Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm

Saat 12de
1dilim ekmek
2tane tereyağlı yumurta
1dilim kasar
1dilim beyaz peynir
Salatalık
5tane zeytin

Ara meyveli yoğurt

Saat 6 da
Tavuk ve salata

2litre su
Spor yok
1fincan kahve

Bengi__
Güzel menü. Cankiz moralini bozma böyle devam et bak olacak. 1 saat yürüyüşünü ihmal etme..

Güzel olmuş beğendin. Meyvenin yanına yogurt ve ceviz koyman Harika.. tatlı isteğin ne durumda azalıyor degil mi?

Tam değil tadına baktım beyim için tuzu iyimi diye ki çocukla uğraşmaktan ekşimiş hamur biraz emin olmak için azıcık azıcık aldım yoksa hevesle de yemedim
Canım yemeklerini planlayıp yapmazsan bebeğinle birlikte yapamazsın bazi seyleri. Çok küçük degil ki bebeğin. Bence başarabilirsin sadece gününü planlamıyorsun.

Hepinize selamlaaarrr bugün benim doğumgünümdü
Arkadaşım süpriz hazırlamış aktif olamadım takımda kusura bakmayın ve dönüp okuyamayacağım 500mesaj birikmişş
nice senelere canım doğum günün kutlu olsun :)

Afiyet olsun canim. Spora basladigin icin tebrik ediyor devamli olmasini diliyorum. Iyi geceler.
tesekkur ederim canım
yeni görev bizi bekler :)

Arkadaşlar, bugün elektrik süpürgem bozuldu, bana önerebileceğiniz memnun olduğunuz süpürge var mı?
ben philips maraton kullanıyorum canım çok memnunum

Canım yemeklerini planlayıp yapmazsan bebeğinle birlikte yapamazsın bazi seyleri. Çok küçük degil ki bebeğin. Bence başarabilirsin sadece gününü planlamıyorsun.
Büyük evet bu en rahat zamanlarım çok daha zordu ev işi vs imkansızdı öğlen uykuları 4 kere uyan ana kadar ayaktaydı şimdi 2 kere. Malasef oğluş biraz normal standartlar dışında bir bebek acemelik bu hale getirdi.

Hergün yapıyorum cnm spor bugün yapmadım birtek
Inş veririm en kısa zamanda

Şimdilik pes etmedim bakalım nolcak

10 şubat Cumartesi
Sabah 08:00

1 ,5 tam 1 beyaz haslanmis yumurta
30 gr suzme peynir
25 gr tandır ekmeği
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber

Oglen 13.30
7 yk taze bezelye yemegi
100 ge suzme ev yoğurdu

Ara 15:00
7 fındık
5 badem

Akşam 19:00
30 gr fıstık
20 gr kabak çekirdeği
10 fındık
4 badem
5 Siirt fıstığı

1222 kalori 83 gr yağ 52 gr karbonhidrat
68 gr protein

2,5Litre su @phılosophergirl

keryneia
10 dk ısınma amaçlı dikey bisiklet
45 dk bacak antremani ve karin çalısması
30 dk hiit yürüyüş bandında

Notlar: bugün proteinim biraz az oldu. Ama kalori olarak aşmadım. Spora eşimle saat 10da gittik sonra öğlen yemeğinden sonra misafirliğe gittik. Giderken çiğ kuruyemiş götürüyoruz öyle tatlı falan alıp gitmeyiz. Zararlı olduğunu düşündüğümüz seyleri neden dostlarımıza götürelim. Hem böyle seyler götürünce sizinde ikramlar arasında yiyecek alternatifiniz oluyor.
Akşamda epeydir kuruyemiş yemiyorum fıstık ve kabak çekirdeği menu planımda vardı. Çok acıkmayınca neden bilmiyorum yemek yemek yerine kuruyemiş miktarını arttırdım. Bazen kaçmak yapmak icin fedakarlık yapmak lazım. Sonuçta karbonhidrat abanmak yerine yağı fazla almış oldum. Ama yağ karbonhidrat kadar siskinlik yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…