Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

HArika bir yazı olmuş.
Daha fazlasını bekliyorum
Nelerin içinde şeker var gibi bir sey olabilir.

Aynen öyle.. birlikte başarabiliriz.
Ben 8 ay hiç şeker tüketmedigim olmustu.
Yanı hiç bir sey imkansız degil. Bunu yasak diye düşünmemek lazım. Sağlıklı olmak icin diye düşünmek lazım.
En son 20 ocakta pancar şekeri içeren bir sey yedim.
1 seneden fazla olmustur glikoz şurubu içeren bir sey yemeyeli...

Hey maşallah tatlım :) Helal olsun. Ben okurken yoruldum :)
Gece iyi uyudum canım
Enerjim şu an çok yüksek
Ama gün sonu muhtemelen pert
Oyy kuzucuğumun doğum günü kutlu olsun. Allah nice hayırlı yaşlar nasip etsin inşallah :)Dur ben senin için spor araştırayım. Bebişinle yaparsın :)
3 numaram bebekken spor yaptırmazdı sıpam
Aletsiz spor yapardım bacağıma sarılır sırtıma çıkar
Plates yapmaya çalışırım topumun üstüne çıkar lastikleri çekiştirir

Bende atardım arabasına doğru yürüyüşe

Hahaha yaramaz bıcırık :) Ona da alsaydın bir pilates topu o da senle yapsaydı :)

Günaydın kızlar bu akşam yemeğe misafirim var fırsat bulmuşken yazayım dedim. Sonra bu kız nerde nereye kaçtı demeyin. Çünkü bugün tekrar girebileceğimi sanmıyorum. Erkenden kalkıp temizliğe başladım bile sonra yemek faslı başlayacak. Herkese mutlu haftasonları diliyorum.

Hadi bakalım enn güzel zayıflamalarımız olsunn kaç kilosun canım?bu arada zumbayı çok sevdimm bende gidiyorum spora

Saglikla sevdiklerinle birlikte gecirecegin mutlu anilar biriktirecegin nice yaslara canim. DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN.
Canımmm çok teşekkür ederimmmm :))

Ayy canım ben yapamam demiyorum sizinle birlikte olunca yapabileceğime inanıyorumm

Çok sağol canımm:)

Hey maşallah ben okuyamadımm

Sağol canım :)
Bebeğim 1 yaşında tam hareket li zamanı bugün kızımın yaş günü. :)
Oyyy maşallah kuzumaaa ilk yaşı Allah nice sağlıklı huzurlu yaşlar nasib etsin :)benim gibi kova burcu:)
Sağol canım bu bize de ileride lazım olur
Maşallah yaaa imrendim sana azmine

Kolay gelsin canım

Ben de dukan express'e başladığımdan beri şeker tuketmiyorum. Bu gün 5. Gün olacak ve hiç zorluk cekmiyorum. Canım çok tatlı isterse de tarcinli elma ya da süt yeter gibi geliyor

Ya arkadaşlar böyle tek tek etiketlemek çok zor oluyor isimler de değişik.

slm cnm rakibim evet daha bir hırslı olcaz inş. :))) spor interval cardio yapıyorum ve callenetics
ben yapamıyorum bir küçük yaramaz var bende gece uyutmaz uyanana kadar ayakta sallanarak uyur uyanınca ev iş mama yemek. mızmızlık yaparsa oda yok sadece mama
Emme problemi alerji diyeti bitti peşinden koşturma başladı. Bugün akşam azıcıkta olsa başlayayım bariii
gücüm yettiğince artok

Hahaha yaramaz bıcırık :) Ona da alsaydın bir pilates topu o da senle yapsaydı :)
Küçük plates topuda vardı ama kuzucuğum illa bana saracak
Sana da kolay gelsin canım

Canım ya kolay gelsin sen bugün yesende yediklerini yakarsın
Yok canım ya yağlardan yansın
:)
Arkadaşlar, bugün elektrik süpürgem bozuldu, bana önerebileceğiniz memnun olduğunuz süpürge var mı?
Kardeşim Philips maraton aldı çok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…