- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
Demek herkeste sorun oluyor bende kaldirip yeniden mi yüklesem diyordumBen diyorum benim uygulamada mi sorun var. Benim de bir kaç gündür hareketleri göstermiyor falan. Hatta telefon çok kasıyorsu o yüzden deyip fabrika ayarlarina falan getirdim yine aynı oldu. Uygulamadan kaynaklı sanırım
yarınaaaaaa ollllaalllaaaa diyecek tartııııı
gideyim biraz evi toparlayayım sonra yürüyüş bandımla buluşayım görüşmek üzere
Perika perlika mi emin olamadigim seyim tarifi
1 su bardagi lor
3 yumurta
1 domates puresi (yazdan evde hazirlanmis)
Bol yesillik
Pul biber kimyon kekik
Hamur gibi yogurulup ceviz buyuklugunde toplar yapilip yagli kagit konmus firin tepsisinde 160 170 derece de pirisiliyor. Cok lezzetli olmustu. Ilik servis ediliyor.
Kolay gelsin canımmArkadaslar ben cikiyorum. Misafirler kapidan ben bacadan misali kapiyi kapattigim gibi kk ya girdim. Bu ev bu isler beni bekler. Sonra gorusuruz.
Dene istersen canım ama dediğim gibi ben teli sifirladim yine bir şey olmadiDemek herkeste sorun oluyor bende kaldirip yeniden mi yüklesem diyordum
Ben pazartesi de yapmıştım yatana kadar hiç açlık hissetmedim şimdi ikinci öğün için acıkmadım bile ve sonuç çok güzel - 900 grEggfast 2.öğün de tamamlandı
Hiç acıkmadım, normal mi?
çok sağol canım...çook geçmiş olsun canım...
aynen ben de resimlere bakıyorumprofilinde resim olmayan arkadaşlar bir çiçek neyim ekleseniz keşke etiketlerden bumuydu şumuydu diye zor oluyor az çok resmiden tanıyıp etiketlemek daha kolay olur.....
tadını bende beğendim..şimdi öğleni yedimçook lezettliydisaat 16,30 olsada yine yesem kedi gibi saati bekliyorum
iyi kalori yakmalar canımgideyim biraz evi toparlayayım sonra yürüyüş bandımla buluşayım görüşmek üzere
favorilere ekledim bilePerika perlika mi emin olamadigim seyim tarifi
1 su bardagi lor
3 yumurta
1 domates puresi (yazdan evde hazirlanmis)
Bol yesillik
Pul biber kimyon kekik
Hamur gibi yogurulup ceviz buyuklugunde toplar yapilip yagli kagit konmus firin tepsisinde 160 170 derece de pirisiliyor. Cok lezzetli olmustu. Ilik servis ediliyor.
çok sağol canım bizlerde çok şükür birşey yok..ama arabalara güvenmemek lazım.çarpan mer...marka benim on katım hasar var.hiç hızlı değildik ışıklarda durmuş hareket edecektikzerra çok geçmiş olsun canım iyisiniz umarım?
kolay gelsin canımArkadaslar ben cikiyorum. Misafirler kapidan ben bacadan misali kapiyi kapattigim gibi kk ya girdim. Bu ev bu isler beni bekler. Sonra gorusuruz.
ben sabah 9 da yedim öğlen 12 de yürüyüşe çıktım ama yürüyüşten sanırım acıkmıştım gelince yedim öğlen öğününüEggfast 2.öğün de tamamlandı
Hiç acıkmadım, normal mi?
sıkıntı yok canım şekersiz kremazsız çay kahve içebiiisniz
elmanın yanında ne yiyorduk ???
ha aman iyi bayagi zahmetli oluyomus evet :) ben sahsen sutcumden aliyorum mayami kalmazsa elimde :)Canım fırsat buldukça yazıyorum zatensizi dinlemek de guzel
lokantadan aldık tereyağ var miydi bilmiyorum ama kendi yagi gibiydi üzerindeki. Çok yağlı olanı eşime verdim
bu kadar çok şeyi nereden biliyorsun canım maşallah. Diyetisyen değilsin dimi?
geçmiş olsun canim
nohuttan maya yapınca hemen yenmiyor canım 7 kere de falan yoğurt tadına benziyor. Her defasında 1 bardak sut kullanıyorum çok değil yani. 1 hafta uğraşıcam bakalım.daha önce yapmıştım çok güzel olmuştu. Umarım bu defa da tutar.
Eki Görüntüle 2108212 Eki Görüntüle 2108212 Eki Görüntüle 2108212 Ben de kendime detoks suyu yaptım kızlar bugün tartı öncesi midem rahatlasin diye
Sabırlı ol canım vücut bazen öyle yapabiliyor. Ben bir ara deli gibi spor artı diyet yaptım gram gitmedi. Sabırlı olmak lazımBengi__ senin söylediğin gibi yiyorum
Ama bugün merak edip tartıldım gene gramm gitmemiş 1haftadir aynı duruyorum
Ben eskisi gibi yesem olmazmi
Bak denedim 3ögün ara öğün ama bana faydası olmuyor bugün çok sinirlerim bozulduu gramm gitmemiş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?