Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ollallaaaa

Isterseniz cuma gunu eslestirmeleri ben yapabilirim katilmak isteyenler beni etiketlesin )

Cuma günü bende katılırım tatlım :)

Kızlar dün çok yorgundum. Yemekten sonra 3 mil leslie yaptım duşa girdim ve çıktıktan sonra yatağa uzandığım gibi uyuyakalmışım. Dün menümü yazamadım.

Bengi__ 07.02.2018 menüm

Sabah : 8:15

Sabah geç kaldığım için kahvaltı yapamadım. Çıkmadan çantama bir küçük süt attım. Ofiste onu içtim.

Öğlen: 12.25

Yarım kepçe şehriye çorbası
1 porsiyon rosto köfte ( yanında püre yoktu)
1 ayran

Akşam: 19.20

Yarım kepçe yoğurt çorbası
4 yk kırmızı lahana salatası

philosophergirl 2,8 lt su
keryneia Leslie 3 mil (45 dk)

salı günkü menünü paylaşmadın.
en azından nasıldı yeşil mi vereyim. sarı mı? kırmızı mı?

elmanın yanında ne yiyorduk ???

fazla olması değil sorun olan yanlış şeyleri yemen..

protein az. çok şeker var.
sabah süt iç. ...

Emziren anneler tatlı isteği nasıl bastırıyorsunz?
bastırmıyorsunuz.
sağlıklı tatlı şeyler yiyorsunuz,
günkurusu arası ceviz
tarçınlı elmanın yanında ceviz
şekersiz fırında bal kabağı üzerine ceviz
yulaf lapası tarifini dün yazdım tatlıdan farkı yok ada81 sana gönderir istersen.
yoğurt içine tarçın ve günkurusu
1 hurma yanında 1 bardak tarçınlı süt. veya blendırda beraber milkshake gibi yapabilirsin.
süt chia tohumu gün kurusu (puding)
donmuş muz, donmuş bir meyve ile blendırda çırp dondurma gibi ye..

yaaa seçenekler dağlar kadar. yeter ki sağlıklı beslenmek isteyin..

Ben 18 kilo almıştım hepsi kendi usülümce gitti de 3 kilo geri aldım şimdi niye gitmiyor anlamadım

Kızlar herbulayf iyi değil mi diyorsunuz yani.ben pek güvenmem böyle şeylere ama kullanan arkadaşlar var çok memnunlar oyuzden deneyeyim dedim bende kapsül falan almadım. Sadece shek içecek ve cay
protein tozu içiyorsun olay o. içine extra vitamin vs. eklenmiş bir espirisi yok. kalori açığı yaratıyor fazla karbondihrat almıyorsun protein alıyorsun..
onun yerine protein ağırlıklı beslensen spor yapsan olur yani..
biz çiğnemeyi severiz. detoks içecekler öğün yerine geçen skerlar bize göre değil.

sütün yanına ceviz veya kuryemiş al. böylece öğlende kadar tutar seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…