Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aslinda kaptanimiza soyleyelim su gorev tablosunu ilk sayfa eklerse kimin hangi gorevi var bakip buluruz benim kafam karışıyor kim ne yapiyordu ??
Arkadasim o listeyi favorilerinize ekleyin donup bakma ihtiyaci hissetmezsiniz.

Güç toplama günü diyelim :)) Ama gün bitmiş sayılmaz yetinde olsam 30dak spora zaman ayırırdım

Gecmis olsun canim yaa cocuklar hasta olunca butun duzen degisiyo malesef. Rabbim sifa versin yavruna.
Canım sorma, kuzum soldu resmen yaz olsada keyfimiz yerine gelse :/

Güç toplama günü diyelim :)) Ama gün bitmiş sayılmaz yetinde olsam 30dak spora zaman ayırırdım

Canım sorma, kuzum soldu resmen yaz olsada keyfimiz yerine gelse :/
Canim nasil oldu kuzun ? Kulak agrisi devam ediyir mu

Canim nasil oldu kuzun ? Kulak agrisi devam ediyir mu
Hep uyumak istiyor.. ama bugün uzun süre sonra öğle uykusundan mutlu uyandı.. ağrısı azalmış gibi geldi bana oyunlar filan oynadık şakalar yaptık, ama işte burun akıntısı devam ediyor.. onada illet oluyor resmen

Oyyy oyyy cok gecmis olsun canim... benim kizinda burun akintisi devam ediyor.. haftaya aldik randevu bi goturelim ... kizim 4.5 yaşına kadar bir kez olsun antibiyotik almadi ama bu yil mecbur istemeden de olsa antibiyotikle tanisti (

Kızlaaaar bugün kü tarifimiz yeşil detoks çorbası..

Malzemeler ;

• 1 demet ıspanak
  • 1/4 adet patates
  • 1/3 adet kabak
  • 1/2 adet brokoli
  • 1 adet orta boy havuç
  • 1 adet kırmızı soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı deniz tuzu
  • 1 çay kaşığı karabiber

Şişkinlikler, ödemler gitsin isteyenler, kendini yeterince enerjik hissetmeyenler için birebir yeşil detoks çorbası. Rengi ve pratikliği bile yeter.

Tüm sebzeleri iyice yıkayın ve soyun. Soğan ve sarımsağı da aynı şekilde soyun ve ince ince doğrayın ya da rendeleyin. Sebzeleri tencereye alarak üzerine kaynar su dökün. Sebzeler yumuşadığında blenderdan geçirip sıcak sıcak servis edin.

Afiyetler olsun..

Eklentiler

• IMG_1266.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 97
04 şubat menüm

Kahvaltı 10:30
1 yumurta,
1 kk peynir,
Domates, salatalık, kereviz sapı

Ara 12:30
2 tam ceviz

Öğle 14:30
3 kepçe detoks çorbası

Ara 16:00
Yarım yağlı süt 1 bardak, 1 tk nescafe

Akşam 19:30
Fırında köfte 4 adet
Bol salata

Bengi__

Bugün sporum 40 dakika yürüyüş,
50 mekik
50 şer yanlara eğilme
50 squat

keryneia

Şu ana kadar 3 litre su içtim, dışarıda gezerken 1 litrelik suyumu aldım onu içtim sürekli

Oyyy oyyy cok gecmis olsun canim... benim kizinda burun akintisi devam ediyor.. haftaya aldik randevu bi goturelim ... kizim 4.5 yaşına kadar bir kez olsun antibiyotik almadi ama bu yil mecbur istemeden de olsa antibiyotikle tanisti (
Bizde ilk kez tanıştık maalesef kulak şakaya gelmez :/ neyse onlar iyi olsunda

04 şubat menüm

Kahvaltı 10:00
1 adet haşlanmış yumurta
1kk peynir
3 zeytin
1 büyük kase yağsız marul salatası

Ara Öğün 13:30
1 küçük amasya elması

Öğle yemeği 14:30
3 yemek kaşığı tavuk sote
1 büyük kase marul salatası

Akşam yemeği: 18.30
5 yk tavuk sote
3 yk tereyağda kızartılmış mantar
1 büyük kase marul salatası

Ara öğün: 22:00
Yarım muz

Sabah 25 dk egzersiz; yarım saat hafif tempo yürüyüş
2 buçuk lt su

Kızlar ilk gün bayağı zorladı çok mu yüklenmişim kendime. Emzirdiğim için hep acıkıyorum. Salatayı yağsız ve bol yedim hep, başka türlü doyamadım. Sabah egzersizinde benim oğluş karşımda konuşa konuşa her türlü maymunlukla yaptım, 30 dk ya tamamlayamadan bir cıyaklama :)

Emziren anne cissiz gayet guzel menu suyu yazmamissin ama bol suyu ihmal etme canim... bol su = bol süt....
Kuru hurma var ya tatli krizlerinden onlardan iki tane yiyebilirsin hem sutte yapar canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…