Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay nekadar rezilim bilmiyordum aynı şey olduğunu
Valla daha hiç kaçamak yapmadım cnm
Ama kilo gitmeyince sinirlendim birazcık
Şimdi yeşil çay ve mısır püskülü demledim onu iciyorum
Canım seninle birebir konuşmak isterim yardımcı olacağımı düşünüyorum.. öncelikle herşeyinle harikasın, kiloların senin yarattığın zamanla oluşan birşey onları çok seviyorsun, ama artık vedalaşma zamanı çünkü aynı şeyden sıkıldın.. saçımızı kestirmek yada boyatmak gibi düşünebilirsin.. artık şeklimizi değiştiricez ama her halimizle harikayız bunu unutma, sadece biraz değişicez hepsi bu :)

Ayrıca herşeyi bilemeyiz, ama istersek herşeyi zamanla öğrenebiliriz lütfen bunlara takılma :))

Oy kıyamam ya
Bana bır dahakıne kılo veremeyenlerı eşle plase
Aa cok ayip. Beni istemiyorsun. Ama zaten bende haftaya mezun olucam. Bunca zaman sizi yaniltmisim tartimda mezuram da hataliymis.Annemin gozuyle ben MANKEN OLMUSUM E anneler yalan soylemez demi ama. 89 kiloda devesa olculer ve manken ben.
Ben cok guldum soyleyince sizinle de paylasayim dedim.

Yaa sorma

Oh oh afiyet olsun canim arada ödüllendirmek de lazim tabiii. Iyi yapmışsın. Seninle tanıştığıma memnun oldum canim guzel rakip olcaz seninle insallah benim kilom da 73.3 hadi Bismillah diyelim o halde

Kızlar dünden beri mesaj atamıyorum bugün benim kızımın doğum günü sabahtan beri rejimime devam ediyorum ama akşam biraz bozuldu yine yarın devam tam gaz
Saglikli uzun omurlu sansi bol ve dogum gunu kutlu olsun guzel yavrunun canim.

Bugünkü menüm.
Sabah 8 buçukta 1 elma
12 de öğle kahvaltılık öğle yemegi
Kepek ekmekli tost
1 dilim peynir
6 zeytin
2 adet patates koftesi
Çay

Saat 3 te ara 1 elma bir dilim koy peyniri

Saat 7 de herbulayf formül 1
Ve çayı

Saat 9 gibi kayinvalideme geldik sofra kuruldu 2 kaşık et ve 1 galeta ayran yedim bende

Saatleri biraz düzensiz yine şu yemek düzensızligim belki de kilo aldıran bana.ama işte hem çalışmam hem memlekete falan gelme durumları bozuyor işi.

Şu 2 buçuk lt.
Spor yok

Bengi__
keryneia
philosophergirl

Bayağı vermişsin ama hakkını vermek lazım :)) bence biraz daha bizimle kalmalısın

Anneler hep boylelerbenim tek kelimesi ile diyete başlama sebebim kendileri olurlar. Şimdi de yeter artık yapma hasta olacaksın diye baskı yapıyor ve sürekli yaptığı şeyleri bana yedirme derdinde kendileri

Cok haklisin canim. Biz azimle devam ettikten sonra illa ki kilo veririz ama hem bu sureci zevkli kilmak hem de birbirimize destek olmak amacimiz. Devam cankiz .

Bayağı vermişsin ama hakkını vermek lazım :)) bence biraz daha bizimle kalmalısın
Cok sukur verdim canim 115.6 ile basladim kilo vermeye buraya 105 le ama bana manken demek icin daha varya bir bu verdigim kadar daha versem yinede zor.
Annem canim ya nasil goruyorsa beni artik.

Anneler hep boylelerbenim tek kelimesi ile diyete başlama sebebim kendileri olurlar. Şimdi de yeter artık yapma hasta olacaksın diye baskı yapıyor ve sürekli yaptığı şeyleri bana yedirme derdinde kendileri
Oyle oluyor ama canim sagolsunlar da haklisin annem deyim yolumuza devam edicez artik.

Hepinize selamlaaarrr bugün benim doğumgünümdü
Arkadaşım süpriz hazırlamış aktif olamadım takımda kusura bakmayın ve dönüp okuyamayacağım 500mesaj birikmişş
Saglikla sevdiklerinle birlikte gecirecegin mutlu anilar biriktirecegin nice yaslara canim. DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…