- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
ne sporu yapiyosun canimHadi bakalım enn güzel zayıflamalarımız olsunnkaç kilosun canım?bu arada zumbayı çok sevdimm bende gidiyorum spora
Sansina kus rakibem sonunda regl de oldum bu cuma fena geliyorum bolll eksili:)simdi 2 saatlik bi yüruyüse cikacam bebisi babasina satipGünaydinlar canım rakibem kolay gelsin spor için hiç zorlama kendini hem çocuk hem okul hem de spor nasıl yapacaksın
Ben her türlü varim. Bir aliskanliktan kurtulmak için 21 gün gerekiyormuş ya bakarsın 7 gün başarılı geçer bizde 21 gün yapariz ve sonunda hepimiz 21 gün sonunda şekersiz bir hayata merhaba deriz
En iyisini baban bilir rakibem aman dikkat et kendine ye iç gencligini yaşaKızlar babam bu sabah tutturmuş diyet yasak bu evde adam gibi yemek yenilecekmiş. Neymiş efendim anaroksiya olacakmışım daha zayiflarsam. Siz hiç 62.5 kilo anaroksiya gördünüz mü.?
Ne demek ablacığım elimizden geldiğince bir şeyler yapıyoruz. Burada hepimizin birbirine ihtiyacı var.Sevgılı kuzularım
Paylaşım alanındakı yenı kararlarla benım düşüncelerımın uyuşmaması söz konusu
Bu nedenle takımı sırtlanan gızli kaptanlarıma bır teşekkür etmek ısterım
Bengi__ keryneia philosophergirl NEHIR34
Ya bu tek tek olmuyor takımı ayakta tutabılmek bırbırımızı zayıflatmak ıcın caba veren tüm arkadaşlarım hepınızı ayrı ayrı teşekkür ederım
Sızden doğru bıldıgım yalnısları ogrendıgım için
Ayrı ayrı özelden veya burdan hayatıma dokunduğunuz için teşekkür ederım
Burda olmadamda mutlaka kılo verdıgınızı
Mezun olduğunuzu
Bebek isteyenlerın hamılelıgıne sevınecegım
Sevgıyle kalın şimdilik
Böyle bır kararı paylaşıma yazmasaydım kendımle çelişirdim bunu bılın
Canım rakibem bir bakmışsın ben de bol eksili geliyor musumSansina kus rakibem sonunda regl de oldum bu cuma fena geliyorum bolll eksili:)simdi 2 saatlik bi yüruyüse cikacam bebisi babasina satip
Merak etme yiyip içiyorum mesela bu sabah gözleme yedim.En iyisini baban bilir rakibem aman dikkat et kendine ye iç gencligini yaşa
geçmiş olsun canimArkadaşlar iyi akşamlar, görünmez kaza cama girdim. Bileğim ve baş parmağım kesildi, şükür korkulacak birşey yok.. Biraz yazarken zorlanıyorum
aynen canım benim bünye psikolojiden çok etkilenir ne kadar çok kısarsam o kadar çok yemeye başlarım o yüzden arada rahat bırakıyorum kendimi :) yas kaç canım?Oh oh afiyet olsun canim arada ödüllendirmek de lazim tabiii. Iyi yapmışsın. Seninle tanıştığıma memnun oldum canim guzel rakip olcaz seninle insallahbenim kilom da 73.3 hadi Bismillah diyelim o halde
Aynen haklısın. Ben 24 yasindayim canim peki sen?aynen canım benim bünye psikolojiden çok etkilenir ne kadar çok kısarsam o kadar çok yemeye başlarım o yüzden arada rahat bırakıyorum kendimi :) yas kaç canım?
Berilim bu bi veda konusmasimi bizi birakiyormusun gercekten cok uzgunum... elimizden gelen destegi takim icin yapariz kizlarla insallahSevgılı kuzularım
Paylaşım alanındakı yenı kararlarla benım düşüncelerımın uyuşmaması söz konusu
Bu nedenle takımı sırtlanan gızli kaptanlarıma bır teşekkür etmek ısterım
Bengi__ keryneia philosophergirl NEHIR34
Ya bu tek tek olmuyor takımı ayakta tutabılmek bırbırımızı zayıflatmak ıcın caba veren tüm arkadaşlarım hepınızı ayrı ayrı teşekkür ederım
Sızden doğru bıldıgım yalnısları ogrendıgım için
Ayrı ayrı özelden veya burdan hayatıma dokunduğunuz için teşekkür ederım
Burda olmadamda mutlaka kılo verdıgınızı
Mezun olduğunuzu
Bebek isteyenlerın hamılelıgıne sevınecegım
Sevgıyle kalın şimdilik
Böyle bır kararı paylaşıma yazmasaydım kendımle çelişirdim bunu bılın
Tatlım bu takım içiyle alakalı bır durum degılBerilim bu bi veda konusmasimi bizi birakiyormusun gercekten cok uzgunum... elimizden gelen destegi takim icin yapariz kizlarla insallah
Canım ben bir Tibet’in yaşam pınarını yapıp geliyorum
Bu arada tam 58 kiloyum haftaya cuma şişliklerin inerse 57,2 olucam tekrar haberin olsun
Ben geldimmmmbi gecmis yapayim
Eyyy masallahhh kolay gelsinGünaydın kızlar
Nihayet geçmiş bitti
Bende bittim
Ne çok döktürmüşsünüz öyle
Ben de 7 de kalktım
Köftemi yoğurdum
Tiramisu yaptım
Sarmayı pişirdim
Yoğurdu mayaladım
Şimdi temizliğe geçicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?