- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusunArkadaşlar iyi akşamlar, görünmez kaza cama girdim. Bileğim ve baş parmağım kesildi, şükür korkulacak birşey yok.. Biraz yazarken zorlanıyorum
Çok teşekkür ederim canımAaaaa coook gecmis olsun canim ...nazar duası oku canim..
Çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden korusun
canim onu biliyorum zaten, ben de izledim begendim burda paylasim dedim sizlerde biliyo mussunuz? baska paylastiginiz belgesel varsa beslenmeyle ilgili onlari da bilmek isterim.That sugar adı Google arat lütfen
Merhaba canim geldim simdi
En son torku toz şeker aldık içinden bütün bir parça çıktı elime alıp ezdim pancar sandım eridi 5 kere sabunladım zor çıktı firmayı aradık makine yağı olabilir dedi. Gerçekten sağlık için sadece uzak durmak lazım kilo bir yana dursunŞu kadayıfı yemeseydin barii. Rafine şekeri bırak artık.
Leslie kardio zatenYarın maydonoz alıp yapicam cnm
Su içiyorum ztn
Leslie yapıyım diyordum olmazmiki
Diyet listem fln yok cnm
Kafama göre takiliyorum
canim dogum gunun muydu. odul gibi olmustur yediysen de gecti artik. sporunu yapmis suyunu icmissin en azindan. yeni yasin ideal kilona kavustursun diyeyim ben deBugün pastamdan yedim kızlar yaa arkadaşım yapmış ev yapımı ve rulo pasta ince bi dilim ve aşırı düzensiz oldu araa öğün vs yapamadım
Saat kaçta yedim ne yedim aklımda bile değil ama diyette olduğumu hiç unutmadım suyumu 3 litre içtim spordan da şimdi geldim
Canım çok geçmiş olsun yaa dikiş fln oldu muArkadaşlar iyi akşamlar, görünmez kaza cama girdim. Bileğim ve baş parmağım kesildi, şükür korkulacak birşey yok.. Biraz yazarken zorlanıyorum
İyi geceler canım ❤bari bende gideyim uyuyayim leptin baciyla bulusayim.. leptin calissin yansin yağlar herkese iyi gecelerrrrr
Ayyy aminnn canımm çok teşekkür ederimmm ❤ :)Doğum günün kutlu olsunmutlu yıllar zayıf incecik bir bedende mutlu yaş almalar
Hoş geldin canımmm ben alıştırırım seniiMerhaba canim geldim simdi
gruba yeni katıldım ben de alismaya calisiyorum.
Iyyy böğkk midem bulandı deme yaaaEn son torku toz şeker aldık içinden bütün bir parça çıktı elime alıp ezdim pancar sandım eridi 5 kere sabunladım zor çıktı firmayı aradık makine yağı olabilir dedi. Gerçekten sağlık için sadece uzak durmak lazım kilo bir yana dursun
Canım biraz az beslenmiş ve su içmişsin9 subat cuma
12.30
2 dilim kepek eknek
3 dilim peynir
7 tane zeytin
17.00
karadut suyu
19.00
tavuk eti
1 kase yogurt.
21.00
1 kase tarcinli meyveli yogurt
yarim litre su
bugun de su az icmisim ya
Ay canım yaa geçmiş olsun tühhSporum bitti maalesef fazla asıldım galiba midem bulandı ve akşam yemeğimi kusmak zorunda kaldım
Aynen canım doğum günümdüüü :) çook teşekkür ederim aminnn en güzel duacanim dogum gunun muydu. odul gibi olmustur yediysen de gecti artik. sporunu yapmis suyunu icmissin en azindan. yeni yasin ideal kilona kavustursun diyeyim ben de
Sen her türlü halledersin canım merak etmePazartesi, salı, çarşamba protein diyeti ile veda edicem o kiloma.. ama çok yanıltıcı şuan tartılmak çünkü regl olmak üzereyim geçen haftada yoldan gelmiştim.. amaaan neyse..
Çok geçmiş olsun canım.Arkadaşlar iyi akşamlar, görünmez kaza cama girdim. Bileğim ve baş parmağım kesildi, şükür korkulacak birşey yok.. Biraz yazarken zorlanıyorum
Rakibem ne yapalım hepimiz çabalıyoruz güzel bir şeyler olsun diye.Cok guzelmiş menünde
Canım sana da vur dedik öldürdük. Keşke o kadar zorlamasaydın kendiniSporum bitti maalesef fazla asıldım galiba midem bulandı ve akşam yemeğimi kusmak zorunda kaldım
Leslie kardio zatensüper 15 dak ile başla sonra arttır ..
Sabah menü listesi hazırla, istikrarlı olmalısın.. yoksa kaçamaklar olabilir bunu istemeyiz değilmi :)
3 gun oldu baslayali.Canım biraz az beslenmiş ve su içmişsin
Suyu içmek için susamak da lazım bol spor yap bence
Birde sabah yumurta yememişsin sevmiyormusun?
Menülerimizi yazarken @bengi_ etiketliyoruz canım
Spor bilgimizekeryneia
Su içindephilosophergirl
Kaç gün oldu takıma katılalı
burdayım canım pasta börek değil de mangal başındaydım bugün ödül verdim kendime :) çok da güzel motive oldum. Bakalım bu hafta kaç gram gidecek merakla bekliyorum. Bu arada kilom 83.4 senin kaç arkadaşım?
Çook tesekkurlerNice güzel yaşları olsun
Oy oy oy bu cephede yaris kizismis. Diger rakip arkadaslar sizler ne alemdesiniz.Hodri meydan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?