Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yemek yemeden sadece bunumu içindensin
Ney var icinde
Yok canım yemek yiyorum. Zaten dukan express yapıyorum. 3 Gün oldu bugün 3 gundur karbonhidrat yok sadece günde 1.5 Yk yulaf kepegi hakkım var.
Tarife gelince
750 ml suyu kaynat içine 2 paket yeşil çay ya da 1 Yk aktardan yeşil çay alıp demle. Ilininca suz içine 1 sise sade maden suyu ve yarım limon sık bu kadar.

Ödem mi atıyor cnm

1hafta daha sabretcem ama gene gramm gitmezse ozm eskisi gibi yicem
Peki naparsam gene kilo vermeye baslarim
Vücudu şaşırtmak lazım canım. Ben öyle yaptım bir gün abur cubur aklına ne gelirse yedim. Spor düzenimi değiştirdim. Tekrar kilo vermeye başladım

Ödem mi atıyor cnm
Başlangıçta şunu hemen hatırlatmak isterim. Bu karışımın öyle mucizevi bir etkisi bulunmuyor. Yazımın girişinde de söylediğim gibi herkese aynı şekilde etki de etmeyecektir. Sonuç olarak her metabolizma farklıdır ve farklı şekilde çalışır.

Dukan Birası’nın içerisinde yeşil çay bulunması nedeniyle metabolizma hızlandırıcı bir etkisi mevcuttur. Aynı zamanda vücuttaki toksinleri de atmamıza yardımcı olur. Limon alkali olduğundan dolayı, vücuttaki asit – baz dengesini sağlayacaktır. Maden suyu ise içindeki birçok mineralle vücudun sıvı dengesini düzenleyecektir.

Bunların dışında yaz aylarında insanı serinleten, susuzluğunu gideren bir içecek olduğunu eklemek isterim. Ben aynı zamanda bu içeceği mide yatıştırıcı etkisinden dolayı da içiyorum.

Dukan Birası, tabi ki bu etkilerinin sonucunda zayıflamanızı, vücudunuzun sıkılaşmasını sağlayacaktır. Fakat Dukan Birası bunu tek başına sağlayamaz. Eğer zayıflamak istiyorsanız ya da sağlıklı bir şekilde kilo verip vücudunuzun fit olmasını istiyorsanız spor yapmayı, dengeli beslenmeyi ve gün içerisinde hareketli olmayı unutmayınız. Bunları yaptığınız taktirde Dukan Birası destekleyici ve kolaylaştırıcı bir etki sunacaktır.

Ben abur cuburu yemeye başlarsam bende diyet fln kalmaz :)
Ozm bugün spor yapmicam
Farklı besinler tuket canım. Mesela tek tip kahvaltı yapıyorsan her sabah onu değiştir.
Ben bu ara her sabah krep yapıyorum yulaf kepegi hakkımdan dolayı ama onda bile içine farklı malzeme koyuyorum.
Mesela bir sabah yumurta hasla 1 domates 1 salatalık beyaz peynir bir dilim tam buğday ekmeği
1 sabah sebzeli krep yap
Başka bir sabah omlet yanına 3 ya da 4 zeytin biraz peynir
Bir Sabah yulaf pisir. Içine yarım muz çığ kuruyemiş

Afiyet olsun canım, bu Arada geçmiş olsun..

bende deniyecem bunu favorilerime ekliyorum hemen

bugün bi maydanoz suyu patlatsana canım bütün ödemler gider ... çünkü dikkat ediyorsun ödemdir o )

Sabırlı ol canım vücut bazen öyle yapabiliyor. Ben bir ara deli gibi spor artı diyet yaptım gram gitmedi. Sabırlı olmak lazım
bunu bende çoook yaşıyorum isyan edip dr gittim çook şükür bişeyde çıkmadı ama kilo çook zor veriyorum... eşim bana acıyor bırak ada diyeti sporu kendine yazık ediyorsun hırpalıyorsun diyor...

Kolay gelsin canımm

Ben interval cardio videoları paylaşmıştım buara yapmadım ama yine başlicam

Ben pazartesi de yapmıştım yatana kadar hiç açlık hissetmedim şimdi ikinci öğün için acıkmadım bile ve sonuç çok güzel - 900 gr

Bende iyiyim bakalım inşallah benden de eksiler gelir

Bende sormuştum bengiye sade kremasız serbestmiş canım

Evet cnm gördüm az önce aldım kahve mi içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…