Isten geldiginden beri kesintisiz spor yapiyormus haberin olsun
Canım seninle birebir konuşmak isterim yardımcı olacağımı düşünüyorum.. öncelikle herşeyinle harikasın, kiloların senin yarattığın zamanla oluşan birşey onları çok seviyorsun, ama artık vedalaşma zamanı çünkü aynı şeyden sıkıldın.. saçımızı kestirmek yada boyatmak gibi düşünebilirsin.. artık şeklimizi değiştiricez ama her halimizle harikayız bunu unutma, sadece biraz değişicez hepsi bu :)Ay nekadar rezilim bilmiyordum aynı şey olduğunu
Valla daha hiç kaçamak yapmadım cnm
Ama kilo gitmeyince sinirlendim birazcık
Şimdi yeşil çay ve mısır püskülü demledim onu iciyorum
Aa cok ayip. Beni istemiyorsun. Ama zaten bende haftaya mezun olucam. Bunca zaman sizi yaniltmisim tartimda mezuram da hataliymis.Annemin gozuyle ben MANKEN OLMUSUMOy kıyamam ya
Bana bır dahakıne kılo veremeyenlerı eşle plase
Yaa sormaCanım çok geçmiş olsun yaa dikiş fln oldu mu
İyi geceler canım ❤
Ayyy aminnn canımm çok teşekkür ederimmm ❤ :)
Hoş geldin canımmm ben alıştırırım senii
Iyyy böğkk midem bulandı deme yaaa
Canım biraz az beslenmiş ve su içmişsin
Suyu içmek için susamak da lazım bol spor yap bence
Birde sabah yumurta yememişsin sevmiyormusun?
Menülerimizi yazarken @bengi_ etiketliyoruz canım
Spor bilgimizekeryneia
Su içindephilosophergirl
Kaç gün oldu takıma katılalı
Ay canım yaa geçmiş olsun tühh
Aynen canım doğum günümdüüü :) çook teşekkür ederim aminnn en güzel dua
Valla öyle oldu gibi :))Isten geldiginden beri kesintisiz spor yapiyormus haberin olsun
Oh oh afiyet olsun canim arada ödüllendirmek de lazim tabiii. Iyi yapmışsın. Seninle tanıştığıma memnun oldum canim guzel rakip olcaz seninle insallahburdayım canım pasta börek değil de mangal başındaydım bugün ödül verdim kendime :) çok da güzel motive oldum. Bakalım bu hafta kaç gram gidecek merakla bekliyorum. Bu arada kilom 83.4 senin kaç arkadaşım?
Saglikli uzun omurlu sansi bol ve dogum gunu kutlu olsun guzel yavrunun canim.Kızlar dünden beri mesaj atamıyorum bugün benim kızımın doğum günü sabahtan beri rejimime devam ediyorum ama akşam biraz bozuldu yine yarın devam tam gaz
Bayağı vermişsin ama hakkını vermek lazım :)) bence biraz daha bizimle kalmalısınAa cok ayip. Beni istemiyorsun. Ama zaten bende haftaya mezun olucam. Bunca zaman sizi yaniltmisim tartimda mezuram da hataliymis.Annemin gozuyle ben MANKEN OLMUSUME anneler yalan soylemez demi ama. 89 kiloda devesa olculer ve manken ben.
Ben cok guldum soyleyince sizinle de paylasayim dedim.
Anneler hep boylelerAa cok ayip. Beni istemiyorsun. Ama zaten bende haftaya mezun olucam. Bunca zaman sizi yaniltmisim tartimda mezuram da hataliymis.Annemin gozuyle ben MANKEN OLMUSUME anneler yalan soylemez demi ama. 89 kiloda devesa olculer ve manken ben.
Ben cok guldum soyleyince sizinle de paylasayim dedim.
Cok haklisin canim. Biz azimle devam ettikten sonra illa ki kilo veririz ama hem bu sureci zevkli kilmak hem de birbirimize destek olmak amacimiz. Devam cankiz .Hayir boyle dusunme lutfennn ... inan o donemlerden bende gectim israrla devam ettim ...spor yaptim ac kaldim tartida kackere arti ciktigimi bilirim... ama vucdun cook sıkılasmisti.. dedim olsun bee ada bak aynada ince duruyon varsin tarti arti gostersin dedimm... sonra yavas yavas gitmeye basladi bu bir zincir kırıldımi gerisi geliyor.. 300 gitsin 400 gitsin hatta sen cabala yeterki 100 gitsin...
Ama basaracam diye inan kendinee biz seninleyiz bunu unutma burada bulunma amacimiz bu destek olmak birbirimize.. yoksa evimizde diyeti yapar catir catir kilo verip keygimize bakariz... ama hepimizin birbirine desteğe ihtiyaci var....
Gider gulum sen yeyer ki iste. Azimle devam et saglikli beslen sporunu yap.Ben ztn herzaman diyorum iyiki varsınız yoksa çoktan bozmuştum
Hadi bakalım inatla devam edicem ins gene gitmeye baslarr
Canım menü süper sende bunlardan bol bol ye bak
Misafirlere ayıp olur acaba içinde ne varki yemiyor derler sonra
Cok sukur verdim canim 115.6 ile basladim kilo vermeye buraya 105 le ama bana manken demek icin daha varya bir bu verdigim kadar daha versem yinede zor.Bayağı vermişsin ama hakkını vermek lazım :)) bence biraz daha bizimle kalmalısın
Oyle oluyor ama canim sagolsunlar da haklisin annem deyim yolumuza devam edicez artik.Anneler hep boylelerbenim tek kelimesi ile diyete başlama sebebim kendileri olurlar. Şimdi de yeter artık yapma hasta olacaksın diye baskı yapıyor ve sürekli yaptığı şeyleri bana yedirme derdinde kendileri
Eger tatli yemez bir de saglikli beslenirsen gecer canim. Ama kilo vericem diye vucudunun ihtiyaci olan gidalari almaz da kıtlık yasatirsan bunyene ne kadar zaman gecerse gecsin tatli istegin gecmez.Bu tatlı krizleri zamanla geçiyor mu???
Saglikla sevdiklerinle birlikte gecirecegin mutlu anilar biriktirecegin nice yaslara canim. DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN.Hepinize selamlaaarrr bugün benim doğumgünümdü
Arkadaşım süpriz hazırlamış aktif olamadım takımda kusura bakmayın ve dönüp okuyamayacağım 500mesaj birikmişş
Ada uyuma kalk sabaha kadar yapsan yetisemezsin.Amannn 23 den sonra spor mu olur tövbe
Oh en guzelini yapiyorsun canim. Gec oldu diye usenmek yerine hem sporunu yapip saglik kazaniyorsun hem de uyku kalite artirip yine sagligina destek oluyorsun. Tebrikler.Ben hep öyle yapıyorum daha rahat uyuyorum :)) bebek gibi hatta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?