Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allahim acil sifalar versin. Oh ne guzel nesesi yerine gelmis ya burun akintisi da gecicek insallah.

Oyyy oyyy cok gecmis olsun canim... benim kizinda burun akintisi devam ediyor.. haftaya aldik randevu bi goturelim ... kizim 4.5 yaşına kadar bir kez olsun antibiyotik almadi ama bu yil mecbur istemeden de olsa antibiyotikle tanisti (
Illa ki tanisiyorlar canim ya. Tek dertleri soguk alginligi burun akintisi olsun insallah daha buyuk dertleri olmasin.

Afiyet olsun canim. Menunu de sporlarini da begendim.

Afiyet olsun canim.

Iyı geceler canlarım
Münıh
Istanbul
Antep
Urfa
Antep
Münıh
Yolculuğum bıttı yeni gırdık eve
Başta Zen71 olmak üzere hepınızden özür dılerım haber veremedım
Urfa’da köyde net cekmıyor
Cuma sabahı kaynımın oğlu kız kaçırıp kp lere Ankara’ya getırmiş
Bıxımkıler oğlanla kavga kıyamet gırmişler
Sonra Urfa’ya kızı aılesıne götürmeye karar vermişler ama kv burdaydı bılıyorsunuz
Bızde toparlandık uzun bır ın bınden sonra kendi kız evıne gıttık
Epey bır kavga gurultu koptu lakın sonu tatlıya bağlandı
Mayıs’a nısan
Hasat sonuna dugun kararı alındı
Benım bucurler sefıllıgı eğlence sandı pertlerı çıktı
Ben bıraz buruldum nıyeyse yengelerı degılım ordayım
Koca yok evcılık oynadık
Bılemedım karıştı kafalar bıraz keşkeler dendı
Ama o keşkeler olmadaydı dedım
Neyse şükür evıme geldım

Yeni kızlar gelmış hoş gelmış
Enerjılerı dolu gelmış ne güzel olmuş

Bengı Cuma yazacaktım soruna cevabı aslında ama
MB yapmıyorum
Sporda yapmıyorum
Endokrindekı dr pzt kadar normal ye demıstı hatta bunu nedenkı dıye sana sormuştum
Yarın sabah 8.30 da randevum var ınsallah bır cevap bulurum
Haftaya da radyolojı randevum var ınsallah derdımı veren rabbım dermanımı bulmayı nasıp eder

Benım tosbıkler sızdı resmen
Danalar evın ıcıne mıçmiç sankı

Bır kahve ıcıp ortalığı toparlayıp yarına hazırlık yapıp yatayım
8 saat hıc bırsey ıcıp yememem lazım

Ilk sayfaya eklıyeceklerımız hazırmı kızlar
Etıketlersenız benı yazarım yarın

Watsap ve özelden merak eden dostlar cok teşekkür ederım
Hepınızı öpüyorum
Rüyalarınız hayallerınız kadar güzel olsun

Cok yuklenme canim kendine. Emzirdigin icin direncin dusmesin. Sonra bebisinle ilgilenmekte zorlanirsin.

Insallah canim. Tabi ki azimle devam edince formuna kavusmakta ne kelime seni manken gibi mrzun ederiz.

Oh ne mutlu bize ki beril im gelmis hos gelmis buralar senlenmis. Ozur de neymis canim benim sen yeter ki iyi ol nefes imiz iyi olsun. Merak ettik iyi haberlerini aldik gecti cok sukur. Hos geldin kardesim.
Insallah yarin da bize iyi haberlerini verirsin canim.

Biraz karışmış ortalık ama sonuçta barışın olmasına sevindim
Sağlığınlada ilgili iyi haberler alırsın inşaallah Rabbim kimseyi oralarda eğlendirmesin

Iyi geceler arkadaslar. Sabah guzel bir haftaya baslamak umudiyle...
Aa bu arada 6.takimi unutmayin bak onlar calisiyor bizi sabote etmek istiyor. Gosterelim sampiyon nasil olurmus. Kacamaksiz bol sporlu bir hafta bizleri bekliyor. Ha gayret canlarim.

Kızlar 6. Takım olarak size ikramımızdır
Kaptanımız @Rzgrece

Eki Görüntüle 2106166

Eki Görüntüle 2106167

Eki Görüntüle 2106168
Afiyet olsun

Bizde gelen ilk önce misafirlere ikram edilir, buyrunuz siz önceden yiyiniz, sonradan belki biz yeriz

Canım ilk haftalarda biraz zorluyor ama sonrasında insan alışıyor bu duruma sabır et, rahat et diyorum

Canlar Beril Ablaya ulaştım iyimis her şey de yolunda dedi. Whatsappla ilgili ufak bir problem yaşamış o yüzden yazamamis. Geldiği zaman gereken açıklamayı o yapar size

Oh çok şükür

Canım çok iyisin ya maşallah

Kaptanım maşallah 80 günde devri alem gibi, enerjinize sağlık. Şükür iyisiniz merak ettik biraz, inşallah yarın olumlu sonuçlar alırsınız

Hahaa kızlar rekabet tavan yapmış

Ortalığııııı kim karıştıracaaaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…