Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok yersem daha çok spor yaparım :) hiç korkum yok baklavaları gömüp kilo vermiş kadınım ben
Adaaa yandin gulum. Bak baklava yedim yinede kilo verdim diyor. Hani bir şarkı var biliyor musun. Kendim ettim kendim buldum. Gul gibi sarardim soldum. EYVAH EYVAH

Afiyet olsun canim. Cikolatayi gunun hicbir saatin de tuketmemeliyiz ama hele ki gece hic yememeliyiz canim. Sagliksiz olmasinin yaninda tatli istegini surekli tetikleyecektir. Bir de menulerimizi Bengi__ (menu) keryneia (spor) philosophergirl (su) arkadaslarimizi etiketleyerek paylasiyoruz.

9 şubat menüm Bengi__

07.30
1 elma
3yk yoğurt

11.30 kahvaltı

7 zeytin 1 incir
2 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Maydonoz

Öğle 15.00
1 tabak taze fasulye
1 buçuk dilim ekmek

Aksam 20.00
Sinirsiz et :) ne kadar yediğimi saymadım
1 bardak şalgam suyu
1 dilim ekmek
Salata

philosophergirl 2.5 litre su
keryneia 2 mil leslie (ilk kez spor yaptım gruba katılalı bundan sonra yapicam fırsat buldukça inş.)

Kızlar gecmis yapamadan yatıyorum. İyi geceler hepinize.

Afiyet olsun canim. Spora basladigin icin tebrik ediyor devamli olmasini diliyorum. Iyi geceler.

Ay nekadar rezilim bilmiyordum aynı şey olduğunu
Valla daha hiç kaçamak yapmadım cnm
Ama kilo gitmeyince sinirlendim birazcık
Şimdi yeşil çay ve mısır püskülü demledim onu iciyorum
Olur mu oyle sey. Ogrenmenin yasi yoktur senin bilipte bizim bilmedigim kim bilir neler vardir canim. Kacamak yapma tabi ki ama bedenin icin gerekli seyleri de yemeyi unutma arkadasim.

Afiyet olsun canim. Umarim bu motiveyle tam gaz asilrsin diyete ve saglikli kilolar verirsin.

Iyi geceler arkadaslar. Bana ne oluyorsa 1 haftadir hic uyuyamiyorum. Sabah erken kalkiyor gun icinde uyumuyorum yinede uykudan eser yok. Sagliga ve kilo vermeye zarari oldugunu biliyorum ama mumkun degil uyuyamiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
Benim sarkim da uykusuz her gece ada cim

Gorduk bile. Fena yakalandin canim. O menu ne oyle
Evet canım fena yakalandım
Iyi geceler canim. Ama sen erken yatiyorsun diye rakibin gobek atiyor haberin olsun.
O kadar yorgunum ki zen parmağımı kıpırdatacak halim yoktu. 7 de kalktım şimdi
İşlerimi halledicem. Rakibimboşunsa sevinmesin
Cok degılmı canım
Aslında çok..ama evden herkesten ayrı ses geliyor şunu da yapsan diye. Ans yüreği
Canım menü süper sende bunlardan bol bol ye bak
Misafirlere ayıp olur acaba içinde ne varki yemiyor derler sonra
Canım hiç öyle demezler sen üzülme. Bak senin de canın çekmiştir şimdi adres Verde göndereyim
Ama eggfastler gitmiş kuzum yaa. Başka zaman olsa sorun degil ama eggfast uzerine olamamış..
Meyve yemedim 2 dilim kepekli ekmek fazladan diğerleri proteindi yağsız yaptım..sorun olmaz umarım
Çantanda her zaman kuruyemiş taşı. Minik bir poşete koy. Akmaz kokmaz..
İşte sorun yoktu
Ama misafir alışverişi için 3 market gezince kendimi çok az hissettim
Hatta önce su bile içtim
Eline sağlık canım uğraştın o kadar
Sen ne yemeyi düşünüyorsun burdan. Daha fazla sebzeli zeytinyağlı falan yap sende yersin böylece. Bol yeşil salata yap. En çok onu ye.
Aynen yeşil salata yapıcam
2 köfte biraz yoğurtlu köz biber çorba ve yeşil
Salata yeme planım

Arkadaşlar iyi akşamlar, görünmez kaza cama girdim. Bileğim ve baş parmağım kesildi, şükür korkulacak birşey yok.. Biraz yazarken zorlanıyorum

Çok geçmiş olsun tatlım :)

Tatlım akşam keşke ekmeği yemeseymişsin. Birde neden spor yapmadın tatlım? Allahım bendeki rakipliğe bak :) Daha çok kilo versin diye uğraşıyorum :)

Programını paylaşırmışım bir göz atalım yumurta iyidir. Kahvaltıda 1 yumurta 1 yumurta beyazı yiyebilirsin. Zumba çok keyifli kardiyodur.

Şeker birde akşam off offfffff. Hepsi yağ olarak döndü sana bilgin olsun..

Kızlar menülerde sık sık rafine şeker görüyorum. Sekeriz 21 günü duymayan vardır eminim. Allonsy “sekeriz 21 gün” bununla ilgili bir seyler paylaşırmışsın. Hangi ürünlerde şeker var etiket nasıl okunur.bugun ve yarın bununla ilgili paylaşımlar yapalım.
herderdedeva sende lütfen rafine şekersiz tarifler paylaş bal-pekmez olmasın meyve ile tatlandırılmış olsun.

Şimdi pazartesinden itibaren tüm grupla yanı 24 kişiyle birlikle bir etkinlik yapacağız.
berilceee
ŞEKERSİZ 7 GÜN
Bazılarınıza kolay bazılarınıza zor gelecek ama bu bir başlangıç. 7 günün sonunda ödül şeker falan yok. Yiyeceklerden ödül olmaz. Ödül geri kazandığınız sağlığınız.
Ben yapmam yok.
Herkes katılacak. Doğal şekerleri yiyebilirsiniz. Bu yüzden emziren annelerde katılacak. Çünkü bu diyet degil sağlığınız icin.

Kızlar 22309 sayfadayım daha okuyamadım stop
Ben çok yoruldum stop
Yarın devam edrim stop
Sizleri seviyorum stop
Kaçamak yapmayin az yemeyin proteinsiz kalmayın stop
Evet ne kadar çeneniz düşmüş sabah mesajları görünce ben
Nice yıllara canım
Dun benim verdiğim kabak pizzadan yapabilir hem çok hafif hem de çok lezzetli bir şeydi. zerra
Onu en yakın zamanda deneyeceğim canım
Arkadaşlar iyi akşamlar, görünmez kaza cama girdim. Bileğim ve baş parmağım kesildi, şükür korkulacak birşey yok.. Biraz yazarken zorlanıyorum
Çok geçmiş olsun canım
Pazartesi, salı, çarşamba protein diyeti ile veda edicem o kiloma.. ama çok yanıltıcı şuan tartılmak çünkü regl olmak üzereyim geçen haftada yoldan gelmiştim.. amaaan neyse..
Regl kiloyu çok yanıltıyor canım
Biz küçükken reglken tartılmayın derdi büyükler
Varmış bi bildikleri

bari bende gideyim uyuyayim leptin baciyla bulusayim.. leptin calissin yansin yağlar herkese iyi gecelerrrrr
Erken uyuyup erken kalkmak lazım ki meto iyi çalışsın
Iıykk o ne ya
Sporum bitti maalesef fazla asıldım galiba midem bulandı ve akşam yemeğimi kusmak zorunda kaldım
Tok karnına mı yaptın ki dikkat et canım benim
Ay nekadar rezilim bilmiyordum aynı şey olduğunu
Valla daha hiç kaçamak yapmadım cnm
Ama kilo gitmeyince sinirlendim birazcık
Şimdi yeşil çay ve mısır püskülü demledim onu iciyorum
Ohh afiyet olsun yansın bitsin yağlar
Su içtikçe susarsın canım

Nice yıllara canım
Ay çok tatlı...ama onlarda beni çok sevmiş
Bırakın beni diyorum yok olmaz diyorlar
Ne kadar yüzsüzler ya
Ee annelerin gözünde çocukları hep zayıf zaten
Ama sen de güzel vermişsin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…