YapmadıAfiyet olsun canim.
Yalniz bu yediklerin 1600 kalori yapmaz bence beril cim.
Iyi yaptin canim. Bak ilacin dokunuyor yoksa.Yapmadı
Bır portakal 2 köfte daha yedım
Adacım haftaya canın kımı ıstıyorsa onu ona eşleTamam canim teşekkürler
Oy kıyamam yaTamam canim sağol... çünkü listeyi bile bugun hazırlamak 2 saatimi aldi
evet onu diyodum.That sugar
Daha önce onu da yazmıştık
Sporda baklava çıkarıyordur o
Evet demi yuzde olacaksa isimiz daha kolay herkes herkesle yarisir keyif alir illa yakin kilo olmasına gerek kalmaz .. tamam canim sağolAdacım haftaya canın kımı ıstıyorsa onu ona eşle
Kendınıde yormazsın
Oy kıyamam ya
Bana bır dahakıne kılo veremeyenlerı eşle plase
Iyiki doğmuş kuzun.. doğum günü kutlu olsun nice yaşlaraKızlar dünden beri mesaj atamıyorum bugün benim kızımın doğum günü sabahtan beri rejimime devam ediyorum ama akşam biraz bozuldu yine yarın devam tam gaz
Kızlar dünden beri mesaj atamıyorum bugün benim kızımın doğum günü sabahtan beri rejimime devam ediyorum ama akşam biraz bozuldu yine yarın devam tam gaz
Yanilmiyorsan herderdedava etiketledim canim gecmiste...
Evet cuma gunu yuzdenize bakacağız bakalimmm kim kazanacakTmm cnm haftaya cumaya kadar yarışmaz demi
Evet cuma gunu yuzdenize bakacağız bakalimmm kim kazanacak
ben yokumevetttt kızlar bu hafta ikili yarış olacak sayımız 23 çünkü denkleşmedi 4 lü bir yarışa))
*** herkes rakibinin menüsüyle ve sporuyla elinden geldiğince ilgilensin takip etsin.
***tatlı atışmalarla birbirimizi sporda ve diyette gaza getirelim olur mu ?
*** rakibini ihmal etmek yok emiiii hep sataşma haliii
Grupların yol göstericisi @beng_i
ikili yarışlar
rakibikeryneia
@LifeandFeel rakibiBademellaa
@zerra rakibi @Nurdan1616
@Behmen rakibimrskulkedisi
sevimlimmm rakibi philosophergirl
Allonsy rakibi @Kriziantemcicegi
@NEHIR34 rakibiNaMIDiGeRBuzDoLaBI
@herderdedeva rakibicankizzzz
Zen71 rakibi berilceee
@umudum2 rakibi @Bilmece811
ada81 rakibi @polokey2244
bu yarışlar haftalıktır haftaya tekrar değiştiririz kişileri isterseniz sizlerde aranızda belirlersiniz kiminle yarışmak istediğinizi bana bildirirsiniz... keyifli bol eksili bir haftamız olsunnnn
Hayir boyle dusunme lutfennn ... inan o donemlerden bende gectim israrla devam ettim ...spor yaptim ac kaldim tartida kackere arti ciktigimi bilirim... ama vucdun cook sıkılasmisti.. dedim olsun bee ada bak aynada ince duruyon varsin tarti arti gostersin dedimm... sonra yavas yavas gitmeye basladi bu bir zincir kırıldımi gerisi geliyor.. 300 gitsin 400 gitsin hatta sen cabala yeterki 100 gitsin...Kazanan belli cnm
Ben kilo veremiyorum ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?