Çok teşekkür ederim canımmDoğum günün kutlu olsun canim..
Oğluş durmadı maalesef ama yattı ortalık sakin şuan çayımı yumumluyorum birazdan başliciiimBence de korkmalisin o bizim spor kraliçemiz canım
Amannn 23 den sonra spor mu olur tövbeAhaha ben daha başlayamadım 23 gibi anca :)))
Ben hep öyle yapıyorum daha rahat uyuyorum :)) bebek gibi hatta :)Amannn 23 den sonra spor mu olur tövbe
Bende yurek yemiş kraliçenizBence de korkmalisin o bizim spor kraliçemiz canım
Ooo kuzum sen şimdiden umutsuzluğa kapılıp yenilgiyi kabul etmişsin olmaz ki böyleKazanan belli cnm
Ben kilo veremiyorum ztn
Şu kadayıfı yemeseydin barii. Rafine şekeri bırak artık.9 şubat menüm
Sabah
10.30
2,3 zeytin
2 çatal peynir
Çay
14.00
Eltide oturma
Mercimek köfte
Kol böreği ince bir dilim bol lorlu maydanozlu yumurtalı
6 tane sarma
Modern tere acı değil bol bol yedim
Dede sakalı oda değişik bir yeşillik
2 kaşık muhallebili kadayıf
Akşamda
Yeşillik
Ceviz
Gün kurusu
Bol limonlu çay olucak menüde henüz yavru kuş sallanıyor ayakta
2 litre su
Bengi__ cnm öğlen çokmu kötü hastaneden geçtik oraya malum evde hazırladıklarımıda alamadım yanıma
pardon ya bi an göremedim :))Canim olur mu varsin bidaha bak listeye istersen)
Bak bu cok doğru spor yapinca bende rahat uyurum... ama sen yapmasannn cok yemek yesennnnBen hep öyle yapıyorum daha rahat uyuyorum :)) bebek gibi hatta :)
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin nice yaşların olsunHepinize selamlaaarrr bugün benim doğumgünümdü
Arkadaşım süpriz hazırlamış aktif olamadım takımda kusura bakmayın ve dönüp okuyamayacağım 500mesaj birikmişş
Olsun canim onemli degilpardon ya bi an göremedim :))
Hic bozma moralini canim inan bu menulerle kendine iyilik ediyorsun. Ustelik niye boyle oldugu cok acik. Onceden cok yetersiz besleniyordun ve kastan veriyordun. Vucudun kıtlık alarmi veriyordu simdi saglikli beslenince sana guvenmedigi icin ilk depo etmeye calisti vucudun ama sen bu duzende devam edersen o guveni kazanip saglikli bir sekilde kilo vererek bunyen seni odullendirecek. Sakın vazgecme.
Yapildi canimEşleşme yaptınız mı kızlar
Merhaba hosbuldum :)Varsin canim rakibin de benim
Bu arada gruba tekrar hosgeldin
Kisaca tanisalim mi ben 38 yasinda ev hanimi 2 cocuk annesiyim :)))
Çok yersem daha çok spor yaparım :) hiç korkum yok baklavaları gömüp kilo vermiş kadınım benBak bu cok doğru spor yapinca bende rahat uyurum... ama sen yapmasannn cok yemek yesennnn
Çok Yorgun’um biraz gazabım eksik olduAfiyet olsun canim. Kahvaltin cok yetersiz oglen de cok yuklenmissin tatlim. Bengi nin gazabina ugrayacaksin haberin ola.
Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu seneleriniz olsunHepinize selamlaaarrr bugün benim doğumgünümdü
Arkadaşım süpriz hazırlamış aktif olamadım takımda kusura bakmayın ve dönüp okuyamayacağım 500mesaj birikmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?