1 tane kizim var canim ...nisanda 5 yaşında olacak... pek nazli sanki 10 cocuk büyüttüm
Hosgeldin canim aramiza ilk sayfadaki tanitim formunu doldur seni taniyalim ..beni de alır mısınız.
Aradim da canim hic boyle yapmazdi. Bugun gelen giden yine cok oldu sagolsunlar ama her firsatta bakiyorum dondu mesajima diye. Allahim iyilik versin insallah iyi haberlerini aliriz.Bende cok merak ediyorum insallah hersey yolundadir @berilceee
Çok zorluyorlar adacım beni...Zerra zerraaa cis yok demiiiibu hafta guzel eksilerle gelelimm..
Bizimde yoğunluğumuz çok ama biraz zorla derim canım..görev herkesin yokTekrar Merhaba kızlar aranıza girmeyi çok istedim ama iyice inceleyince görevler,mesajlar çok aktif olmam laxım benim biri iki aylık biri 2 yaşında iki cocugum var bide bişeyler ektiğim bahçem ve bi kaç tavuğum var evin işleri ve yemek bulaşık saymıyorum bile o yüzden bu kadar aktif olamam sitede hepinize kilosuz güzel güner diliyorum sevgiler
Pazartesi yazayım herkes kendine çeki düzen versin canım. Hatırlıyorsanız bana Perşembe bildirim öncesi söylenmişti canım çok sıkılmıştı ve listeye girememiştimCanim haftalik yazsan daha iyi olur bence
Afiyet olsun güzel canım4 subat menum
Saat 10.00
1 tane krep
1 dilim peynir
5 ad zeytin
1 tatli kasigi tahin pekmez
Domates
Saat 13.00
Sade turk kahvesi
10 ad. Cig badem
15 ad yaban mrsini
Saat 15.00
Yesil cay
2 tam ceviz
2 kucuk amasya elmasi
Saat 17.30
Avuc icim kadar haslanmis tavuk
2 kasik pilav
1 kase salata
2 litre su
Spor yok
Bengi__
Genel olarak güzelbengi_
Menüm
SAbah 11:00
2 yumurta
2 karabuğday unundan krep
1 közlenmiş kapya biber
Polen bal arıstükarışımı 1 tatlı kaşığı
Ara 13:00
1 armut
Ara 14:30
Kurutulmuş cennet hurması 2 dilim
Akşam18:00
Kinoa kısırı bol yeşillikli
3 kaşık yoğurt
Ballı fındık ezmesi 2 kaşık 18:30
Eşime kızıp yedim sonuncuyu stresten şimdi pişmanım ama iş işten geçti
Su 2 litre
Spor 30 yürüyüşkeryneia
Salona gitmek çok daha iyi olur canımKızlar yeni bi spor salonuyla görüştüm oraya başlayacağım zumba plates vs karışık çalıştırıyormuş hoca haftanın 5 günü gidecek gibiyim inşallah aksilik çıkmazsa
Allah omrunu versin canim 5 olmus bile annesi. Sana sorsam simdi dogumu dun gibi gelir demi inan bana da oyle geliyor.Dun aksam okudum masallah 24 yaşında kızınız varmis ayyy darisi basima benim kiz 5 yasinda daha)
Hamdolsun canim. Daha iyiyim misafir de karsiladim yurusumu de yaptim cok sukur.Canim cok gecmis olsun ne ozuru balim saglik onemli olan iyi diyelim hamdolsun.
Ahhh zerracim soyle anlatayim , ben gecen 2016 aralik ayinda baslamistim diyet seruvenime 76 kilolarinda basladim ... inan ilk 6 ay esimle hafta ici ayni saatte yemek yemedim... ve esime ve kizima ayri kendime ayri pisirdim...hergun ben saat 16.30da yedim onlar 17.20 gibi sadece su ile masaya eslik ettim.. once biraz bu boyle mi olacak diye sitem etti ama simdi artik alisti ses etmiyor...Kızlar kilo verme maceram 2 ay önce başladı
5 hafta güzel kilo verdim
Sonra gelen giden misafir il dışı izin filan derken aynıyım
Evdekiler beni yoruyor eşim çocuklar
Niye onlarla aynı yemeği yemiyorum dışarda yeme istemeler..eşim hazır yemeği çok sever
Yeter artık diyor
Gelecek hafta Kozaklı kaplıcalara ötele gidelim dedi
Açık büfe yemek haliyle yiyecem
Başka ne yapayım orda
Ben birşey deyince fazla tepki veriyorsun diyor
Ben onlara yiyecekleri yemekleri yapıyorum
Kendime de biraz daha diyete özel oluyor
Anlatamadım aslında sıkıntımı
Sizde kilo verme sürecinde eşinizle ailenizle bu kadar çatışıyormusunuz
Bakliyat bende direkt siskinlik yapiyor canim.. sende nasil etkiliyor mu...Once menumu yazayimda sonra bir gelen olmazsa muhabete dahil olurum.
04 .02. 2018 tarihli MENUMBengi__ cim
9 00 KAHVALTI
1 hasl.yumurta
2 dl.beyaz peynir
1/2 gevrek
5 zeytin
Domates turp yesillik
12 00 ARA
1/2 muz 8 badem
13 30 OGLE YEMEGI
4 y.kasigi tavuklu nohut y.
2 y.kasigi bulgur pilavi
4 yemek kasigi yogurt
Salata
16 00 ARA
1/2 etiform 1 su bard. Ayran
18 00 ARA
1 mandalin 1 cay bard. Sut
19 30 AKSAM YEMEGI
Hasl. Brokoli (z.yagli limonlu)
1dl. Ekmek
4 y.kasigi yogurt
Salata
22 00 ARA
1 bard. Sut
SU 3 lt.philosophergirl
SPOR 1 saat yuruyuskeryneia
Ohh mis yuruyus gibisi yok. Iyi yapmissin canim tebrikler.1 saat tempolu yürüyüş yapıp geldim kızlar
Birazda kahvaltı hazırlığına girişeyim ev halkı da uyansın dimi
Amin canim , aynen oyle dogumun her bir saniyesi aklimda bezen rapunzelimin sacini tararken bu ne zaman büyüdü diyorumAllah omrunu versin canim 5 olmus bile annesi. Sana sorsam simdi dogumu dun gibi gelir demi inan bana da oyle geliyor.
Kolay gelsin diyecektim ama kolay gelmistir umarim diye degistireyim.Gunaydinlar mutlu pazarlar....
Bugun dip köşe temizlik gunum.. önce bi kahvalti hazirligi baslasin sonra temizlige basliyacam görüşüruz
Teşekkürler canım, kendi başıma halledemiyorum ama kararlıyım. Bugün bikaç kere tatlı krizim tuttu bu grupta olmasam kesin yerdim :)Hosgeldin canim birlikte bahara kadar vericez insallah fazla kilolarimizi yeter ki buradan kopma :))
Hoş geldin canım aramizaKızlar aranıza yeni katıldığım için ne zaman kilo vermeye başladınız acaba kaç kilo verdiniz çok er ak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?