Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ilk bir hafta zorlanabilirsin canim bende ilk bir hafta hic karbon yemezsem başım zonkluyor ama dayaninca geçiyor canim...

Emziren anne cissiz gayet guzel menu suyu yazmamissin ama bol suyu ihmal etme canim... bol su = bol süt....
Kuru hurma var ya tatli krizlerinden onlardan iki tane yiyebilirsin hem sutte yapar canim..
Su 2 buçuk lt yazdım canım. Ama ben 24 saat su içiyorum, gece uyandığımda da içiyorum o yüzden gün boyu 3 lt yi geçiyor. Evet bu hafta zor geçecek, gaz yaptığı için birçok sebzeyi de yiyemiyorum. Haşlanmış karnıbahar salatası burnumda tütüyor, pırasa, brokoli... ama hiçbirini yiyemiyorum, gaz yapıyor ve huzursuz oluyor. Aralarda süt de içemiyorum o da sancı yapıyor. Çok kısıtlı olduğu için yediklerim hep ekmek makarna pilav yedim. Şimdi bunları hayatımdan çıkarmak zorladı ama eminim geçecek. Ben yine eski formuma kavuşacağım

Hoş geldin canım. Menunu çok begendim. Bana göre tek kusur yarım muz daha yemediysen onu yoğurt ile değiştir derim.

Insallah canim proya agirlik ver canim yaninda salata seklinde... tavuk gogsu haslama yaninda boooll salata gibi...gerci senin icin bulgur onemli sutun kaliteside onemli...
Ekmekten abur cuburdan uzak dur diger besinlerden dengeli yemen bile kilo vermende etkili olacaktir..
Acikcasi ilk 6 ay emziren anneler coook kati diyet yapmamali diye dusunuyorum.. sadece sağlıksız seyleri çıkartmalı...

Suan telden giriyorum yarin sarmalarimi dolmalarimi tatlilari alip gelecem insallah ) evdemisiniz diye sormuyorum bile olmadi kapıya birakirim gelince ac olursunuz hemen yersiniz

Bende telden gönderdim kuzum tabiki getire bilirsin "DIYET"e uygun şeyler

Arkadaslar misafirim var yine. Beril den haber geldi yazip cikayim. Beril acilen urfa ya gitmis interneti yokmus. Cok sukur kotu bir sey yok. Kaynanin ogluna kiz isyeyip soz kesmisler.

Arkadaslar misafirim var yine. Beril den haber geldi yazip cikayim. Beril acilen urfa ya gitmis interneti yokmus. Cok sukur kotu bir sey yok. Kaynanin ogluna kiz isyeyip soz kesmisler.
Cook sukur. Hayirli olsun

Salata yagisz olduğu surece sınırsız yiyebilirsin..

Bugünkü menüm

Sabah yok geç kalktım

Öğlen 12 de
Yarım çorba kasesi kısır ve marul

Ara 1fincan kahve ve 10tane badem

Akşam 5de : 3parca tavuk eti ve yoğurtlu biber

Ara nar

3litre su
1saat yürüyüs
6dk karin sıkılaştırma
10dk bacak kalça sıkılaştırma
7dk kol sıkılaştırma
Bengi__
keryneia

4 şubat menüm
Kahvaltı 11.30
5,6 tane zeytin,
1 ince dilim kaşar
1 buçuk haşlanmış yumurta
2 tatlı kaşığu pekmez
Yarım dilim TB ekmeği

Öğlen 3,4 gibi
Bir kase pekmezli ağız sütü (ganimet bulmuştum :) )

Akşam 6
3 yk pırasa

7.30
1 kase mercimek çorba

10.00
1 küçük elmalı kurabiye
2 tane fındık
3 tane antep fıstık
3 tane yer fıstığı
Yarım saat sonra yarım elma akşam çayına gitmiştik

Yatmadan küçük kase pırasa yicem sütüm yok

3 buçuk litre su
Naneli rezene 1 fincan

Herkese hayırlı geceler kızlar bugün sizden gaza geldim normalde p.tesi temizlerim pazar çok battığı için ama bende temizlik yaptım buzluğa atmalık börek yaptım gezmeye gittik pek bakmaya vakit kalmıyoo

Cook sukur. Hayirli olsun
Sukur canim. Cok korktum ama kendi hasta nefes hasta. Insanin aklina olmadik seyler geliyor. Sukurler olsun rabbime iyiler ya O da ne yapsin yazik 5 cocuk bir de kayinvalidesi yanindaydi yasli basli kadin. Hangi birini toparlayip yola cikacagini sasirmis.

Güç toplama günü diyelim :)) Ama gün bitmiş sayılmaz yetinde olsam 30dak spora zaman ayırırdım

Canım sorma, kuzum soldu resmen yaz olsada keyfimiz yerine gelse :/
Gecmis olsun canim. Annesi bebekler cicek gibidir iyilesince tekrar rengi de nesesi de yerine gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…