Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Lor var degil içinde. Ben yumurtaları küçük küçük doğradım.
ben de epey minik doğradım..yarını heyecanla bekliyorum
çok geçmiş olsun. yağmur mu var? yollar kaygan oluyor o zaman..
yok yollar iyiydi..ışıklarda durduk hareket edeceğimiz zaman acele etti..dalmış telefon çalmış falan bindirdi işte
Cok gecmis olsun balim.
teşekkür ederim nehircim
günaydın canım..kolay gelsin
Evet dogru emzirmek zaten kalori harcattiriyor.
emzirdiğim dönemde 20 kg vermiştim bende..daha rahat çok kasn-madan hatta..emzirme sürecini değerlendirmek lazım
Tamam canım. Bir dahakine böyle bir durumla karşılaşırsam dikkat ederim :)

zerra cım geçmiş olsun canım.
sağolasın canım..

ne yanlış diye sormuşsun;

kahvaltın yumurta peynir 1 dilim ekmek (karatay yapacaksan ceviz ve zeytin) oluşmalı
bal ve sucuk çok yanlış
ayrıca sucuk işlenmiş et çok fazla nitrat içeriyor zararlı.
onun yerine dana dili al haşla dilimle buzluğa at. yiyeceğin zaman çıkar sıcak su dök üstüne hemen çözer. kekik ve tuzla porsiyona dikkat ederek kahvaltıda sucuk sosis salam gibi şeylerin yerine sağlıklı olaraka tüketebilirsin.
haşlama suyuna da çorba yap.
karatay yaptığın için neden ara öğün yapmıyorsun demiyorum. karataya göre öğünler arası 4-5 saat olmalı. yediğin saatleri yazmadığın için bilemiyorum ama akşam yemeğinden sonra zaten bir şey yemen bu diyet yöntemine göre yanlış. ama yemek istiyorsan zaten bu yöntem senin için çokta doğru olmayabilir.
meyve yemekte sıkıntı yok ama öğlen akşam arasında olmalı. akşam yemeğinden sonra yenecek meyveler şeker yüklemesinden ve yağ olmasından başka bir işe yaramaz.
meyve yediğine göre tatlı krizi çekiliyorsun ve bunu sağlıklı olduğunu düşündüğün meyve ile değerlendirmeye çalışıyorsun.
yani bazı şeyler senin için yanlış.
benim tavsiyem meyve ye ama saat 4 gibi ye. meyvenin yanında mutlaka 1 porsiyon süt ürünü veya 1 porsiyon kuruyemiş olsun. böylece yediğin meyve kan şekerini hızlı yükseltim hızlı düşürmez. hızlı düşen kan şekeri seni tatlı krizine sokar.

emzirdigim için gold içemiyorum.
yüksek oranda kafein icerdigi için.
emzirmeyi kestigim an gold icicem bi de aç karnına tukettigim için direk süte geçer endisesi var.

1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır.
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)
2 ceviz kır.
kahvaltıda hepsini ara öğün olacaksa yarısını...

K Krizantemcicegi

profilinde resim olmayan arkadaşlar bir çiçek neyim ekleseniz keşke etiketlerden bumuydu şumuydu diye zor oluyor az çok resmiden tanıyıp etiketlemek daha kolay olur.....

sen diyetisyen gidiyordun değil mi?
18 arası bana fazla göründü. insülin direncin mi var?
Evet canim diyetisyene gidiyorum. Doktorumla diyetisyenim koordineli calisiyor o saatlerde almak zorunda oldugum ilaclar yuzunden o sıklikta ara ogun veriyor bengi cim.

Bugun halilari yikamaya vericem oglum pastel boya ile boyamisti cikmadi.
Kalkiyimda toplayim hazir edeyim
Ogleden sonra gorusuruz
kolay gelsin canım benimkilerde oyun hamurları çook yapışıyor bende sık sık veriyorum halılarım yıprandı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…