Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne güzel anlatmışsın kendini. Zaten hepimiz aynı dertlerden muzdarip olarak geldik buraya. Ve anladığım kadarıyla takımın büyük çoğunluğu buralarda yeni sayılır. Ben hepimizin sağlıklı bir şekilde burdan istediğimiz kilolarda ayrılacağımıza inanıyorum. Senin oğlan henüz küçük sanki. Sağlıklı ve dengeli beslendiğin zaman şakır şakır gider o fazlalıklar hiç merak etme.

Harika bir tarifmiş en kısa zamanda denemek lazım ve oldukça sağlıklı görünüyor. Deneyen varsa afiyet olsun. Ben pırasa yerine ıspanakta koyabilirim. Sanki daha lezzetli olur gibi geldi.

Regldendir canım

Gayet hareketliydi ama son olanlardan sonra pek kimse girmiyor
Listede kimler var kimler devam ediyor bilemiyorum

Nefis görünüyor
Akşama listeleri kontrol etmeyi düşünüyorum. Paylaşımlarımızda zamanla eskisinden de iyi olur inşallah.

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah hepimize hayırlı olur. Sonuçta bir süre sonra aile gibi oluyoruz burda.

Maşallah 41 kere Aslında benim takım için düşündüğüm şey diyetten çok sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak yönünde. Diyet her zaman yapılır. Bir gün yemesek 2 kilo birden gider ama önemli olan kilo vermek değil bence. Sağlıklı, düzenli ve dengeli beslenmek. Bunu başarırsak zaten kilolar kendiliğinden gidiyor. Ben de 3. kez burdayım ama bile bile ateşe attım kendimi. Ne zaman şehir değiştirsem direkt 10 kilo geliyor kafadan ama bu kez erken farkedip tehlike büyümeden soluğu burda aldım. Hep birlikte güzel zaman geçireceğimize ve sağlıklı şekilde zayıflayacağımıza inanıyorum.

Merhaba hoşgeldiniz
Hoşbulduk canım

Merhaba benim kızımda bir yaşında aşısı var yarın inş kolay geçer
Geçmiş olsun şimdiden. Çok korkma inşallah çar çabuk atlatırsınız.
Aralarını fazla tutma derim. Benimkilerin arasında 7 yaş fark var zor oluyor. Bence 2 yaş ideal.

66. 900 yani + 200 gr simit i eritememişim sanırım

Kahvaltıya peynir yumurta vs eklesen canım az geldi kahvaltı
Bizde de kuru fasulye vardı bu akşam
Evet o alışkanlığı kazanmak lazım yoksa veririz 3 ay sonra alırız o kiloları
Çocukların arasını fazla açmamak lazım
Benim büyükler arasında 1.5 yaş var çok rahat büyüdüler arkadaş aramadılar
Küçüğümün de peşinden bir tane daha olsaydı dedim yani

midem rahatsizdi yiyemedim
bu arada size de afiyet olsun .

Bugünkü menüm
Sahur
1 bardak süt(sahurda pek birşey yiyemiyorum süt içtim çok aç olmayayım diye)

Akşam 18:30
1 kase terbiyeli tavuk çorbası
5 yk kuru fasulye
3 yk yoğurtlu köz biber
1 bardak ayran

Gün içinde
35 dakika tempolu yürüyüş

Su 1 lt oldu
Yarım lt daha içerim
1 kupa bitki çayı (birazdan)

Merhaba kızlar
Nerelerdesin takımı boşlamayalım
Ne kadar paylaşım yaparsak o kadar motive oluruz

Burda burdaaa

Çok çırpmaktan oldu :)

Kızlar bugün niyetliyim
Ne yiyeceğime karar veremedim
Tavuk çorbam mercimek çorbam
Kuru fasulyem yoğurtlu köz biberim var

Allah kabul etsin canım, vallahi ben bile kararsız kaldım hepsi sevdiğim yemekler

Aynen canım hayırlısı

Hayırlısııı canım

66. 900 yani + 200 gr simit i eritememişim sanırım
Neyseki bir kez olmuş
Artık önümüze bakıcaz
Dikkat edelim canım

Yarın akşam arkadaşa davetliyiz
Yağlama yapacakmış
Ben yiyemem salata yaparmısın dedimya
Görecez artık
Yakaladığım bu ivmeyi kaybetmek istemiyorum

Bu arada benim alıntılar biraz uzun olacak umarım alışırsınız

Mrb hoşgeldin. Bende 3 ay kadar oldu burdayım. 3 kilo kadar verdim bu sürede sadece :) boy 162 cuma 56.2 idi bugünü sormayın yok misafirdi yok ben misafir oldum neyse :) buarada ben tüp bebek tedavisine başladım ay sonu asıl hormon ilaçları verilecek şimdilik vitamin kullanıyorum. Bu süreçte kilo alma problemim olursa izne ayrılırım ama şimdilik kendimi denemek kalmak istiyorum.

ada81 neden yazmıyor bugün
Ada banlanmış galiba. Gelir cezası bitince. Bu arada sizden bir ricam var. Takıma bizden başka kim gelirse gelsin ve ne derse desin lütfen kimse farklı maksatlar taşıyan hiç bir mesaja cevap vermesin.

Aaaa neden nolmuski
Hiç bilmiyorum canım. 1 haftadır uzaktım takımdan. Ortak paylaşım alanında sorunlar yaşanmış galiba. Ama dediğim gibi detaylı olarak bilmiyorum durumları.

Iyi akşamlar arkadaşlar sizlerden rica ediyorum bundan sonra menü paylasimlarinda etiketlemezseniz sevinirim çünkü su takibi yapamayacağım.
Merhaba canım ben Ebru. Tanışmıyoruz galiba. Takıma bugün geldim ve takım içi görevlendirmeler olduğunu gördüm ilk mesajda. Ne nedir bilmiyorum. Ama artık bu yolda birlikte ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Konuyla ilgili bir sorun varsa konuşabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…