Arkadasim o listeyi favorilerinize ekleyin donup bakma ihtiyaci hissetmezsiniz.Aslinda kaptanimiza soyleyelim su gorev tablosunu ilk sayfa eklerse kimin hangi gorevi var bakip buluruz benim kafam karışıyor kim ne yapiyordu ??
Aaa evet oda olabilirArkadasim o listeyi favorilerinize ekleyin donup bakma ihtiyaci hissetmezsiniz.
Güç toplama günü diyelim :)) Ama gün bitmiş sayılmaz yetinde olsam 30dak spora zaman ayırırdım3 şubat
07.30
3 parca börek (büyük değiller korkmayın)
misafirden artanlar
Kahvaltıyı çok geç yaptım bazı sorunlar oldu.
14.30
7 zeytin
1 incir
2 haşlanmış yumurta
2 parca börek
Küçük kurabiye
Biraz çemen
Aksam
Fırında levrek 1 adet
Salata
Haşlanmış brokoli ve havuç
Bengi__
3 litre su @philosophergirl
Spor yapamiyorum canım bebisten dolayı soğuktan dışarı da çıkamıyoruz ama evin içinde bol bol bebek gezdirme var sayılırsakeryneia
Canım sorma, kuzum soldu resmen yaz olsada keyfimiz yerine gelse :/Gecmis olsun canim yaa cocuklar hasta olunca butun duzen degisiyo malesef. Rabbim sifa versin yavruna.
Canim nasil oldu kuzun ? Kulak agrisi devam ediyir muGüç toplama günü diyelim :)) Ama gün bitmiş sayılmaz yetinde olsam 30dak spora zaman ayırırdım
Canım sorma, kuzum soldu resmen yaz olsada keyfimiz yerine gelse :/
Hep uyumak istiyor.. ama bugün uzun süre sonra öğle uykusundan mutlu uyandı.. ağrısı azalmış gibi geldi bana oyunlar filan oynadık şakalar yaptık, ama işte burun akıntısı devam ediyor.. onada illet oluyor resmenCanim nasil oldu kuzun ? Kulak agrisi devam ediyir mu
Oyyy oyyy cok gecmis olsun canim... benim kizinda burun akintisi devam ediyor.. haftaya aldik randevu bi goturelim ... kizim 4.5 yaşına kadar bir kez olsun antibiyotik almadi ama bu yil mecbur istemeden de olsa antibiyotikle tanistiHep uyumak istiyor.. ama bugün uzun süre sonra öğle uykusundan mutlu uyandı.. ağrısı azalmış gibi geldi bana oyunlar filan oynadık şakalar yaptık, ama işte burun akıntısı devam ediyor.. onada illet oluyor resmen
Bizde ilk kez tanıştık maalesef kulak şakaya gelmez :/ neyse onlar iyi olsundaOyyy oyyy cok gecmis olsun canim... benim kizinda burun akintisi devam ediyor.. haftaya aldik randevu bi goturelim ... kizim 4.5 yaşına kadar bir kez olsun antibiyotik almadi ama bu yil mecbur istemeden de olsa antibiyotikle tanisti(
04 şubat menüm
Kahvaltı 10:30
1 yumurta,
1 kk peynir,
Domates, salatalık, kereviz sapı
Ara 12:30
2 tam ceviz
Öğle 14:30
3 kepçe detoks çorbası
Ara 16:00
Yarım yağlı süt 1 bardak, 1 tk nescafe
Akşam 19:30
Fırında köfte 4 adet
Bol salata
Bengi__
Bugün sporum 40 dakika yürüyüş,
50 mekik
50 şer yanlara eğilme
50 squat
keryneia
Şu ana kadar 3 litre su içtim, dışarıda gezerken 1 litrelik suyumu aldım onu içtim sürekli
Biz bunlari hic bilmeyiz kiKızlar 6. Takım olarak size ikramımızdır
Kaptanımız @Rzgrece
Eki Görüntüle 2106166
Eki Görüntüle 2106167
Eki Görüntüle 2106168
Afiyet olsun
Biz bunlari hic bilmeyiz kioyle herseyi yiyemeyiz ziyan olmasin 6. Takimdaki arkadaşlara mi dagitsak
Eee madem oyle diyon kalsin gelen giden misafirlere ikram ederizYok kuzum olmaz ikram geri çevrilmez yiyin yiyin yarasın
Eee madem oyle diyon kalsin gelen giden misafirlere ikram ederiz))
Emziren anne cissiz gayet guzel menu suyu yazmamissin ama bol suyu ihmal etme canim... bol su = bol süt....04 şubat menüm
Kahvaltı 10:00
1 adet haşlanmış yumurta
1kk peynir
3 zeytin
1 büyük kase yağsız marul salatası
Ara Öğün 13:30
1 küçük amasya elması
Öğle yemeği 14:30
3 yemek kaşığı tavuk sote
1 büyük kase marul salatası
Akşam yemeği: 18.30
5 yk tavuk sote
3 yk tereyağda kızartılmış mantar
1 büyük kase marul salatası
Ara öğün: 22:00
Yarım muz
Sabah 25 dk egzersiz; yarım saat hafif tempo yürüyüş
2 buçuk lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?