versin canım. Hatırlıyorsanız bana Perşembe bildirim öncesi söylenmişti canım çok sıkılmıştı ve listeye girememiştim
Afiyet olsun güzel canım
Genel olarak güzel
Kızlar yeni bi spor salonuyla görüştüm oraya başlayacağım zumba plates vs karışık çalıştırıyormuş hoca haftanın 5 günü gidecek gibiyim inşallah aksilik çıkmazsa
Salona gitmek çok daha iyi olur canım

Dun aksam okudum masallah 24 yaşında kızınız varmis ayyy darisi basima benim kiz 5 yasinda daha )
Allah omrunu versin canim 5 olmus bile annesi. Sana sorsam simdi dogumu dun gibi gelir demi inan bana da oyle geliyor.

Kızlar kilo verme maceram 2 ay önce başladı
5 hafta güzel kilo verdim
Sonra gelen giden misafir il dışı izin filan derken aynıyım
Evdekiler beni yoruyor eşim çocuklar
Niye onlarla aynı yemeği yemiyorum dışarda yeme istemeler..eşim hazır yemeği çok sever
Yeter artık diyor
Gelecek hafta Kozaklı kaplıcalara ötele gidelim dedi
Açık büfe yemek haliyle yiyecem
Başka ne yapayım orda
Ben birşey deyince fazla tepki veriyorsun diyor
Ben onlara yiyecekleri yemekleri yapıyorum
Kendime de biraz daha diyete özel oluyor
Anlatamadım aslında sıkıntımı
Sizde kilo verme sürecinde eşinizle ailenizle bu kadar çatışıyormusunuz

Once menumu yazayimda sonra bir gelen olmazsa muhabete dahil olurum.
04 .02. 2018 tarihli MENUM Bengi__ cim

9 00 KAHVALTI
1 hasl.yumurta
2 dl.beyaz peynir
1/2 gevrek
5 zeytin
Domates turp yesillik

12 00 ARA
1/2 muz 8 badem

13 30 OGLE YEMEGI
4 y.kasigi tavuklu nohut y.
2 y.kasigi bulgur pilavi
4 yemek kasigi yogurt
Salata

16 00 ARA
1/2 etiform 1 su bard. Ayran

18 00 ARA
1 mandalin 1 cay bard. Sut

19 30 AKSAM YEMEGI
Hasl. Brokoli (z.yagli limonlu)
1dl. Ekmek
4 y.kasigi yogurt
Salata

22 00 ARA
1 bard. Sut

SU 3 lt. philosophergirl

SPOR 1 saat yuruyus keryneia

Selam canlar nasılsınız? Dün akşamdan beri giremedim yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmisler.
Ben bu gün çok cızlı ve kötü beslendim bir de regl olacağım sanırım göbek benden önce dönüyor köşeleri. Yarın normal beslendiğim gibi beslenecegim. Salı itibarı ile duman expresse başlıyorum. Bakalım neler olacak.
Bademellaa çok geçmiş olsun canım tekrardan inşallah tedavin sonuç verir. Bizde de tüp bebek tedavisi ile olan 15 aylık 1 prens ve prenses var ve dünyanın en güzel şeyleri insan bakmaya bile doyamıyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ahhh zerracim soyle anlatayim , ben gecen 2016 aralik ayinda baslamistim diyet seruvenime 76 kilolarinda basladim ... inan ilk 6 ay esimle hafta ici ayni saatte yemek yemedim... ve esime ve kizima ayri kendime ayri pisirdim...hergun ben saat 16.30da yedim onlar 17.20 gibi sadece su ile masaya eslik ettim.. once biraz bu boyle mi olacak diye sitem etti ama simdi artik alisti ses etmiyor... ama yazin izine ayrılmıştım tatillerde abartmadan yemistim..

Kızlar aranıza yeni katıldığım için ne zaman kilo vermeye başladınız acaba kaç kilo verdiniz çok er ak ediyorum

Bakliyat bende direkt siskinlik yapiyor canim.. sende nasil etkiliyor mu...

Allah omrunu versin canim 5 olmus bile annesi. Sana sorsam simdi dogumu dun gibi gelir demi inan bana da oyle geliyor.
Amin canim , aynen oyle dogumun her bir saniyesi aklimda bezen rapunzelimin sacini tararken bu ne zaman büyüdü diyorum )

Gunaydinlar mutlu pazarlar....
Bugun dip köşe temizlik gunum.. önce bi kahvalti hazirligi baslasin sonra temizlige basliyacam görüşüruz
Kolay gelsin diyecektim ama kolay gelmistir umarim diye degistireyim.

Kızlar aranıza yeni katıldığım için ne zaman kilo vermeye başladınız acaba kaç kilo verdiniz çok er ak ediyorum
Hoş geldin canım aramiza
Ben 15 kasım da annemin tek bir cümlesi ile 74 kilo ile diyete başladım ki benim için diyet sadece 15 gün sürecek bir şeydi. Sonra 13. Takımdan davet geldi 1 aralıkta. 1 Aralıkta 70 kilo ile buraya geldim ve şu an 62.900 gr falanim. Spor sayesinde bayağı bir inceldim de. Buraya geldiğine pişman olmayacaksin iman ben bile diyetten sıkılıp birakmadiysam burası sayesindedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…