Canim ben philips kullaniyorum memnunum..Arkadaşlar, bugün elektrik süpürgem bozuldu, bana önerebileceğiniz memnun olduğunuz süpürge var mı?
Canim odemdir o spor yapiyorsan kas agirligidir.. sen bol su icmeye devam etKızlar insan 1günde 600 gram alabilirmi
Ben almışım
Cildiriyorummmm artikk bu ne yaaa
Kızlar babam bu sabah tutturmuş diyet yasak bu evde adam gibi yemek yenilecekmiş. Neymiş efendim anaroksiya olacakmışım daha zayiflarsam. Siz hiç 62.5 kilo anaroksiya gördünüz mü.?
Yaaa 3 neeekiii 5 yiyeydin ne sporu otur dinlenKızlar caaanım komşum çiğ börek getirmiş 3 tane midede şuan ben spora gidiyorum
Ama şunu diyim;
- 2 set Tibet’in gençlik pınarı yaptım
- Temizlik yaptım ( 3 saat kadar )
- şimdide ‘kalori yak’ yapıcam 15dak. dilerim yüksek oranda yaktırır :/ 150kcal yakmam şart 300-400 kcal rahat yedim çünkü
Eeee abla sozu dinleme otur yat dinlen diyorumBen yediğimden çok spor yaptım galiba çok yorgun düştüm kızlar akşam yemeği yapıcam hiç halim yok
Ben gezmelerde sonra spordaydimKizlar nerdesiniz herkes bi kosede kacamak mi yapiyor
Bizi birakiyormusunTatlım bu takım içiyle alakalı bır durum degıl
Gerçek hayatta benı tanıyanlar burda en küçük cıcugumu bıle dayatmasız büyütmeye çalışıyorum
Kk dıyet grupları eskı tadında degıl
Tadı ıcın alınan kararlarda karekterıme ters
Hosbulduk nasilsin bugun nasil gidiyor ??Hosgeldinnnn
Kolay gelsin canimİyi akşamlar Kızlar
Misafirlerimi bekliyorum
Geç kaldılar
Yemekte geç kaldı tabi
Gece dönücem geçmişe inşallah
Görüşürüz
Hafta sonu diye kaçamak yok
Sonra toparlamak zor oluyor ona göre yiyin canlar
Yok öyle bırseyBizi birakiyormusun
Hemen bakayim canim..Yok öyle bırsey
Sadece etıket ıstemıyorum
Paylaşımı oku anlardın canım
Tatlım bu takım içiyle alakalı bır durum degıl
Gerçek hayatta benı tanıyanlar burda en küçük cıcugumu bıle dayatmasız büyütmeye çalışıyorum
Kk dıyet grupları eskı tadında degıl
Tadı ıcın alınan kararlarda karekterıme ters
Yulafla mi yaptın rakibemCanım rakibem bir bakmışsın ben de bol eksili geliyor musum
Bak regl de olmuşsun zorlamaya gerek yok bence biz bu yürüyüş işini 1 saat hafif tempo gezer gibi yapalım.
Merak etme yiyip içiyorum mesela bu sabah gözleme yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?