Ilaclar odem yapmis olabilir canim...benimde bu sefer erkenden regli siskinligim basladi sanki yarin regli olacakmışım gibi heryerim agriyor.....bu hafta bir gün hariç (hafta sonu)gayet güzeldi..
regl+allerjiden dolayı kullandığım hap mı etkiledi acep ..artıda olmıcam ama istediğim eksidede olamıyacağım
Profilinde yaziyo canim avusturya :))Sen hangi ulkedesin canim ?
Bende pazar gunu bekliyorum gecikmezse :))Ilaclar odem yapmis olabilir canim...benimde bu sefer erkenden regli siskinligim basladi sanki yarin regli olacakmışım gibi heryerim agriyor.....
Burada bildiğin bahar havasi var ...bende cok aciktim 16.15te yedim valla kendime geldim :))Hava kapali ve yagmurlu acayip uyku basti
Karnim da gurulduyo
1 ogunum kaldi
1 sade turk kahvesi
2 az sutlu turk kahvesi ictim
10 ad badem 2 tam ceviz yedim
Urtikerin ne durumda canim ilaclara devam ediyorsan onlar etkili olmustur. Su tutmus olabilirsin menulerin gayet saglikliydi sporunuda yapiyorsunyarın tartı için geçen haftadan çok güzel hedeflerim vardı..
ama bugün tartılınca olmıcak maalesef..
artık önümüzdeki haftaya bakıcaz
Oyyy uzaktalarProfilinde yaziyo canim avusturya :))
Ben de 17.30 da yicem canim spor yapmadim guc versin diye 5 badem yeyip spor mu yapsam acepBurada bildiğin bahar havasi var ...bende cok aciktim 16.15te yedim valla kendime geldim :))
Benimde ayin 16sinda ama cok erkenden basladi etkileriBende pazar gunu bekliyorum gecikmezse :))
Berille komsular berilcem de almanyadaOyyy uzaktalar
Sende polikistik over mi vardi canimBenimde ayin 16sinda ama cok erkenden basladi etkileri
Ben 10 adet yer fistigi yedim spor yaptim ama cook halsiz kaldım...bence bu menuyu uyuklarken spor o gun yapılmaasi zor gibi ben zorlandim canim..Ben de 17.30 da yicem canim spor yapmadim guc versin diye 5 badem yeyip spor mu yapsam acep
Benimde halim yok zatenBen 10 adet yer fistigi yedim spor yaptim ama cook halsiz kaldım...bence bu menuyu uyuklarken spor o gun yapılmaasi zor gibi ben zorlandim canim..
Evet canim , sogan suyu kuru ile hallediyorum ilac kullanmadim..Sende polikistik over mi vardi canim
Pko da adet gecikmesi olur normalde onun icin sordum canimEvet canim , sogan suyu kuru ile hallediyorum ilac kullanmadim..
Gecmis olsun canim görüşürüzArkadaşlar selamm
Bugün çok baş ağrım var takıma girip geçmişi okuyamıyorum
İnşallah geçer de akşama görüşürüz :)
Gecmis olsun canimArkadaşlar selamm
Bugün çok baş ağrım var takıma girip geçmişi okuyamıyorum
İnşallah geçer de akşama görüşürüz :)
Ayyy ben diyetteyim diye Allah beni affetsin kactane pasta attim... cikolatalari acip acip çöpe attim ..eger paketli atsam yinr alir yerim diyeOff bugun aburcuburlara saldirmassam dahada saldirmam
Cocuklar az once pasta yedi allahtan bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?