Ilk bir hafta zorlanabilirsin canim bende ilk bir hafta hic karbon yemezsem başım zonkluyor ama dayaninca geçiyor canim...Kızlar ilk gün bayağı zorladıçok mu yüklenmişim kendime. Emzirdiğim için hep acıkıyorum. Salatayı yağsız ve bol yedim hep, başka türlü doyamadım. Sabah egzersizinde benim oğluş karşımda konuşa konuşa her türlü maymunlukla yaptım, 30 dk ya tamamlayamadan bir cıyaklama :)
Aşk olsun sen eskiden bizimle bizden biriydin insan eski yol arkadaşlarına bunu yapar miKızlar 6. Takım olarak size ikramımızdır
Kaptanımız @Rzgrece
Eki Görüntüle 2106166
Eki Görüntüle 2106167
Eki Görüntüle 2106168
Afiyet olsun
Su 2 buçuk lt yazdım canım. Ama ben 24 saat su içiyorum, gece uyandığımda da içiyorum o yüzden gün boyu 3 lt yi geçiyor. Evet bu hafta zor geçecek, gaz yaptığı için birçok sebzeyi de yiyemiyorum. Haşlanmış karnıbahar salatası burnumda tütüyor, pırasa, brokoli... ama hiçbirini yiyemiyorum, gaz yapıyor ve huzursuz oluyor. Aralarda süt de içemiyorum o da sancı yapıyor. Çok kısıtlı olduğu için yediklerim hep ekmek makarna pilav yedim. Şimdi bunları hayatımdan çıkarmak zorladı ama eminim geçecek. Ben yine eski formuma kavuşacağımEmziren anne cissiz gayet guzel menu suyu yazmamissin ama bol suyu ihmal etme canim... bol su = bol süt....
Kuru hurma var ya tatli krizlerinden onlardan iki tane yiyebilirsin hem sutte yapar canim..
Hoş geldin canım. Menunu çok begendim. Bana göre tek kusur yarım muz daha yemediysen onu yoğurt ile değiştir derim.04 şubat menüm
Kahvaltı 10:00
1 adet haşlanmış yumurta
1kk peynir
3 zeytin
1 büyük kase yağsız marul salatası
Ara Öğün 13:30
1 küçük amasya elması
Öğle yemeği 14:30
3 yemek kaşığı tavuk sote
1 büyük kase marul salatası
Akşam yemeği: 18.30
5 yk tavuk sote
3 yk tereyağda kızartılmış mantar
1 büyük kase marul salatası
Ara öğün: 22:00
Yarım muz
Sabah 25 dk egzersiz; yarım saat hafif tempo yürüyüş
2 buçuk lt su
Insallah canim proya agirlik ver canim yaninda salata seklinde... tavuk gogsu haslama yaninda boooll salata gibi...gerci senin icin bulgur onemli sutun kaliteside onemli...Su 2 buçuk lt yazdım canım. Ama ben 24 saat su içiyorum, gece uyandığımda da içiyorum o yüzden gün boyu 3 lt yi geçiyor. Evet bu hafta zor geçecek, gaz yaptığı için birçok sebzeyi de yiyemiyorum. Haşlanmış karnıbahar salatası burnumda tütüyor, pırasa, brokoli... ama hiçbirini yiyemiyorum, gaz yapıyor ve huzursuz oluyor. Aralarda süt de içemiyorum o da sancı yapıyor. Çok kısıtlı olduğu için yediklerim hep ekmek makarna pilav yedim. Şimdi bunları hayatımdan çıkarmak zorladı ama eminim geçecek. Ben yine eski formuma kavuşacağım
Aşk olsun sen eskiden bizimle bizden biriydin insan eski yol arkadaşlarına bunu yapar mi
Suan telden giriyorum yarin sarmalarimi dolmalarimi tatlilari alip gelecem insallahKuzum ikramda bulundum sizde getirin
Diyete uygun bir şeyler
Suan telden giriyorum yarin sarmalarimi dolmalarimi tatlilari alip gelecem insallah) evdemisiniz diye sormuyorum bile olmadi kapıya birakirim gelince ac olursunuz hemen yersiniz
Cook sukur. Hayirli olsunArkadaslar misafirim var yine. Beril den haber geldi yazip cikayim. Beril acilen urfa ya gitmis interneti yokmus. Cok sukur kotu bir sey yok. Kaynanin ogluna kiz isyeyip soz kesmisler.
Salata yagisz olduğu surece sınırsız yiyebilirsin..Kızlar ilk gün bayağı zorladıçok mu yüklenmişim kendime. Emzirdiğim için hep acıkıyorum. Salatayı yağsız ve bol yedim hep, başka türlü doyamadım. Sabah egzersizinde benim oğluş karşımda konuşa konuşa her türlü maymunlukla yaptım, 30 dk ya tamamlayamadan bir cıyaklama :)
Cook gecmis olsun canim..Kızlar benim küçük bir bagirsak sorumum var iyi değilim sabaha görüşürüz iyi geceler..
keryneia 10000 adim. Spor salonuna gittik ama kapalıydı..
Sukur canim. Cok korktum ama kendi hasta nefes hasta. Insanin aklina olmadik seyler geliyor. Sukurler olsun rabbime iyiler ya O da ne yapsin yazik 5 cocuk bir de kayinvalidesi yanindaydi yasli basli kadin. Hangi birini toparlayip yola cikacagini sasirmis.Cook sukur. Hayirli olsun
Hosbuldum tesekkur ederim canim.Hos geldin arkadasim.
Gecmis olsun canim. Annesi bebekler cicek gibidir iyilesince tekrar rengi de nesesi de yerine gelir.Güç toplama günü diyelim :)) Ama gün bitmiş sayılmaz yetinde olsam 30dak spora zaman ayırırdım
Canım sorma, kuzum soldu resmen yaz olsada keyfimiz yerine gelse :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?