- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Regldendir canımBen artıdayım yaa inşallah regldendir cumaya uçar gider
Gayet hareketliydi ama son olanlardan sonra pek kimse girmiyorBiraz canlanmamız lazım galiba. Ben akşam eski listeleri bi inceleyeyim. Geriye dönük çok okuyamam ama hiç olmazsa takım hakkında biraz fikir sahibi olabilirim. Sizler de yapmak istediklerinizi ya da şimdiye kadar eksik gördüklerinizi yazabilirsiniz. Nasıl bir yol izleyeceğimize birlikte karar verelim isterim.
Nefis görünüyorBörek severler nerdeleeeer?
Buyrunuz hanımlar malzemeleri söylüyorum;
3-4 sap pırasa
3 kaşık lor
Biraz beyaz peynir.
3 yumurta.
Dereotu
Maydanoz
Kırmızı pul biber
Karabiber
Biraz zeytinyağı
Pırasa, dereotu ve maydanozları minik minik doğrayıp diğer malzemelerle karıştıralım.
Yağladığımız fırın kabına koyup 180 derecede pişirelim.
Afiyet olsuuuuunnn
Eki Görüntüle 2110129
Merhaba kızlar
Nerelerdesin takımı boşlamayalım
Ne kadar paylaşım yaparsak o kadar motive oluruz
aynen ben son surat devam ediyorum canım. Şekersiz 7 günün ilk günü hic kaçamak yok. Tartı da güzel şeyler söyledi sabah :) ama senin moralini bozmak için söylemiyorum bunları kendini toparla motive ol diye. yarış çekişmeli olsun ama dimiAy benim rakibim cok zayifliycakkkkk ben bööyle kalmaya devam edicem bu gidişle.. Şurada cumaya ne kaldi ya
Tartı sonucuna sevindim canım. Reçel rüyadaysa sıkıntı yok orada da mi yemeyelimGünaydın canlar şekersiz 1. Gün hepimize hayırlı olsun. Sabah 6 gibi uyandım sonra tekrar dalmisim rüyam da reçel yiyordumki normal de yemem ne alakaysa
Bu arada sabah tartıldım ama buraya yazmayacagim ama çok.guzel bir sonuç aldım. Eğer bu hafta dikkat edersem özellikle bu gün bol eksiler görebilirim.
Bu gün dukan express de 1. haftanın son günü ve bu gün benim sebze meyve nisastali gıda ekmek kuruyemiş protein bir de ödül verme hakkım var. Ama ben kullanmayacagim. Bakalım artık
Canım şekersiz caya alışınca azıcık seker attığında bile mideni bulandirmaya başlayacak biraz sabret sadece. Cayın tadına o zaman varacaksınBende başladım canim bugün aranizdayim ins.en çok ta çay keyfim gitti ona üzüldüm 2 bardak içebildim şekersiz. Çok içmiyorum gerçi yarım kaşık ama bakalım kestim 7 gün ins.devam edebilirim.haydi bismillah
hoşgeldiniz göreviniz hayırlı olsun. Takim aslında epey aktif. Kızlar iste olduğu için mesaj azdır aksam coşar buralar. bu arada yas 28 boy 1.60 3 aylık bir kızım var doğum kilolarıyla ugrasiyorumMerhaba arkadaşlar
Böyle damdan düşer gibi geldim aranıza ama şimdi anlatacaklarımdan sonra aslında çokta damdan düşer gibi olmadığını anlayacaksınız.
Önce kendimi tanıtayım.
İsmim Ebru. 36 yaşımdayım. Kırıkkale' de yaşıyorum. Sağlıkçıyım. 2 kız annesiyim. Kızlarımdan büyüğü 12, küçüğü 4,5 yaşında. 170 boyunda 65,8 kiloyum. Zayıflama yarışmalarında 3. kez yarışıyorum. İlk yarışmamda 85,5 kilo ile başlayıp 6 ay gibi bir sürede sağlıklı bir şekilde 61,8 kiloyla yıldızlı bir şekilde mezun oldum. Arkasından ikinci kızıma hamile kalıp tekrardan 83 kiloya kadar çıktım. Doğumdan sonra tekrar soluğu zayıflama yarışmalarında aldım. Bu kez de 70 li kilolardan 59 kiloya kadar indim. Bu arada da hep 13. takımda yarıştım. İlk yarışmamda çok ama çok özlediğim kaptanım Hilal'den 13. takım kaptanlığını devraldım ve uzun bir süre mezun olduğum halde bile takımın başında kalmayı başardım. Sonra bazı özel problemler nedeniyle bırakmak zorunda kaldım. 13. takımın bende yeri ve önemi çok büyüktür. Burası benim ikinci yuvam gibidir. Neler oldu neler yaşandı tam olarak bilmiyorum ama anladığım kadarıyla geçtiğimiz zamanlarda hoş şeyler yaşanmamış. Ama inşallah hep birlikte buraları yeniden eski güzel günlerine kavuşturabiliriz. Şu an için hiç birinizi tanımıyorum. Kim kimdir, hangi kilodadır, ne kadar zamandır yarışıyor? Bana kendinizi tanıtırsanız çok mutlu olurum. Birlikte uzun ve güzel bir yola çıkıyoruz. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.
Not: Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.
tam buğday unu falan yok mu canım nasıl oldu oyle? Çok lezzetli görünüyor ellerine saglikBörek severler nerdeleeeer?
Buyrunuz hanımlar malzemeleri söylüyorum;
3-4 sap pırasa
3 kaşık lor
Biraz beyaz peynir.
3 yumurta.
Dereotu
Maydanoz
Kırmızı pul biber
Karabiber
Biraz zeytinyağı
Pırasa, dereotu ve maydanozları minik minik doğrayıp diğer malzemelerle karıştıralım.
Yağladığımız fırın kabına koyup 180 derecede pişirelim.
Afiyet olsuuuuunnn
Eki Görüntüle 2110129
iyi bari sevindim canim. korkmaya başlamıştım.
1 hafta daha direniyim bari. zor olucak ama
Merhaba hoşgeldinizMerhaba arkadaşlar
Böyle damdan düşer gibi geldim aranıza ama şimdi anlatacaklarımdan sonra aslında çokta damdan düşer gibi olmadığını anlayacaksınız.
Önce kendimi tanıtayım.
İsmim Ebru. 36 yaşımdayım. Kırıkkale' de yaşıyorum. Sağlıkçıyım. 2 kız annesiyim. Kızlarımdan büyüğü 12, küçüğü 4,5 yaşında. 170 boyunda 65,8 kiloyum. Zayıflama yarışmalarında 3. kez yarışıyorum. İlk yarışmamda 85,5 kilo ile başlayıp 6 ay gibi bir sürede sağlıklı bir şekilde 61,8 kiloyla yıldızlı bir şekilde mezun oldum. Arkasından ikinci kızıma hamile kalıp tekrardan 83 kiloya kadar çıktım. Doğumdan sonra tekrar soluğu zayıflama yarışmalarında aldım. Bu kez de 70 li kilolardan 59 kiloya kadar indim. Bu arada da hep 13. takımda yarıştım. İlk yarışmamda çok ama çok özlediğim kaptanım Hilal'den 13. takım kaptanlığını devraldım ve uzun bir süre mezun olduğum halde bile takımın başında kalmayı başardım. Sonra bazı özel problemler nedeniyle bırakmak zorunda kaldım. 13. takımın bende yeri ve önemi çok büyüktür. Burası benim ikinci yuvam gibidir. Neler oldu neler yaşandı tam olarak bilmiyorum ama anladığım kadarıyla geçtiğimiz zamanlarda hoş şeyler yaşanmamış. Ama inşallah hep birlikte buraları yeniden eski güzel günlerine kavuşturabiliriz. Şu an için hiç birinizi tanımıyorum. Kim kimdir, hangi kilodadır, ne kadar zamandır yarışıyor? Bana kendinizi tanıtırsanız çok mutlu olurum. Birlikte uzun ve güzel bir yola çıkıyoruz. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız.
Not: Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.
Ne rakibim inşallah yağdan değilde sudan gitmişdir işim zor benimSabahla şimdiki arasında 1.3 kg fark var sıvı kaybından dolayı
Kızım 1 yaşında dış çıkarıyor çok huysuz cuma kilom ise 79.5
Hoşgeldin cnm
Bende 27 yaşındayım
Benimde 2 tane kızım var
Yurtdışında yaşıyorum
100kiloyla başladım şimdi 95fln kilom
Inş birlikte daha cook kilo verebiliriz
Ben sabitim tatlım. 81,9 çıktım yine. Dün suyu az içtim ve spor yapmadım belki ondandır. Kaçamak yapmadım. 7 günlük şeker diyetine başladın mı bakalım?Kızlar tartıldm sabah aç karnına 79.6 ydı sanırım. Rakibem sen kaçsın?
Ben sabitim tatlım. 81,9 çıktım yine. Dün suyu az içtim ve spor yapmadım belki ondandır. Kaçamak yapmadım. 7 günlük şeker diyetine başladın mı bakalım?
Şudur o su canımNe rakibim inşallah yağdan değilde sudan gitmişdir işim zor benim
Kolay olur canımMerhaba benim kızımda bir yaşında aşısı var yarın inş kolay geçer
Biz buradayken anlamadık ne olduğunu canım1 gün gelmedim neler olmuş şaşırdım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?