Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim. Suyunu philosophergirl arkadasimizi etiketlememissin.

Bugun menu
Sabah 10.10
1 yağda yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
5yk yoğurt icine yarim yesil elma ve 7 badem atip yedim

Aksam 16.15
1 tabak sebzeli kiyma yemegi
Booll salata

2 lt su icildi.. Bengi__
30 dakika bisiklet cevirdim
40 dakika tempolu yürüyüş keryneia

Yenilen pehlivan misali he olur canim bu haftada kapisalim
Aa niye yenilen pehlivan olduk ki simdi. 1 hafta da belli olmaz ki bunun regl olani var hasta olani var. Bence 3 hafta ust uste olmali ki gercek skor belli olsun. yalniz ne berilceee nin haberi var ne arkadaslarin ben gaza geldim yaziyorum. Ustelik izin donusu liste disiyim birde

Afiyet olsun canim.

9 şubat menüm

Sabah
10.30
2,3 zeytin
2 çatal peynir
Çay

14.00
Eltide oturma
Mercimek köfte
Kol böreği ince bir dilim bol lorlu maydanozlu yumurtalı
6 tane sarma
Modern tere acı değil bol bol yedim
Dede sakalı oda değişik bir yeşillik
2 kaşık muhallebili kadayıf

Akşamda

Yeşillik
Ceviz
Gün kurusu
Bol limonlu çay olucak menüde henüz yavru kuş sallanıyor ayakta

2 litre su

Bengi__ cnm öğlen çokmu kötü hastaneden geçtik oraya malum evde hazırladıklarımıda alamadım yanıma

Bencede 3te bitsin...zaten imkansizda diyelim haftaya 6. Takim alirsa yaris biter.. yoksa devam 2 olan kazanir )

Afiyet olsun canim da sen de su icin philosophergirl arkadasimizi etiketlememissin.

Afiyet olsun canim. Menunu begendim ben.

Hiç bilmiyorum cnm
Morelim çok bozuldu niye böyle olduki
Hic bozma moralini canim inan bu menulerle kendine iyilik ediyorsun. Ustelik niye boyle oldugu cok acik. Onceden cok yetersiz besleniyordun ve kastan veriyordun. Vucudun kıtlık alarmi veriyordu simdi saglikli beslenince sana guvenmedigi icin ilk depo etmeye calisti vucudun ama sen bu duzende devam edersen o guveni kazanip saglikli bir sekilde kilo vererek bunyen seni odullendirecek. Sakın vazgecme.

Afiyet olsun canim. Kahvaltin cok yetersiz oglen de cok yuklenmissin tatlim. Bengi nin gazabina ugrayacaksin haberin ola.

Kızlar kendime ayrı evdekilere ayrı yemek yapıyorum şu sebze işini nasıl sevdiricem evdekilere bilmiyorum
Eşim bi nebze de çocuklar hiç sevmiyor aç kalmasınlar diye mecbur gönüllerine göre yemek yapıyorum sizlerde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…