Aaaaa bak sorun çözüldü regl öncesi vücut su tutar aldığın kilo bunu gösteriyor.. hiç moralini bozma..
Evet cook iyi olacak hepimiz icin bana bu sartti....canim bisey soracam mesala tatli krizleri icin 2 adet kuru kayisi yiyebiliyormuyuz yani seker içeriyor ama doğal sonucta..sadece rafinelere elveda demi ?Kızlar sekeriz 7 güne az kaldı ben çok heyecanlıyım hepinizin başaracağınızı düşünüyorum. Muhteşem bir başlangıç olacak.
Eki Görüntüle 2109455
Benim 2-3 kilo fark eder. Biraz fazla yiyeyim 1 kilo fark eder. Aslında tartıya çok takılmamak lazım. 1 ay sonra vücut ölçülerine bakıp aslında ne kadar da sıkılaşmış olduğunu göreceksin..1 hafta öncesinden mi tutar 1haftadir gram gitmedi 2kiloya yakın fazla çıktım
Nezaman gerçek kilom ortaya çıkarki ozm
Meyveyi abartmadıginiz surece sıkıntı yokEvet cook iyi olacak hepimiz icin bana bu sartti....canim bisey soracam mesala tatli krizleri icin 2 adet kuru kayisi yiyebiliyormuyuz yani seker içeriyor ama doğal sonucta..sadece rafinelere elveda demi ?
Ben belki gunde 1 kuru kayisi yiyebilirim sadece...cunku regli haftama girdim ataklar geliyor...Meyveyi abartmadıginiz surece sıkıntı yok
Günlük 2 porsiyon meyve. Emziren anneler 3 porsiyon yapabilir. İyi spor yapıp dayanabilecek olanlar meyve yemeyebilir.
Ben yemeyeceğim..
https://m.mynet.com/28-yildir-seker...kadin-mankenlere-tas-cikartiyor-kadin-1206223
Bu kadın size ilham olsun...
Hiç aklımdan çıkmıyor kiGüzel olmuş beğendin. Meyvenin yanına yogurt ve ceviz koyman Harika.. tatlı isteğin ne durumda azalıyor degil mi?
İyyyyyy berbat bir sey o sarella nurtella sağlıksız...Hiç aklımdan çıkmıyor kidüşünmemeye çalışıyorum. Dile kolay 1 yıldır elimde sarelle kutusuyla geziyordum ama olacak. Kararlıyım canım.
Ben yanlış anladım galiba sen eskisi gibi olsun istiyorsun sanmıştım.. zaten çok giremiyorum kim ne nasıl olsun istiyor pek takip edemedim..Tatlım bu takım içiyle alakalı bır durum degıl
Gerçek hayatta benı tanıyanlar burda en küçük cıcugumu bıle dayatmasız büyütmeye çalışıyorum
Kk dıyet grupları eskı tadında degıl
Tadı ıcın alınan kararlarda karekterıme ters
Benim 2-3 kilo fark eder. Biraz fazla yiyeyim 1 kilo fark eder. Aslında tartıya çok takılmamak lazım. 1 ay sonra vücut ölçülerine bakıp aslında ne kadar da sıkılaşmış olduğunu göreceksin..
Tartıya takılma..Ay ins bende de 2-3 kilo gider
Nutella nasıl kötü olabilir ya nasıl nasıl nasıl :))), ama bak oğlum senin yolunda çocuk 2 yaşına girdi, ne hazır meyvesuyu, ne çikolata, bisküvi, kurabiye, chips, şeker hiç biriyle arası yok.. kinder sürprizi bize oyuncağı için aldırır :)))İyyyyyy berbat bir sey o sarella nurtella sağlıksız...
Bu bakış açısını geliştir kendinde. Mahrumiyet olarak degil, sağlıksız olduğunu icin yemiyorsun..
Ben doğru anlamışım :)) valla ben spor işini açıkçası devamlı takip edemeyebilirdim, çocuklu, işli, kocalı bayanım eşim ters ters bakıyordu ne yapıyosun diye.. gösterdim “siz manyakmısınız” dedi ama tabi iş azmi bitirmiştimYok öyle bırsey
Sadece etıket ıstemıyorum
Paylaşımı oku anlardın canım
Aynen Canım ya akşam yazınca benim ki de ne yapıyorsun diye bakıyor..Ben doğru anlamışım :)) valla ben spor işini açıkçası devamlı takip edemeyebilirdim, çocuklu, işli, kocalı bayanım eşim ters ters bakıyordu ne yapıyosun diye.. gösterdim “siz manyakmısınız” dedi ama tabi iş azmi bitirmiştim
Şuan yulaf lapamı yiyorum içine bir çay kaşığı bal koydum kusura bakma ama süper oldu :)))Kızlar sekeriz 7 güne az kaldı ben çok heyecanlıyım hepinizin başaracağınızı düşünüyorum. Muhteşem bir başlangıç olacak.
Eki Görüntüle 2109455
Yaa erkekler niye boyle ben de bazen cok sık yaziyorum ya buraya ada yine kaybettin kendini diyorBen doğru anlamışım :)) valla ben spor işini açıkçası devamlı takip edemeyebilirdim, çocuklu, işli, kocalı bayanım eşim ters ters bakıyordu ne yapıyosun diye.. gösterdim “siz manyakmısınız” dedi ama tabi iş azmi bitirmiştim
Ya sorma bazen dalıyo insan :) hamileyken de şubat annelerinde takılırdım, doğurdum emzirmeye gece kalktığımda bile yazıyodumYaa erkekler niye boyle ben de bazen cok sık yaziyorum ya buraya ada yine kaybettin kendini diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?