Bağırsaklarındakiler onlar.. biraz kaçırmışsın sanırım :) seni şiş tutacak şeylerden kaçın.. karbonhidratlardan biraz uzak durmanda fayda var.
Ne kadarlıkben yapamıyorum bir küçük yaramaz var bende gece uyutmaz uyanana kadar ayakta sallanarak uyur uyanınca ev iş mama yemek. mızmızlık yaparsa oda yok sadece mama
Emme problemi alerji diyeti bitti peşinden koşturma başladı. Bugün akşam azıcıkta olsa başlayayım bariii
gücüm yettiğince artok
11 aylık şuan canımNe kadarlık
Tam geçmişe gidemiyorum biraz biraz senin kızının da doğumgünüymüş sağlıklı mutlu büyüsün gelinliğini çocuklarını da görmek nasip olur inş :)Ne kadarlık
Azim degil aslında sağlıklı yasama tercihi..Hadi bakalım enn güzel zayıflamalarımız olsunnkaç kilosun canım?bu arada zumbayı çok sevdimm bende gidiyorum spora
Canımmm çok teşekkür ederimmmm :))
Ayy canım ben yapamam demiyorum sizinle birlikte olunca yapabileceğime inanıyorumm
Çok sağol canımm:)
Hey maşallah ben okuyamadımm
Sağol canım :)
Oyyy maşallah kuzumaaa ilk yaşı Allah nice sağlıklı huzurlu yaşlar nasib etsin :)benim gibi kova burcu:)
Sağol canım bu bize de ileride lazım olur
Maşallah yaaa imrendim sana azmine
Kolay gelsin canım
Ben sekeriz 7 gün diyorum su kızın yaptığına bak.Müsli yoğurt
Keten tohumu yağı içebilirsin.kabizliga karşı bitkisel bi ilaç var , emziren annelerin de kullanabildigi isim verebiliyo muyuz ?
Bengi görmemeli o müsliyiMüsli yoğurt
Hahahhahha neyse çok gündem yapma bari kızmasın babanKızlar babam bu sabah tutturmuş diyet yasak bu evde adam gibi yemek yenilecekmiş. Neymiş efendim anaroksiya olacakmışım daha zayiflarsam. Siz hiç 62.5 kilo anaroksiya gördünüz mü.?
Ben o kısmı görmemişim ama takılıyordum zaten :)))Bengi görmemeli o müsliyi
Biz şekersiz 7 gün diyoruz sen müsli diyorsun.
@Kriziantemcicegi Bacim sen onu yulaf ezmesi yap bakma bu arkadaşa
Ahahaha ah yufka yürekli babalar yanacıkların küçülmüştür oda buna üzülmüştür :)Kızlar babam bu sabah tutturmuş diyet yasak bu evde adam gibi yemek yenilecekmiş. Neymiş efendim anaroksiya olacakmışım daha zayiflarsam. Siz hiç 62.5 kilo anaroksiya gördünüz mü.?
Ne demek canım, yardım edebildiysek ne mutlu bize..Sevgılı kuzularım
Paylaşım alanındakı yenı kararlarla benım düşüncelerımın uyuşmaması söz konusu
Bu nedenle takımı sırtlanan gızli kaptanlarıma bır teşekkür etmek ısterım
Bengi__ keryneia philosophergirl NEHIR34
Ya bu tek tek olmuyor takımı ayakta tutabılmek bırbırımızı zayıflatmak ıcın caba veren tüm arkadaşlarım hepınızı ayrı ayrı teşekkür ederım
Sızden doğru bıldıgım yalnısları ogrendıgım için
Ayrı ayrı özelden veya burdan hayatıma dokunduğunuz için teşekkür ederım
Burda olmadamda mutlaka kılo verdıgınızı
Mezun olduğunuzu
Bebek isteyenlerın hamılelıgıne sevınecegım
Sevgıyle kalın şimdilik
Böyle bır kararı paylaşıma yazmasaydım kendımle çelişirdim bunu bılın
haklisin canim basladim simdilik bakalimSu içtikçe susarsın canım
carsamba tartildigimda 76.8 dimHadi bakalım enn güzel zayıflamalarımız olsunnkaç kilosun canım?bu arada zumbayı çok sevdimm bende gidiyorum spora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?