Güzel menü. Cankiz moralini bozma böyle devam et bak olacak. 1 saat yürüyüşünü ihmal etme..Bugünkü menüm
Saat 12de
1dilim ekmek
2tane tereyağlı yumurta
1dilim kasar
1dilim beyaz peynir
Salatalık
5tane zeytin
Ara meyveli yoğurt
Saat 6 da
Tavuk ve salata
2litre su
Spor yok
1fincan kahve
Bengi__
Ben kinoa yiyorum bu aralarYulafla rakibem ama hafta içi başka bir şey deneyeceğim. Ama sen istersen beyaz un kullanabilirsin
Canım biliyorum kötü bir durum senin için ama arkadaşların dediği gibi vücudun şu an ne oluyoruz modunda. Sabret sen bu şekil de devam et. Öyle hemen pes etme
Tam değil tadına baktım beyim için tuzu iyimi diye ki çocukla uğraşmaktan ekşimiş hamur biraz emin olmak için azıcık azıcık aldım yoksa hevesle de yemedimHAdi evde baska yoktun diyelim sarma yedin aman o o pisi ne yaa
Güzel olmuş beğendin. Meyvenin yanına yogurt ve ceviz koyman Harika.. tatlı isteğin ne durumda azalıyor degil mi?10 şubat menüBengi__
Uyandığımda 08:00
1 kase tarçınlı yoğurt
1 elma
Kahvaltı 10:00
5 zeytin
1 kase yağsız salata
Ara 12:00
1 kase tarçınlı yoğurt
1 hurma 1 incir
Öğle 13:00
Çok çok az haşlanmış tavuk
3 kaşık kus kus pilavı
Yağsız salata
Ara 15:30
2 küçük elma
Akşam19:00
Çok çok az haşlanmış tavuk
Yağsız salata
Ara 21:00
1 elma
1 ceviz
2 mil lesliekeryneia
1 buçuk lt suphilosophergirl
Canım yemeklerini planlayıp yapmazsan bebeğinle birlikte yapamazsın bazi seyleri. Çok küçük degil ki bebeğin. Bence başarabilirsin sadece gününü planlamıyorsun.Tam değil tadına baktım beyim için tuzu iyimi diye ki çocukla uğraşmaktan ekşimiş hamur biraz emin olmak için azıcık azıcık aldım yoksa hevesle de yemedim
nice senelere canım doğum günün kutlu olsun :)Hepinize selamlaaarrr bugün benim doğumgünümdü
Arkadaşım süpriz hazırlamış aktif olamadım takımda kusura bakmayın ve dönüp okuyamayacağım 500mesaj birikmişş
tesekkur ederim canımAfiyet olsun canim. Spora basladigin icin tebrik ediyor devamli olmasini diliyorum. Iyi geceler.
yeni görev bizi bekler :)Eki Görüntüle 2109192 Kızlar menülerde sık sık rafine şeker görüyorum. Sekeriz 21 günü duymayan vardır eminim. @Allonsy “sekeriz 21 gün” bununla ilgili bir seyler paylaşırmışsın. Hangi ürünlerde şeker var etiket nasıl okunur.bugun ve yarın bununla ilgili paylaşımlar yapalım.
@herderdedeva sende lütfen rafine şekersiz tarifler paylaş bal-pekmez olmasın meyve ile tatlandırılmış olsun.
Şimdi pazartesinden itibaren tüm grupla yanı 24 kişiyle birlikle bir etkinlik yapacağız.
@berilceee
ŞEKERSİZ 7 GÜN
Bazılarınıza kolay bazılarınıza zor gelecek ama bu bir başlangıç. 7 günün sonunda ödül şeker falan yok. Yiyeceklerden ödül olmaz. Ödül geri kazandığınız sağlığınız.
Ben yapmam yok.
Herkes katılacak. Doğal şekerleri yiyebilirsiniz. Bu yüzden emziren annelerde katılacak. Çünkü bu diyet degil sağlığınız icin.
ben philips maraton kullanıyorum canım çok memnunumArkadaşlar, bugün elektrik süpürgem bozuldu, bana önerebileceğiniz memnun olduğunuz süpürge var mı?
Büyük evet bu en rahat zamanlarım çok daha zordu ev işi vs imkansızdı öğlen uykuları 4 kere uyan ana kadar ayaktaydı şimdi 2 kere. Malasef oğluş biraz normal standartlar dışında bir bebek acemelik bu hale getirdi.Canım yemeklerini planlayıp yapmazsan bebeğinle birlikte yapamazsın bazi seyleri. Çok küçük degil ki bebeğin. Bence başarabilirsin sadece gününü planlamıyorsun.
Güzel menü. Cankiz moralini bozma böyle devam et bak olacak. 1 saat yürüyüşünü ihmal etme..
Canim 1 ayi buldu neredeyse sonrada yavas yavas kalici kilo verdim hemen almadim ....
İllaki vardır bir nedeni üzülme misliyle verirsin inş. Kendini tanımaya çalış ne eksiye düşürüyor seni gözlemle onda yoğunlaş. Spor yada yürüyüş varmı. Yürüyüş en iyi spor hem stres atılıyor hem hava alma hemde süper yakıyor bazen tek dikkat etmek yetmiyor.
tam kurallari bilmiyorum kaptanimiz sana aciklar mutlaka ama listede değilsin ki...Anladım cnm neyse bekliycem artık yapicak birşey yok
Ama diskalife olucam diye korkuyorum
Yulafla rakibem ama hafta içi başka bir şey deneyeceğim. Ama sen istersen beyaz un kullanabilirsin
Canım biliyorum kötü bir durum senin için ama arkadaşların dediği gibi vücudun şu an ne oluyoruz modunda. Sabret sen bu şekil de devam et. Öyle hemen pes etme
Sana güveniyoruz. Sağlıklı beslenirken zayıflayacaksın..Şimdilik pes etmedim bakalım nolcak
Aaaaa bak sorun çözüldü regl öncesi vücut su tutar aldığın kilo bunu gösteriyor.. hiç moralini bozma..Tmm cnm bugün regl oldum karnın ve dizlerim çok ağrıyor yarın yapicam ama
Sana güveniyoruz. Sağlıklı beslenirken zayıflayacaksın..
tam kurallari bilmiyorum kaptanimiz sana aciklar mutlaka ama listede değilsin ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?