Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İncirleri kayısı ile değiştir incirin gi çok yüksek. Hurmanın da yüksek iyice şeker istiyorsun. Elma ye portakal ye.. azıcık değiştir incir ve hurmayı
İncir ve hurma süt yapıyor diye şeyetmiştimmm Bu emzirme olayını baZen çok bahane ediyormuşum gibi hissediyorum ama gerçekten bebeğim çok emiyor, sütüm azalsa çok bağırıyor. Mama versem biberon ememiyor. O emdikçe benim kan şekerim düşüyor vesselam bu akşam başka bişey yemeyim ben

Hadi dayanın. Eggfastciler dayanmazsanız kuruyemiş veya lor veya 1 yumurta yiyin. Karbonhidrat şeker almayın sakın..
Ekstra birşey yemeyeceğim gayet iyiyim
Kızlar ne bu yaptığınız yazılanları okumaya çalıştım ama ilk başını bulamadım.
6 yumurta beyazı yeşillik 100 gr lor karışımı
Üç öğünde bunları yedik yarın tartıda gülen yüz görmeyi istiyoruz canım
Eggfast aciklanmis iniz kızlar kimler yapiyor
5-6 kişi yapıyoruz
Olmamış canım
Kızlar benim tansiyonum düştü ve kendime ev yoğurdundan ayran yaptım, biraz iyiyim şimdi.. İnşallah ayran kaçamak sayılmaz
Geçmiş olsun canım ben gayet iyiyim

Ne guzel zerracim , sana iyi gelmis eggfast beni bayagi sasrti tansiyonum ve sekerim dustu hala bas agrim var...

Bengi__
08.02.2018 menü
Sabah limonlu su

09.30 kahvaltı
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 minik kasar
1 salatalik
Bol maydanoz dereotu
1 dilim tam bugday ekmegi
Cay

12.30 ara
1 yesil cay

15.00 öğle
3 sıkma cig köfte
Marul
Ayran

16.30 ara
1 incir
2 ceviz

20.30 aksam
1 kase tarhana corba

2.5 lt su philosophergirl
Sporu yazmistim sabah keryneia birazdan 3 mil leslie baslayacagim 45 dk sürüyor

Cok leziz gozukuyor canim tesekkurler tarif icin

Bence yapamadim spor

Afiyet olsun

Bebegin kac aylik canim

Protein yesillik su bunlarda sut yapar canim tatli istegi de emince acikiyosun kan sekerin dusuyo ve tatli seyler istiyosun doval olarak.
Ana ogunlerini kisitlama bence canim sagliklisindan normal ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…