Yok canım yemek yiyorum. Zaten dukan express yapıyorum. 3 Gün oldu bugün 3 gundur karbonhidrat yok sadece günde 1.5 Yk yulaf kepegi hakkım var.Yemek yemeden sadece bunumu içindensin
Ney var icinde
Sabırlı ol canım vücut bazen öyle yapabiliyor. Ben bir ara deli gibi spor artı diyet yaptım gram gitmedi. Sabırlı olmak lazım
Yok canım yemek yiyorum. Zaten dukan express yapıyorum. 3 Gün oldu bugün 3 gundur karbonhidrat yok sadece günde 1.5 Yk yulaf kepegi hakkım var.
Tarife gelince
750 ml suyu kaynat içine 2 paket yeşil çay ya da 1 Yk aktardan yeşil çay alıp demle. Ilininca suz içine 1 sise sade maden suyu ve yarım limon sık bu kadar.
Vücudu şaşırtmak lazım canım. Ben öyle yaptım bir gün abur cubur aklına ne gelirse yedim. Spor düzenimi değiştirdim. Tekrar kilo vermeye başladım1hafta daha sabretcem ama gene gramm gitmezse ozm eskisi gibi yicem
Peki naparsam gene kilo vermeye baslarim
Vücudu şaşırtmak lazım canım. Ben öyle yaptım bir gün abur cubur aklına ne gelirse yedim. Spor düzenimi değiştirdim. Tekrar kilo vermeye başladım
Başlangıçta şunu hemen hatırlatmak isterim. Bu karışımın öyle mucizevi bir etkisi bulunmuyor. Yazımın girişinde de söylediğim gibi herkese aynı şekilde etki de etmeyecektir. Sonuç olarak her metabolizma farklıdır ve farklı şekilde çalışır.Ödem mi atıyor cnm
Farklı besinler tuket canım. Mesela tek tip kahvaltı yapıyorsan her sabah onu değiştir.Ben abur cuburu yemeye başlarsam bende diyet fln kalmaz :)
Ozm bugün spor yapmicam
çok sağol canım...
aynen ben de resimlere bakıyorum
tadını bende beğendim..şimdi öğleni yedim
iyi kalori yakmalar canım
favorilere ekledim bile
çok sağol canım bizlerde çok şükür birşey yok..ama arabalara güvenmemek lazım.çarpan mer...marka benim on katım hasar var.hiç hızlı değildik ışıklarda durmuş hareket edecektik
kolay gelsin canım
ben sabah 9 da yedim öğlen 12 de yürüyüşe çıktım ama yürüyüşten sanırım acıkmıştım gelince yedim öğlen öğününü
teşekkürlerKolay gelsin tatlim.
bende deniyecem bunu favorilerime ekliyorum hemenPerika perlika mi emin olamadigim seyim tarifi
1 su bardagi lor
3 yumurta
1 domates puresi (yazdan evde hazirlanmis)
Bol yesillik
Pul biber kimyon kekik
Hamur gibi yogurulup ceviz buyuklugunde toplar yapilip yagli kagit konmus firin tepsisinde 160 170 derece de pirisiliyor. Cok lezzetli olmustu. Ilik servis ediliyor.
kolay gelsin canımmmArkadaslar ben cikiyorum. Misafirler kapidan ben bacadan misali kapiyi kapattigim gibi kk ya girdim. Bu ev bu isler beni bekler. Sonra gorusuruz.
ben 2 ye böldüm azcık acıktım ama şuan sıçak su içiyorum sporda yapınca daha çabuk acıktım gibi .... acıkmak mı yoooo ben öyle bişey demedim açlık yok rockyEggfast 2.öğün de tamamlandı
Hiç acıkmadım, normal mi?
telde o donmalar benim telimde de oluyor maaalesefDene istersen canım ama dediğim gibi ben teli sifirladim yine bir şey olmadi
wawwwwwBen pazartesi de yapmıştım yatana kadar hiç açlık hissetmedim şimdi ikinci öğün için acıkmadım bile ve sonuç çok güzel - 900 gr
bugün bi maydanoz suyu patlatsana canım bütün ödemler gider ... çünkü dikkat ediyorsun ödemdir oBengi__ senin söylediğin gibi yiyorum
Ama bugün merak edip tartıldım gene gramm gitmemiş 1haftadir aynı duruyorum
Ben eskisi gibi yesem olmazmi
Bak denedim 3ögün ara öğün ama bana faydası olmuyor bugün çok sinirlerim bozulduu gramm gitmemiş yaaa
bunu bende çoook yaşıyorum isyan edip dr gittim çook şükür bişeyde çıkmadı ama kilo çook zor veriyorum... eşim bana acıyor bırak ada diyeti sporu kendine yazık ediyorsun hırpalıyorsun diyor...Sabırlı ol canım vücut bazen öyle yapabiliyor. Ben bir ara deli gibi spor artı diyet yaptım gram gitmedi. Sabırlı olmak lazım
Kolay gelsin canımm
Selam canlar güzel bir gün ve tartıdan önce kacamaksiz bir gün olsun. Ben de bugün protein+sebze+meyve şeklinde beslenecegim.Bengi__ merak etme meyveyi nasıl tüketmem gerektiğini öğrendim
Bu arada kızlar ben güç toplama günün de kardiyo yapayım diyorum sanki burada bir kaç arkadaş video paylaşmıştı kardiyo için. Ya da bildiğiniz videolar varsa paylasabilir misiniz?
Ben pazartesi de yapmıştım yatana kadar hiç açlık hissetmedim şimdi ikinci öğün için acıkmadım bile ve sonuç çok güzel - 900 gr
Bende sormuştum bengiye sade kremasız serbestmiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?