Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi oldu canım sağol

belki bu vesileyle çayda şekeri bırakırsın canım

hoş geldiniz hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım inşallah hepimize hayırlı olur

Hoşgeldin cnm
Bende 27 yaşındayım
Benimde 2 tane kızım var
Yurtdışında yaşıyorum
100kiloyla başladım şimdi 95fln kilom
Inş birlikte daha cook kilo verebiliriz
Hoş buldum canım. Çok memnun oldum. Sen yeter ki vazgeçme biz burda ne kilolar verdik. Pes etmek yok sonuna kadar devam

Yuvana hoşgeldin,hayırlı olsun canımcım
Teşekkür ederim moni cim

Teşekkür ederim canım. Ne güzel mezun olmuşsun hala buralardasın. berilceee beni çok yakinen tanır. Birlikte çok savaştık. Eminim benim kaptanlığı aldığıma o da çok mutlu olacak. Takım içi ne olay oldu bilmiyorum ama paylaşım alanında yani takımlar arası şimdiye kadar hiç yaşanmamış sıkıntılar yaşandı. Ben şahsen sadece seyirci kalmayı seçtim çünkü hiç bana uymayan tarzda konuşmalar vardı. Zaten öncesi de şu saatten sonra hiç bizi alakadar etmiyor diye düşünüyorum. Bizim hep birlikte kenetlenip yolumuza bakmamız lazım.

Hoşgeldin hayırlı olsun hepimiz için
Teşekkür ederim canım amin inşallah hayırlı oluruz hepimiz birbirimize

Merhabalar hoşgeldiniz, umarım hepimiz için hayırlı uğurlu olur
174 boyunda bugün itibariyle 104,5 kiloyum. Evlilik öncesi ve sonrası kilo artışında zirveye ulaşıp 110 kilo oldum..
Hedef 75 inşallah bu hedefime ulaşırım, ulaşırız

Bende şuan şaşkınım gerçekten hiç beklemediğimiz bir anda birşeyler olmuş bizimde haberimiz yok Berilcee yi gerçekten çok sevdik burda ama o da yine burda bizimle devam edecek bu da güzel bişey aramıza ve ksptanligimiza hoşgeldin. Umarım hepimiz hedeflerimizi yakalarız

Ben 30 yaşındayım 153 boyum 65.8 kilom hedefim eski kiloma yani 55 kiloya ulasmak bakalım nasip.

Teşekkür ederim canım Ben yürekten inanıyorum hep beraber başarabileceğimize

Oooooo harika bir kilo kendime şimdiden bir rakip buldum. Benim de bu cuma kilom aynen 65,8 di. Sanırım yarışacağız

Ben kiloyu görünce direkt daldım mesaja Hoş buldum canım. Hep söylediğim gibi bizi şuandan sonrası daha çok ilgilendiriyor. İyi ya da kötü geçmiş geçmişte kaldı. Önemli olan geleceğimiz. Hep birlikte başaracağımıza inanıyorum.

hoşgeldiniz.
hayırlı olsun kaptanliginiz :)
Ben 29 yaşında 2 çocuk annesiyim.
Hedefim 2. doğumdan sonra aldigim kilolari verebilmek. boyum 1.68 kilom 74.4
Umarım birbirimizin desteğiyle başarıya ulasiriz :)

Ben biraz zor kilo veriyorum ama bakalim.benim kiloma yakın 4 arkadaş falan daha burda.

hoşgeldiniz.
hayırlı olsun kaptanliginiz :)
Ben 29 yaşında 2 çocuk annesiyim.
Hedefim 2. doğumdan sonra aldigim kilolari verebilmek. boyum 1.68 kilom 74.4
Umarım birbirimizin desteğiyle başarıya ulasiriz :)
Hoş buldum canım çok teşekkürler. Eğer gerçekten istersek başaramayacağımız hiç bir şey yok. Yeter ki isteyelim

Inş önemli birşeyin yoktur cnm
Bende senin gibiydim
Sürekli acıkıyordum cnm biseyler yemek istiyordu
Ama artık alıştım yemiyorum
insallah canim. tesekkur ederim.
belkide aliskanliktan kaynaklidir. surekli tatli yuyince enerjimin bi anda dusmesi ve tekrar yememden kaynaklidir.

insallah canim. tesekkur ederim.
belkide aliskanliktan kaynaklidir. surekli tatli yuyince enerjimin bi anda dusmesi ve tekrar yememden kaynaklidir.

Aynen dediğin gibi cnm
Vucüdumuz alıştığı için sürekli yemek istiyoruz
Bir kaç gün dikkat edersen okadar yemek istemiceksin
Mesela ben ac olduğum için yemiyordum
Ağzım boş kalmasın diye tok olduğum halde yiyordum

Biraz canlanmamız lazım galiba. Ben akşam eski listeleri bi inceleyeyim. Geriye dönük çok okuyamam ama hiç olmazsa takım hakkında biraz fikir sahibi olabilirim. Sizler de yapmak istediklerinizi ya da şimdiye kadar eksik gördüklerinizi yazabilirsiniz. Nasıl bir yol izleyeceğimize birlikte karar verelim isterim.

Aslında çok canlıydı sayfa
Ama bugün pek giren olmadı

Aslında çok canlıydı sayfa
Ama bugün pek giren olmadı

Bugüne kadar sadece 3.takıma girip okuyup yazıp çıkıyordum. O yüzden durumları çok iyi bilmiyorum. Olur arada bir böyle şeyler. İnşallah daha da canlı hale getiririz.

hosgeldin canim.
ben de yeni uyeyim burasi ilk grubum. geleli 1 hafta olmadi daha
76kiloyla basladim hedef 64

iyi bari sevindim canim. korkmaya başlamıştım.
1 hafta daha direniyim bari. zor olucak ama

Hoşgeldin, ben de 36 yaşındayım. 3 aylık bir oğlum var, hamile olana kadar maksimum kilom 55 olacak şekilde 52- 55 arası geziniyordum. Hamileliğimde 80 kiloya çıktım ve doğumdan üç dört gün sonra 66 kiloydum, güzel zayıflamıştım ama bir sorun vardı. Müthiş yemek ve özellikle tatlı canım çekiyordu. 3. Ayıma kadar kendimi hiç frenlemedim. Kilomda sabit kaldı, Gelgelelim hiçbir kıyafetim ve ayakkabım olmuyordu ve ben zayıf halimi özlemiştüm. Benim hikayem bu, 8 gündür bu gruptayım. Hedefim 54 kilo. Gruba girmeden bir hafta takımları takip ettim ve gerçekten bu takım samimi sıcak ,seviyeli ve faydalı yorumları olan bir takım olduğu için burda olmak istedim. Yaşımız aynı, kilolarımız çok yakın. Umarım istediğimiz kiloya geliriz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…