Oy kiyamam sana ben.Özelden yazıyım utanıyom
Sen anladın
BiliyorumOf arkafasim ne yaptin. @bengi_ de bu paylasimi gorecek biliyorsun degil mi?canim.
sağol canım..Afiyet olsun canım işimi kolaylaştırıyorsun
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim.
Afiyet olsun canım güzel9 şubat
Sabah
10.00
7 zeytin
1 incir
1 domates
1 kk peynir
4 kayısı
Öğlen
14.00
1 kase şehriye çorbası
1 tabak zeytin yağlı kereviz yemeği
Akşam
20. 00
1 tabak yeşillik salatası
1 tabak ıspanak yemeği
1 tabak yoğurt
3 litre limonlu su bitecek
philosophergirl @Bengi__
Spor 30 dk step 280 kl @keryneia
Bizde de sebze pek sevilmezKızlar kendime ayrı evdekilere ayrı yemek yapıyorum şu sebze işini nasıl sevdiricem evdekilere bilmiyorum
Eşim bi nebze de çocuklar hiç sevmiyor aç kalmasınlar diye mecbur gönüllerine göre yemek yapıyorum sizlerde durumlar nasıl
Tamamda bengının yarım kılo vermesıyle benım yarım kılo vermem adıl olmazkıYuzde degil canim kim fazla kilo verecek
Rakipler var canim kilolar birbirine yakin olani sectim.. senin rakibinTamamda bengının yarım kılo vermesıyle benım yarım kılo vermem adıl olmazkı
Yüzdeler olmalı
Dün akşam 1 tencere yeşil fasulye pişirdim dondurucuda vardı. Soğuyunca saklama kaplarına koydum tekrar buzluğaKızlar kendime ayrı evdekilere ayrı yemek yapıyorum şu sebze işini nasıl sevdiricem evdekilere bilmiyorum
Eşim bi nebze de çocuklar hiç sevmiyor aç kalmasınlar diye mecbur gönüllerine göre yemek yapıyorum sizlerde durumlar nasıl
Afiyet olsun canım08.02. 2018 tarihli menum @Bengi__
9 00 KAHVALTI
1 hasl.yumurta
2 dl.beyaz peynir
2 dl. Ekmek tam bugday
5 zeytin
Ceri Domates
12 00 ARA
3 kuru kayisi 8 badem
13 30 OGLE YEMEGI
2 dl. Dana dili (salcali soslu firinda pisirdim. Toplamda 1 cupra kadardir 2 dilimi)
4 yemek kasigi yogurt
Salata
16 00 ARA
2 etimek 1 su bard. Ayran
18 00 ARA
1/4 ayva 1 cay bard. Sut
19 30 AKSAM YEMEGI
5 kasik mantar sote
1 dl.tam bugday ekmegi
4 y.kasigi yogurt
Salata
22 00 ARA
1 bard. Zencefilli sut (icilecek)
SU 3 lt.philosophergirl
SPOR 1 saat yuruyus+ 30 mekik @keryneia
Yüzdeler olursa daha mantıklı canımKızlar yüzdeler mı yarışıyor
Nasıl oluyor
İnsallah ıyı haberler gelır canım
Haaa kilolar yakında kilolar da yarışabilirRakipler var canim kilolar birbirine yakin olani sectim.. senin rakibinZen71 ikiniz arasinda kim en cok verirse diye hesaplama yapacagiz..
Yınede adıl gelmedıRakipler var canim kilolar birbirine yakin olani sectim.. senin rakibinZen71 ikiniz arasinda kim en cok verirse diye hesaplama yapacagiz..
Rakibim cok guclü olmuş hergün spor yapacam demektir
Sen 2 de yesen olurphilosophergirl :)
Spora saril arkadasim. Yoksa rakibin ham yapicak seni.
Ben bir şekilde iki lahmacunu da yakarımOo baslamis yarisa
Iki kisi arasinda kim birinci olacak diye dusunmustum.. ama yuzde olarak dusunursek herkes cuma gunu yuzdeler mutlaka hesaplaniyor ona gore bildirim yapilirsa yuzdeler arasinda kim birinci ortaya cikar.. cunku sonuclari aciklarken tek tek benim yuzde hesaplamam beni zorlar..Dün akşam 1 tencere yeşil fasulye pişirdim dondurucuda vardı. Soğuyunca saklama kaplarına koydum tekrar buzluğa
Yiyeceğim zaman çıkarıp yiyorum
Afiyet olsun canım
Yüzdeler olursa daha mantıklı canım
Bencede hak geçmezDün akşam 1 tencere yeşil fasulye pişirdim dondurucuda vardı. Soğuyunca saklama kaplarına koydum tekrar buzluğa
Yiyeceğim zaman çıkarıp yiyorum
Afiyet olsun canım
Yüzdeler olursa daha mantıklı canım
Isınde azalır böyleIki kisi arasinda kim birinci olacak diye dusunmustum.. ama yuzde olarak dusunursek herkes cuma gunu yuzdeler mutlaka hesaplaniyor ona gore bildirim yapilirsa yuzdeler arasinda kim birinci ortaya cikar.. cunku sonuclari aciklarken tek tek benim yuzde hesaplamam beni zorlar..
Tamam canim benim icin farketmez herkes kilo bildiriminde yuzde hesabini yapip etiketliyor oylede kimin birinci oldugu cikar ortaya..Yınede adıl gelmedı
100 gr bıle farkedıyor çünkü
Canim elimden geldigince herkesin kilodu yakin olanlar sectim eslestirme yapmaya calistim asagi yukari yakin olanlar secmeye calistim... ama yuzde hesabida olur nasil isterseniz...zaten onemli olan motive etmek birbirimiziHaaa kilolar yakında kilolar da yarışabilir
Onlar yarışsın
Biz bi kenara çekilip seyredelim
Yanilmiyorsan herderdedava etiketledim canim gecmiste...ada81 ben kiminle yarışıyorum cnm
Yok canım hiç problem değilCanim elimden geldigince herkesin kilodu yakin olanlar sectim eslestirme yapmaya calistim asagi yukari yakin olanlar secmeye calistim... ama yuzde hesabida olur nasil isterseniz...zaten onemli olan motive etmek birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?