sağ ol canım. gözümden kaçmış
ikiye bölsen kardiyo ve direnç diye içlerine de sürelerini yazsan nasıl olur.Kizlar suan listeleri duzenliyorum.. detayli yazamicam kac dak. spor dali diye yeterli olucaktir.. arada kosu yada kardio yapanlarida en uzun hangi sporu yaptiysa ona eklicem haberiniz olsun
Mesela nedir yanlış olan?fazla olması değil sorun olan yanlış şeyleri yemen..
ben de epey minik doğradım..yarını heyecanla bekliyorumLor var degil içinde. Ben yumurtaları küçük küçük doğradım.
yok yollar iyiydi..ışıklarda durduk hareket edeceğimiz zaman acele etti..dalmış telefon çalmış falan bindirdi işteçok geçmiş olsun. yağmur mu var? yollar kaygan oluyor o zaman..
teşekkür ederim nehircimCok gecmis olsun balim.
günaydın canım..kolay gelsinGunaydin herkeseee kahvaltimi yaptimmm cook lezzetliydi bana yumurta peynir olsun
Simdi ogle yemegi hazırlığına basliyacam.. esim hergun ogle yemegine geliyor kizida alip krese götürüyor... ben kacanze gelip gecmis yapacam bide öpemmm siziii
emzirdiğim dönemde 20 kg vermiştim bende..daha rahat çok kasn-madan hatta..emzirme sürecini değerlendirmek lazımEvet dogru emzirmek zaten kalori harcattiriyor.
sağolasın canım..Tamam canım. Bir dahakine böyle bir durumla karşılaşırsam dikkat ederim :)
zerra cım geçmiş olsun canım.
ne yanlış diye sormuşsun;Kızlar akşam meyve yeniliyor mu Karatay yeme diyor ama malum dönem geliyor felaket canım tatlı istedi
Nyse
Sabah 10
4-5 dilim sucuk
Çokça peynir
Bir çk bal
4-5ceviz
4 zeytin
.. Ara yok ara öğün yapmıyoruz..
Akşam:1,5 tabak taze fasulye (buzluktan yazdan kalma)
1 porsiyon tavuk
Ve maalesef meyve tabağı
5 çilek 1 muz bir avuç ceviz fındık bir tk bal
Kızlar çokmu fazla
Su:2,5 ltre
Spor:maalesef
emzirdigim için gold içemiyorum.bence bırakırsın nescafenin gold olanını al veya jacobs kahvesini az at yanında 1 günkurusu ye 2 güne alışırsın. ama benim asıl tavsiyem granül kahveyi bırakman granül kahve yani nescafe sağlıklı değil. kahve su da çözülmez. çözülmesi için bir sürü işlemden geçir. filitre kahveyi tavsiye derim. bir frencpress makinası alsan yeterli. 15-20 liraya bile var..
canim cok zor oyle cok kisi var maalesef bu sekilde en kolayi.. kac dak spor yazmam bile yeterli olucaktir aslinda ama ben katagorilere boldum ..ikiye bölsen kardiyo ve direnç diye içlerine de sürelerini yazsan nasıl olur.
bende onu yapıyorumteşekkür ederim.
Tabii ki yardimci olurum youtube den giriyorsunuz.leslie 3 mil yazıyorsunuz.
Kırmızı bodyli bir kadın var tek başına çalışıyor benim yaptığım o.
Çok işe yarıyor tavsiye ediyorum.
çook geçmiş olsun canım...Günaydın kızlar
Hepinize hayırlı günler diliyorum
Sabah sabah işe giderken arkamdan biri çarptı
Çok şükür bende pek birşey yok
Ama yine de can sıkıyor tabi
geçmiş olsun canım , şimdi nasıl kuzucuk ?Evet ogun yazamadim canim oglus hastaydi duzensiz beslendim turuncu ver canim
Evet canim diyetisyene gidiyorum. Doktorumla diyetisyenim koordineli calisiyor o saatlerde almak zorunda oldugum ilaclar yuzunden o sıklikta ara ogun veriyor bengi cim.sen diyetisyen gidiyordun değil mi?
18 arası bana fazla göründü. insülin direncin mi var?
afiyet olsun canım benimkide hazır ben ikiye böldüm sabah öğünü 10 yedim diğerini saat 16,30 gibi yerim arada 10 adet yer fıstığı yiyecem günü kapatacam yarını heyecanla bekliyecemmmEki Görüntüle 2108090 Eki Görüntüle 2108091
1.5 litrelik saklama kabina hazirladim
3 / 1 i az once afiyetle yendi
çook lezettliydiKolay geldin canim
Bende begendim yesil yesil iyi gitti :))
Eveli gun yurtdisindan yatili misafirlerim geldi dun hic giremedim canim. Simdi gonderdim bir bakayim dedim. Menumu olcumu yazayim cikip ortalik toparlayip sonra gecmise bakarim.
kolay gelsin canım benimkilerde oyun hamurları çook yapışıyor bende sık sık veriyorum halılarım yıprandı vallaBugun halilari yikamaya vericem oglum pastel boya ile boyamisti cikmadi.
Kalkiyimda toplayim hazir edeyim
Ogleden sonra gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?