- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63
İncir ve hurma süt yapıyor diye şeyetmiştimmmİncirleri kayısı ile değiştir incirin gi çok yüksek. Hurmanın da yüksek iyice şeker istiyorsun. Elma ye portakal ye.. azıcık değiştir incir ve hurmayı
Biraz izledim favorilere ekliyeyimde yaparim bi gün..
Ekstra birşey yemeyeceğim gayet iyiyimHadi dayanın. Eggfastciler dayanmazsanız kuruyemiş veya lor veya 1 yumurta yiyin. Karbonhidrat şeker almayın sakın..
6 yumurta beyazı yeşillik 100 gr lor karışımıKızlar ne bu yaptığınız yazılanları okumaya çalıştım ama ilk başını bulamadım.
5-6 kişi yapıyoruzEggfast aciklanmis iniz kızlar kimler yapiyor
Olmamış canım8 subat persembe menum
saat 10.00
3 dilim kepek ekmegi
2 dilim beyaz beynir
3 tane zeytin
yarim kucuk domates
yarim kucuk salatalik
1 fincan yesil cay
15.00-18.00 arasi
5 cay bardagi siyah cay
1 dlim kepek ekmegi
19.00
1 fincan turk kahvesi
birazdan da yogurt yerim aciktim.
Geçmiş olsun canım ben gayet iyiyimKızlar benim tansiyonum düştü ve kendime ev yoğurdundan ayran yaptım, biraz iyiyim şimdi.. İnşallah ayran kaçamak sayılmaz
Kesinlikle dene derim canım ben bayıldım. Ve acaip yok tutuyorKabagi cook severim bunuda denerim insallah.. paylaşımın icin teşekkürler
Yarım litre su çok az canım coğaltmaya çalış.yarim litre su ictim
Ne guzel zerracim , sana iyi gelmis eggfast beni bayagi sasrti tansiyonum ve sekerim dustu hala bas agrim var...Ekstra birşey yemeyeceğim gayet iyiyim
6 yumurta beyazı yeşillik 100 gr lor karışımı
Üç öğünde bunları yedik yarın tartıda gülen yüz görmeyi istiyoruz canım
5-6 kişi yapıyoruz
Olmamış canım
Geçmiş olsun canım ben gayet iyiyim
Herkesin bünyesi farklı tabi.inşallah çabuk toparlarsın canımNe guzel zerracim , sana iyi gelmis eggfast beni bayagi sasrti tansiyonum ve sekerim dustu hala bas agrim var...
Amin insallahHerkesin bünyesi farklı tabi.inşallah çabuk toparlarsın canım
Bende 2 gunlük ayran detoksunun ilk gunünde cok kotu olup birakmistim tansiyonum 7ye 5 e dusmustuNe guzel zerracim , sana iyi gelmis eggfast beni bayagi sasrti tansiyonum ve sekerim dustu hala bas agrim var...
Benim bünye hakketen sağlam hiç bir detoksta sıkıntı yok maşallahBende 2 gunlük ayran detoksunun ilk gunünde cok kotu olup birakmistim tansiyonum 7ye 5 e dusmustu
KABAK PIZZA
Malzemeler
1 kabukları soyulmamış kabak
1 orta boy domates
1/2 sivri biber
1 dal taze sogan
1 dış sarımsak
3 dal maydanoz
50 gr lor peyniri
Çok az tuz
Kekik
Yapılışı
* Kabaği güzelce yıkayıp yuvarlak olacak şekilde dograyın.
* Yağsız tava da ızgara yapın arkalı önlü olacak şekilde.
* Kabaklari yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin.
* Diğer yanda domatesi ve sarımsağı rendeleyin. Yeşil malzemeleri ince ince dograyın.
* Lor Peyniri ile kekik ve tuzu ekleyin.
* Tüm malzemeleri karıştırın.
* Çay kaşığı yardımıyla harcı kabaklarin üzerine paylastirin.
* Önceden ısıtilmıs fırında pişirin.
* Afiyet olsun canlar Eki Görüntüle 2108405
Bende ayran ictim kendime geldim olsun okadar canim ayran dan biseycik olmaz benceKızlar benim tansiyonum düştü ve kendime ev yoğurdundan ayran yaptım, biraz iyiyim şimdi.. İnşallah ayran kaçamak sayılmaz
Bence yapamadim sporAfiyet olsun canım
Benim spor yapacak gücüm yok.
Bence de zor ama başaracağız
Hahahah güzel fikir bende dayanamam çikolataya evde barındırmıyorum. Ofiste falan arkadaşlar ikram ediyor, teşekkürler kullanmıyorum diyorum :)
Aaa süper tarif ellerine sağlık.. O zaman ben bugün menü paylaşmayayım?
Yeterince güzel ve yaratıcı olduğunu düşünüyorum. Ne dersiniz kızlar?
Gecmisle zorlama kendini canim bugunluk dinlen sen :))Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çoook sağolun şimdi daha iyiyim. Migrenim yok ama bugün varlığından şüphe ettim
Şimdi dönüp geçmişe bakmaya çalışacağım henüz eşim gelmedi çünkü. Çocuklar durdukça burdayım
Afiyet olsun8 Şubat menüBengi__
Uyandığımda 7:00
bir bardak süt
1 kuru incir 1 hurma
Ara: 9:00
2 avuç leblebi
Kahvaltı00
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Ara: 14:00
1 bardak süt
1 kuru incir 1 hurma.
Öğle yemeği30
3 yk döner
Akşam yemeği: 19:30
6 ızgara kanat
5 yk az tereyağında kızarmış mantar
1 tabak yağsız salata
30 dk lesliephilosophergirl
2 lt sukeryneia
Benim aklima niyee ayran gelmediiiiiBende ayran ictim kendime geldim olsun okadar canim ayran dan biseycik olmaz bence
Protein yesillik su bunlarda sut yapar canim tatli istegi de emince acikiyosun kan sekerin dusuyo ve tatli seyler istiyosun doval olarak.İncir ve hurma süt yapıyor diye şeyetmiştimmmBu emzirme olayını baZen çok bahane ediyormuşum gibi hissediyorum ama gerçekten bebeğim çok emiyor, sütüm azalsa çok bağırıyor. Mama versem biberon ememiyor. O emdikçe benim kan şekerim düşüyor vesselam bu akşam başka bişey yemeyim ben
Cukulata kolayina gelmistirBenim aklima niyee ayran gelmediiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?