Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar caaanım komşum çiğ börek getirmiş 3 tane midede şuan ben spora gidiyorum

Ama şunu diyim;
- 2 set Tibet’in gençlik pınarı yaptım
- Temizlik yaptım ( 3 saat kadar )
- şimdide ‘kalori yak’ yapıcam 15dak. dilerim yüksek oranda yaktırır :/ 150kcal yakmam şart 300-400 kcal rahat yedim çünkü

Sansina kus rakibem sonunda regl de oldum bu cuma fena geliyorum bolll eksili:)simdi 2 saatlik bi yüruyüse cikacam bebisi babasina satip

Ne demek ablacığım elimizden geldiğince bir şeyler yapıyoruz. Burada hepimizin birbirine ihtiyacı var.

Sansina kus rakibem sonunda regl de oldum bu cuma fena geliyorum bolll eksili:)simdi 2 saatlik bi yüruyüse cikacam bebisi babasina satip
Canım rakibem bir bakmışsın ben de bol eksili geliyor musum
Bak regl de olmuşsun zorlamaya gerek yok bence biz bu yürüyüş işini 1 saat hafif tempo gezer gibi yapalım.
En iyisini baban bilir rakibem aman dikkat et kendine ye iç gencligini yaşa
Merak etme yiyip içiyorum mesela bu sabah gözleme yedim.

Ben 40likle uğraşıyomuşum ...!

Dönmeli karın çalışması yaptım.. 140kcal! Ama birşey diyicem çiğ börekler öyle büyük değildi küçüktü heee.. midemi şuan boş gibi hissediyorum. Limonlu su içip duşumu alayım bir önce. Karnabahar var yoğurtlu yapıp yiyelim bari akşama :)

Oh oh afiyet olsun canim arada ödüllendirmek de lazim tabiii. Iyi yapmışsın. Seninle tanıştığıma memnun oldum canim guzel rakip olcaz seninle insallah benim kilom da 73.3 hadi Bismillah diyelim o halde
aynen canım benim bünye psikolojiden çok etkilenir ne kadar çok kısarsam o kadar çok yemeye başlarım o yüzden arada rahat bırakıyorum kendimi :) yas kaç canım?

aynen canım benim bünye psikolojiden çok etkilenir ne kadar çok kısarsam o kadar çok yemeye başlarım o yüzden arada rahat bırakıyorum kendimi :) yas kaç canım?
Aynen haklısın. Ben 24 yasindayim canim peki sen?

Berilim bu bi veda konusmasimi bizi birakiyormusun gercekten cok uzgunum... elimizden gelen destegi takim icin yapariz kizlarla insallah

Ya ben dunku menumu taslak olarak kaydetmisim ama gondermemisim cookk pardon ya
9 şubat listem
Kahvaltı 10.30
Peynir
Domates
Salatlik
Soganli yumurta
Şekersiz çay
Bir dilim tb ekmek

Öğle:1 bardak ayran

Akşam 17.30
2 tane lahmacun
Ayran
Yeşillik
1 buçuk litre su
1 bucuk saat yürüyüş
(dun dışarda islerm vardı o yzden arada bisey yiyemedim.)

10 şubat listem

Kahvaltı 8.30
limonlu ilik su
Peynir
Haslanmis yumurta
Şekersiz çay
Bir dilim tb ekmek
Catalin ucuyla helva :)

Öğle
bir dilimin de yarisi tb ekmeği
Yeşillik

Ara 15.30
Sutlu Türk kahvesi

Akşam: 19.00
Yogurtlu kizartilmis biber
1 dilim tb ekmek

1 litre su
1 saat evde spor
Bengi__ keryneia philosophergirl

Berilim bu bi veda konusmasimi bizi birakiyormusun gercekten cok uzgunum... elimizden gelen destegi takim icin yapariz kizlarla insallah
Tatlım bu takım içiyle alakalı bır durum degıl
Gerçek hayatta benı tanıyanlar burda en küçük cıcugumu bıle dayatmasız büyütmeye çalışıyorum
Kk dıyet grupları eskı tadında degıl
Tadı ıcın alınan kararlarda karekterıme ters

Eyyy masallahhh kolay gelsin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…