Canim olur mu varsin bidaha bak listeye istersenben yokum
Hayir boyle dusunme lutfennn ... inan o donemlerden bende gectim israrla devam ettim ...spor yaptim ac kaldim tartida kackere arti ciktigimi bilirim... ama vucdun cook sıkılasmisti.. dedim olsun bee ada bak aynada ince duruyon varsin tarti arti gostersin dedimm... sonra yavas yavas gitmeye basladi bu bir zincir kırıldımi gerisi geliyor.. 300 gitsin 400 gitsin hatta sen cabala yeterki 100 gitsin...
Ama basaracam diye inan kendinee biz seninleyiz bunu unutma burada bulunma amacimiz bu destek olmak birbirimize.. yoksa evimizde diyeti yapar catir catir kilo verip keygimize bakariz... ama hepimizin birbirine desteğe ihtiyaci var....
Varsin canim rakibin de benimben yokum
Sağol canımkızının doğum günü kutlu olsun cnm mutlu yıllar
Canım menü süper sende bunlardan bol bol ye bakKızlar kusura bakmayın yanlış yere yazmışım
Silmeye çalıştım ama zaman geçmiş silemedim
Iyi dogmus yavrucugun kac yasina girdiKızlar dünden beri mesaj atamıyorum bugün benim kızımın doğum günü sabahtan beri rejimime devam ediyorum ama akşam biraz bozuldu yine yarın devam tam gaz
Gidecek canim bak görBen ztn herzaman diyorum iyiki varsınız yoksa çoktan bozmuştum
Hadi bakalım inatla devam edicem ins gene gitmeye baslarr
Geciyor biraz bas agrisi bile yapiyor ama agzini hic surmezsen geciyor... ama birazcik bir ısırık bile o dengeyi bozuyor canim..Bu tatlı krizleri zamanla geçiyor mu???
Nice güzel yaşları olsunKızlar dünden beri mesaj atamıyorum bugün benim kızımın doğum günü sabahtan beri rejimime devam ediyorum ama akşam biraz bozuldu yine yarın devam tam gaz
Ama eggfastler gitmiş kuzum yaa. Başka zaman olsa sorun degil ama eggfast uzerine olamamış..Bugünkü menüm
Sabah 8:30
Krep(2 yk yulaf kepeği yarım çay bardağı süt)
2 dilim köy peyniri 1 yumurta ile omlet
3 siyah zeytin
Ara şekersiz Türk kahvesi
13:00
7 yk etli yeşil fasulye
2 bardak ayran
17:30
2 yumurta 150 gr mantarla omlet
19:30
1 kepekli sandviç ekmeği içine ev yapımı et burger
1 bardak ayran (bengi yemicektim ama yedim)
Gün boyunca
2.5 lt su
45 dakika tempolu yürüyüş
1 kupa bitki çayı
Bengi__ keryneia philosophergirl
Doğum günün kutlu olsun canim..Hepinize selamlaaarrr bugün benim doğumgünümdü
Arkadaşım süpriz hazırlamış aktif olamadım takımda kusura bakmayın ve dönüp okuyamayacağım 500mesaj birikmişş
Bence de korkmalisin o bizim spor kraliçemiz canım
Çantanda her zaman kuruyemiş taşı. Minik bir poşete koy. Akmaz kokmaz..Bugün yediklerim çok oldu
Eve çok aç geldim
Neye saracak bilemedim
Pişmiş mantar vardı yumurtayla yedim
Sonra hep beraber akşam yemeği
Çorba ve hamburger
Çorba içmedim artık
Ahaha ben daha başlayamadım 23 gibi anca :)))keryneia amannnn gel bacim iki laflayalim sporu haftaya da yaparsın gunmu yok ) zaten calisan bayansin soyle ye ic uyu kiyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?