Bende korkuyorum acaba hangi kiloyla eşlestim hahahaKilomu yarın söyliyeyim ay tartılmaktan korkuyorum neyse veririm nede olsa spora tekrar başladım hahaha
Bende korkuyorum acaba hangi kiloyla eşlestim hahaha
Kesin oturmamis kilodur hemencik gider insallah58 olmuşumdur :))
Aaaaa coook gecmis olsun canim ...Arkadaşlar iyi akşamlar, görünmez kaza cama girdim. Bileğim ve baş parmağım kesildi, şükür korkulacak birşey yok.. Biraz yazarken zorlanıyorum
Pazartesi, salı, çarşamba protein diyeti ile veda edicem o kiloma.. ama çok yanıltıcı şuan tartılmak çünkü regl olmak üzereyim geçen haftada yoldan gelmiştim.. amaaan neyse..Kesin oturmamis kilodur hemencik gider insallahada artik bu hafta ne yapar düşünsün
Aaa bak benimde regli haftam eşitizPazartesi, salı, çarşamba protein diyeti ile veda edicem o kiloma.. ama çok yanıltıcı şuan tartılmak çünkü regl olmak üzereyim geçen haftada yoldan gelmiştim.. amaaan neyse..
A yok yapıcam atlama zıplama yok mekik ve ağırlık taşımalı egzersizler :)))Saat 23 e geliyorrr hiiimmm ne yapsamkeryneia gel kiz bosver sporu komsular rahatsiz olur uyu uyu )
Gel sarılalımmmm :)))Aaa bak benimde regli haftam eşitiz
Gel sarılalımmmm :)))
Leptin bacı ne ola ki :)))bari bende gideyim uyuyayim leptin baciyla bulusayim.. leptin calissin yansin yağlar herkese iyi gecelerrrrr
Canım ne demek kilo vermiyorum aaaa
Sana ödem sökücü detoks tavsiye ediyorum.. maydonoz ve limonu suda beklet bir litre kadar ve gün içerisinde hepsini tüket bu bir.
Spor olarak kendini aşan şeyler yapman gerekiyor belliki vücudun yürüyüşe pek tepki vermiyor. Cardio yapacaksın. 1. Gün 5 dak. 2. gün 10 dak. 3. Gün güç toplama günü 4. Gün 15 dak. 5. Gün 15 dak. 6. Gün güç toplama 7. Gün 15 dak.
Gibi bir başlangıç önerebilirim. Alnında ki teri siliceksin, ter yoksa unut gitsin :) Spor esnasında yarım litre limonlu su bulundur ve iç. Ntc aplikasyonunu tavsiye ederim.
Diyet listeni bilmiyorum ama eminim yardım etmişlerdir.
Sabah uyanır uyanmaz gece yatarken bir bardak limonlu su içmeni tavsiye ederim.
Ve tabi çok su içmelisin kilona göre en az 2,5 - 3 litre
Arkadaşlar iyi akşamlar, görünmez kaza cama girdim. Bileğim ve baş parmağım kesildi, şükür korkulacak birşey yok.. Biraz yazarken zorlanıyorum
Aaa bak benimde regli haftam eşitiz
bari bende gideyim uyuyayim leptin baciyla bulusayim.. leptin calissin yansin yağlar herkese iyi gecelerrrrr
Leptin bacı ne ola ki :)))
İyi geceler canım
Doğum günün kutlu olsunHepinize selamlaaarrr bugün benim doğumgünümdü
Arkadaşım süpriz hazırlamış aktif olamadım takımda kusura bakmayın ve dönüp okuyamayacağım 500mesaj birikmişş
Cok guzelmiş menünde9 Subat 2018
Menum
11.00
Beyaz çay
12.00
8 tane kadar lor peynirli baharatlı domatesli biberli pankek
(1.5 Yk yulaf kepegi ile tuzsuz, 2 Yk halis zeytinyağı ile)
Not: (Fazla yağ kağıt havlu ile alindi)
14.00
Türk Kahvesi
15.30
2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış bol marullu balık ekmek
21.00
4 Yk zerdacal ve tarcinli yoğurt
23.00 yeşil çay
Genel
3 litre su
Spor
Kontrollü ve Yoğun (Dayanıklılık Antremani) 45 dakika~195 kalori
@Bengi__keryneia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?