Canim bende evdekilere ayri kendime ayri yapiyorum bazi gunler.. evdekiler sulu patates bulgur pilavi yerse ben.mecbur başka yemek yapiyorummKızlar kendime ayrı evdekilere ayrı yemek yapıyorum şu sebze işini nasıl sevdiricem evdekilere bilmiyorum
Eşim bi nebze de çocuklar hiç sevmiyor aç kalmasınlar diye mecbur gönüllerine göre yemek yapıyorum sizlerde durumlar nasıl
Diyete başladığım zaman benim de durum böyle oluyor aslında alışkanlık haline gelmesi gerekiyorCanim bende evdekilere ayri kendime ayri yapiyorum bazi gunler.. evdekiler sulu patates bulgur pilavi yerse ben.mecbur başka yemek yapiyorumm
Bugun ev halki makarna yedi ben kiymali sebze yemegi yaptim kendime...en kolayi ton balık salata baktim hic halim yok kurtaricim ton balik salata
Kaptaninizla konusun ona gore isterseniZ 2 hafta daha yarisalmAa niye yenilen pehlivan olduk ki simdi.1 hafta da belli olmaz ki bunun regl olani var hasta olani var. Bence 3 hafta ust uste olmali ki gercek skor belli olsun. yalniz ne berilceee nin haberi var ne arkadaslarin ben gaza geldim yaziyorum. Ustelik izin donusu liste disiyim birde
Hic bozma moralini canim inan bu menulerle kendine iyilik ediyorsun. Ustelik niye boyle oldugu cok acik. Onceden cok yetersiz besleniyordun ve kastan veriyordun. Vucudun kıtlık alarmi veriyordu simdi saglikli beslenince sana guvenmedigi icin ilk depo etmeye calisti vucudun ama sen bu duzende devam edersen o guveni kazanip saglikli bir sekilde kilo vererek bunyen seni odullendirecek. Sakın vazgecme.
Bagirsak çalıştiriyor mu canim...Menümü yazayım
Sabah 9.30
Ikı yum
Yesıllık domates vs.
25 gr ekmek
1 kk peynır
5-6 zeytın
13.00
1 kase yoğurt
1 elma
2 ceviz
17.00
50 gr ekmek
Salata yağ vardı
4 köfte
2 kuru erık
8 leblebi
Hala açım bu ılac daha çok acıktırıyorBengi__
Su 3 olmustur
Yok öyle bırseyBagirsak çalıştiriyor mu canim...
Özelden yazıyım utanıyomberilceee m kardesim kaptanim rakibem nerelerdesin? Neler yapiyorsun? Neler yiyorsun?
Bi dr danis canim...Yok öyle bırsey
Eskıden daha çok yiyom oysa
cankizzzz hastane sonuçları nasıl çıktı
Ye gulum ye misler gibi doyana kadar tika basa yeMenümü yazayım
Sabah 9.30
Ikı yum
Yesıllık domates vs.
25 gr ekmek
1 kk peynır
5-6 zeytın
13.00
1 kase yoğurt
1 elma
2 ceviz
17.00
50 gr ekmek
Salata yağ vardı
4 köfte
2 kuru erık
8 leblebi
Hala açım bu ılac daha çok acıktırıyorBengi__
Su 3 olmustur
Salı günü kontrol var soracam canınBi dr danis canim...
Salı günü kontrol var soracam canınBi dr danis canim...
İnsallah ıyı haberler gelır canımIyi cnm hiçbirşey çıkmamış
Bugün tekrar kan aldılar bakıcaklar bişey çıktıysa haber edicekler
Kilo içinde sordum schilddrüse fln varmı diye
Geçen gittiğimde yokmuş
Herşey e tekrar bakıcaz dedi
Yarış içinmi gııııYe gulum ye misler gibi doyana kadar tika basa yesporla da yorma kendini. Sonucta yan yatanda bir camura batanda. Uzme tatli canini seni seven boyle sevsin begensin demi ama.
Yuzde degil canim kim fazla kilo verecekKızlar yüzdeler mı yarışıyor
Nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?