Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Börek severler nerdeleeeer?
Buyrunuz hanımlar malzemeleri söylüyorum;

3-4 sap pırasa
3 kaşık lor
Biraz beyaz peynir.
3 yumurta.
Dereotu
Maydanoz
Kırmızı pul biber
Karabiber
Biraz zeytinyağı

Pırasa, dereotu ve maydanozları minik minik doğrayıp diğer malzemelerle karıştıralım.
Yağladığımız fırın kabına koyup 180 derecede pişirelim.

Afiyet olsuuuuunnn

Ben artıdayım yaa inşallah regldendir cumaya uçar gider
Regldendir canım
Gayet hareketliydi ama son olanlardan sonra pek kimse girmiyor
Listede kimler var kimler devam ediyor bilemiyorum

Nefis görünüyor

Ay benim rakibim cok zayifliycakkkkk ben bööyle kalmaya devam edicem bu gidişle.. Şurada cumaya ne kaldi ya
aynen ben son surat devam ediyorum canım. Şekersiz 7 günün ilk günü hic kaçamak yok. Tartı da güzel şeyler söyledi sabah :) ama senin moralini bozmak için söylemiyorum bunları kendini toparla motive ol diye. yarış çekişmeli olsun ama dimi

Tartı sonucuna sevindim canım. Reçel rüyadaysa sıkıntı yok orada da mi yemeyelim

Canım şekersiz caya alışınca azıcık seker attığında bile mideni bulandirmaya başlayacak biraz sabret sadece. Cayın tadına o zaman varacaksın

hoşgeldiniz göreviniz hayırlı olsun. Takim aslında epey aktif. Kızlar iste olduğu için mesaj azdır aksam coşar buralar. bu arada yas 28 boy 1.60 3 aylık bir kızım var doğum kilolarıyla ugrasiyorum

tam buğday unu falan yok mu canım nasıl oldu oyle? Çok lezzetli görünüyor ellerine saglik

Ben de kendimi tanıtayım
43 yaşındayım 160 boy 66.4 kg yim
Hedefim 60 kg
18 yaşında kızım, 17 ve 7 yaşında iki oğlum var
Sağlık sektöründe çalışıyorum
5 Aralık’ta 73 kg ile başladım
66 kilolara geldim çok şükür
Daha önce 2010 mayıs ayında 70/79 topiğinde yarıştım
80 kg den 60 kg ye düşmüştüm
Ama yıllar içinde sağlıksız beslenme alışkanlıkları mdan geri aldım
Bu sefer öyle olmayacaktı kilolar kolay verilmiyor
Hedefime ulsşınca da kontrollü olucam inşallah
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Merhaba hoşgeldiniz

Hoşgeldin cnm
Bende 27 yaşındayım
Benimde 2 tane kızım var
Yurtdışında yaşıyorum
100kiloyla başladım şimdi 95fln kilom
Inş birlikte daha cook kilo verebiliriz

Bende 27 yaşındaym kızlarının arasında ne kadar yaş farklı var. Bende hamileyim sandım test aldım negatif çıktı aslında laf aramızda çok mutlu oldum. Bebeğim bir yaşında sütten kesmeden hamile kalmak istemiyorum hayırlısı ile aralarında 4-5 yaş olsun isterim. Tabi Allahım en hayeılsıusnu nasip etsin bu bizim plan bide yaradanın vardır planı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…