Onceden yapiyordu canim ama simdi bakliyatlari pisirirken icine kimyon atiyoruz cok faydasi oluyor dene istersen arkadasim. Kisira ve bulgur pilavina ve sarmaya da atiyoruz.Bakliyat bende direkt siskinlik yapiyor canim.. sende nasil etkiliyor mu...
Kisira bayiliyorum kimyon himmm sagol kesin denerimOnceden yapiyordu canim ama simdi bakliyatlari pisirirken icine kimyon atiyoruz cok faydasi oluyor dene istersen arkadasim. Kisira ve bulgur pilavina ve sarmaya da atiyoruz.
Eveet yasadigin gun gecmiyor gibi geliyor sonra bir bakmissin boyunca olmus. Cumlemizin evlatlarini ve benimkini de korusun yarabbim.Amin canim , aynen oyle dogumun her bir saniyesi aklimda bezen rapunzelimin sacini tararken bu ne zaman büyüdü diyorum)
Ben 10 kilo vermistim gectigimiz yillarda 6 ay sürdü benim metam değişikKızlar aranıza yeni katıldığım için ne zaman kilo vermeye başladınız acaba kaç kilo verdiniz çok er ak ediyorum
Ohh gitsin yaglar. Kolay gelsin canim.Yediklerimi biraz eriteyim kızlar 50 dakika karın çalışıp geliyorum. Sonra görüşürüz
Amin cumlemezinki canımm seninde mi tek cocuk ?Eveet yasadigin gun gecmiyor gibi geliyor sonra bir bakmissin boyunca olmus. Cumlemizin evlatlarini ve benimkini de korusun yarabbim.
Insallah canim.İnsallah onemli birsey yoktur
Evet canim. Kizim 6 aylikken esimden ayrildim ve tekrar evlenmedim. Zorunlu tek cocuk.Amin cumlemezinki canımm seninde mi tek cocuk ?
Anladim canim hayirlisi olsun....Evet canim. Kizim 6 aylikken esimden ayrildim ve tekrar evlenmedim. Zorunlu tek cocuk.
Bence liste disi deneme surecindekileri de bak canim ki ona gore listeye alinsin arkadaslar.
Tatli krizlerinde tarcin dene canim...yoğurdun icine biraz toz tarcin at iyi geliyor..tarcin metabolizmayida hızlandırıyor..Teşekkürler canım, kendi başıma halledemiyorum ama kararlıyım. Bugün bikaç kere tatlı krizim tuttu bu grupta olmasam kesin yerdim :)
Hos geldin arkadasim.Merhaba hepinize kolay ve sağlıklı kilo vermeler aranızda olmak istiyorum kuralları okudum ilk menüsü akşam paylaşacağım
Hos geldin arkadasim.Kilolarimdan cok sıkıldım artik24 yasindayim 83 kilo ile doguma girdim. Dogum yapali 5 ay oldu ama ben hala 75 kiloyum süt olsun diye yedimde yedim. Kendime zayiflama arkadaşı arıyordum ve bu grupla karşılaştım. Kızlar azimli olalım lutfeenn buna cok ihtiyacim var
Niye bana yokmusun gibi davraniyon ki ben de varim amaBu listedeki kişilerin mesaj sayılarını kontrol edicem. Başka kimse var mı
Ben yokmusum maden free takilirim bendeCuma cmt Pazar mesaj sayıları az olanları yarın yazıcam kızlar
Sen guzin abla ol dertlerini dinle bir sorun cikarsa arabulucular olarak nehir le ben yetisiriz imdadina canim.Benden Güzin abla olur mu :))) malum geçen gün arkadaş ilk bana kıl oldu gitti
Ohh mis oldunuz yani. Gule gule kirlenin.Temizlik bitti , kızımıda yikadim pakladim simdi bi gecmis yapayim)
Tesekkurler canimOhh mis oldunuz yani. Gule gule kirlenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?