Farklı besinler tuket canım. Mesela tek tip kahvaltı yapıyorsan her sabah onu değiştir.
Ben bu ara her sabah krep yapıyorum yulaf kepegi hakkımdan dolayı ama onda bile içine farklı malzeme koyuyorum.
Mesela bir sabah yumurta hasla 1 domates 1 salatalık beyaz peynir bir dilim tam buğday ekmeği
1 sabah sebzeli krep yap
Başka bir sabah omlet yanına 3 ya da 4 zeytin biraz peynir
Bir Sabah yulaf pisir. Içine yarım muz çığ kuruyemiş
bugün bi maydanoz suyu patlatsana canım bütün ödemler gider ... çünkü dikkat ediyorsun ödemdir o)
bir şeyler yanlış olabilir. metabolizmanı çok yavaşlatmış olabilirsin. iki öğün yemene bir şey demem ama çok çok düşük kalori alman hiç bir koşulda doğru değil. hala kilo veremiyorsan hormonal bir sorunun olabilir. çok düşük kalori alırsan sadece kas kaybersin bu da aklında olsun. öğün sayısı değil benim takıldığım sen çok çok az yiyordun..Bengi__ senin söylediğin gibi yiyorum
Ama bugün merak edip tartıldım gene gramm gitmemiş 1haftadir aynı duruyorum
Ben eskisi gibi yesem olmazmi
Bak denedim 3ögün ara öğün ama bana faydası olmuyor bugün çok sinirlerim bozulduu gramm gitmemiş yaaa
bir şeyler yanlış olabilir. metabolizmanı çok yavaşlatmış olabilirsin. iki öğün yemene bir şey demem ama çok çok düşük kalori alman hiç bir koşulda doğru değil. hala kilo veremiyorsan hormonal bir sorunun olabilir. çok düşük kalori alırsan sadece kas kaybersin bu da aklında olsun. öğün sayısı değil benim takıldığım sen çok çok az yiyordun..
Benim de çok güzel ve lezzetli bir odem atıcı çay tarifim var kızlar en kısa zaman da paylaşırimbugün bi maydanoz suyu patlatsana canım bütün ödemler gider ... çünkü dikkat ediyorsun ödemdir o)
Canım link varsa elinde paylasabilir mısın acaba ben de yapacağım da bugünBen interval cardio videoları paylaşmıştım buara yapmadım ama yine başlicam
Bende iyiyim bakalım inşallah benden de eksiler gelir
Evet cnm gördüm az önce aldım kahve mi içiyorum
Selam kızlar
Bugün yuvada fasching yanı karnaval vardı
Çocuklar kostümlü gıyıyor felan
Benden nefesı alıp yenı geldım
Sabah berı okuldaydık
Bengi__
Dünkü menü
11.00
Ikı yumurta domates bıber den yağsız menemen
50 gr ekmek
Yedıllık
13.30
2 ceviz
2 incır
18.00
Mozzeralla lı 80 gr kadar
Bol yesıl salata
1 sb kadar yoğurt
1 yk bulgur pılavı
3-4 mınık parça et
2 yk çorba
Su 3.5 lt
Hoşgeldin canım konyadan selamlar :)Kullanıcı Adı : mrskulkedisi
Mesleginiz: atanamamis ogretmen
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : yok
Yaşadığınız şehir: konya
Boyunuz : 173
Kilonuz: 76.8
Hedef kilonuz : 64
Kilo alma hikayeniz : 6 aylik evliyim evlenmeden once kilomu korumak icin diyet ve spor yapiyordum. gelinlikte iyi gorunmek icin. evlendikten sonra kendimi ödüllendirdim ve sonuç 11 kilo aldim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? saglikli yasamak istiyorum saglikli beslendigimde gun icinde daha dinc enerjik oluyorum ertesi gun erken kalkabiliyorum ve kendimi cok iyi hissediyorum. guzel gorunmek de cabasi.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? kk yeni uye oldum diyet konularina bakarken burayi kesfettim. burasi ilk grubum.
Hoşgeldin canım konyadan selamlar :)
teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım, bu Arada geçmiş olsun..
süper..ben de çalışırken öğle araları yürütorum1 saat yürüyüş yaptımda geldimmmm
canım biraz daha sabır bakalımYarın sabah hastaneye gidicem ztn izm çıkar ztn birşey varsa ki bence hiç birşey yok
Metabolizmam iyi çalışıyor cnm ondada sorun yok
Sorun nerde bilmiyorumm
Bugün 95.00 ciktim gram gitmemiş
1haftadir 200gram da almışım
yarın tartı için geçen haftadan çok güzel hedeflerim vardı..
ama bugün tartılınca olmıcak maalesef..
artık önümüzdeki haftaya bakıcaz
şekersiz kremasız içebilrsin
niye olmayacak sen bu hafta iyi beslendin????yarın tartı için geçen haftadan çok güzel hedeflerim vardı..
ama bugün tartılınca olmıcak maalesef..
artık önümüzdeki haftaya bakıcaz
niye olmayacak sen bu hafta iyi beslendin????
yoksa çaktırmadan kaçamak mı???
belki de moralini bozma yarın şaşırtırsın belki bizi...bu hafta bir gün hariç (hafta sonu)gayet güzeldi..
regl+allerjiden dolayı kullandığım hap mı etkiledi acep ..artıda olmıcam ama istediğim eksidede olamıyacağım
Sen hangi ulkedesin canim ?Burda pazartesi günü fasching olcak okulda
Sizin orda değişik demekki
Bu hafta bizim burda okullar tatil
Zeugnis aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?