Canım benim çok zor uyumamakIyi geceler arkadaslar. Bana ne oluyorsa 1 haftadir hic uyuyamiyorum. Sabah erken kalkiyor gun icinde uyumuyorum yinede uykudan eser yok. Sagliga ve kilo vermeye zarari oldugunu biliyorum ama mumkun degil uyuyamiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
Benim sarkim da uykusuz her gece ada cim
Günaydın canımGunaydın kızlar bugüm öğlene kadar işteyim:)
uyanip limonli suyumu icip spor yaptımm
Dermişimmmm:))
Hey maşallah tatlım :) Helal olsun. Ben okurken yoruldum :)Günaydın kızlar
Nihayet geçmiş bitti
Bende bittim
Ne çok döktürmüşsünüz öyle
Ben de 7 de kalktım
Köftemi yoğurdum
Tiramisu yaptım
Sarmayı pişirdim
Yoğurdu mayaladım
Şimdi temizliğe geçicem
Canım ben bir Tibet’in yaşam pınarını yapıp geliyorumGunaydin herkese mutlu hafta sonlariiiiii
Kahvalti telaşı carsi isim bitsin hem gecmis okurum hem gundemi yakalarim)
keryneia canim rakibem bi hafta sonun var onuda sporla neyim harcama ..guzel sofralar hazirla hepsini ye canim
Canım bebeğim yüzünden yapamıyorum pazartesi eşim vardiya ta geçiyor o zaman başlarım bu hafta imkansız gibi ama bunun leslie düşünüyorumÇok geçmiş olsun tatlım :)
Tatlım akşam keşke ekmeği yemeseymişsin. Birde neden spor yapmadın tatlım? Allahım bendeki rakipliğe bak :) Daha çok kilo versin diye uğraşıyorum :)
Bebişin kaç aylıktı canım? Leslie candır. 1 mil bile yapsan kar kardır senin içinCanım bebeğim yüzünden yapamıyorum pazartesi eşim vardiya ta geçiyor o zaman başlarım bu hafta imkansız gibi ama bunun leslie düşünüyorum
Bebeğim 1 yaşında tam hareket li zamanı bugün kızımın yaş günü. :)Bebişin kaç aylıktı canım? Leslie candır. 1 mil bile yapsan kar kardır senin için
Oyy kuzucuğumun doğum günü kutlu olsun. Allah nice hayırlı yaşlar nasip etsin inşallah :)Dur ben senin için spor araştırayım. Bebişinle yaparsın :)Bebeğim 1 yaşında tam hareket li zamanı bugün kızımın yaş günü. :)
Günaydinlar canım rakibem kolay gelsin spor için hiç zorlama kendini hem çocuk hem okul hem de spor nasıl yapacaksınGunaydın kızlar bugüm öğlene kadar işteyim:)
uyanip limonli suyumu icip spor yaptımm
Dermişimmmm:))
Ben her türlü varim. Bir aliskanliktan kurtulmak için 21 gün gerekiyormuş ya bakarsın 7 gün başarılı geçer bizde 21 gün yapariz ve sonunda hepimiz 21 gün sonunda şekersiz bir hayata merhaba derizEki Görüntüle 2109192 Kızlar menülerde sık sık rafine şeker görüyorum. Sekeriz 21 günü duymayan vardır eminim.Allonsy “sekeriz 21 gün” bununla ilgili bir seyler paylaşırmışsın. Hangi ürünlerde şeker var etiket nasıl okunur.bugun ve yarın bununla ilgili paylaşımlar yapalım.
@herderdedeva sende lütfen rafine şekersiz tarifler paylaş bal-pekmez olmasın meyve ile tatlandırılmış olsun.
Şimdi pazartesinden itibaren tüm grupla yanı 24 kişiyle birlikle bir etkinlik yapacağız.
@berilceee
ŞEKERSİZ 7 GÜN
Bazılarınıza kolay bazılarınıza zor gelecek ama bu bir başlangıç. 7 günün sonunda ödül şeker falan yok. Yiyeceklerden ödül olmaz. Ödül geri kazandığınız sağlığınız.
Ben yapmam yok.
Herkes katılacak. Doğal şekerleri yiyebilirsiniz. Bu yüzden emziren annelerde katılacak. Çünkü bu diyet degil sağlığınız icin.
Doğum günü kutlu olsun canımBebeğim 1 yaşında tam hareket li zamanı bugün kızımın yaş günü. :)
Çook tesekkür ederim rakibeem:)Tatlım bak bu linkte bebekle yapılabilecek tüm egzersizler fotolarla anlatılmış. Kendin için uygun olanları seçip yapabilirsin. Hem bebeğine hem sana eğlenceli olur :)
http://kaanlazayiflama.blogcu.com/anne-ve-bebek-ile-egzersiz-hareketleri/8773893
Çook tesekkür ederimDoğum günü kutlu olsun canım
Ne demek tatlım :) İnşallah işine yararÇook tesekkür ederim rakibeem:)
Evet tatlım. İlk çıkanı açabilirsin. Bol maydonozlu bir omlet yapabilirsin kendine.Leslie 1 mil yazıp ilk çıkanı mı açıyorum kızlar birde farklı kahvaltı önerisi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?