- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 40
Biz buradayken anlamadık ne olduğunu canım
Hayırlısı olsun bakalım
66. 900 yani + 200 gr simit i eritememişim sanırımŞudur o su canım
Bütün gün 2.5 lt içmeye alışan bünye kurudu
Akşama sularım az kaldı ezana
Sen kaçtın bu sabah
Kolay olur canım
Artık aşılar eskisi gibi değil çok şükür
Ne güzel anlatmışsın kendini. Zaten hepimiz aynı dertlerden muzdarip olarak geldik buraya. Ve anladığım kadarıyla takımın büyük çoğunluğu buralarda yeni sayılır. Ben hepimizin sağlıklı bir şekilde burdan istediğimiz kilolarda ayrılacağımıza inanıyorum. Senin oğlan henüz küçük sanki. Sağlıklı ve dengeli beslendiğin zaman şakır şakır gider o fazlalıklar hiç merak etme.Hoşgeldin, ben de 36 yaşındayım. 3 aylık bir oğlum var, hamile olana kadar maksimum kilom 55 olacak şekilde 52- 55 arası geziniyordum. Hamileliğimde 80 kiloya çıktım ve doğumdan üç dört gün sonra 66 kiloydum, güzel zayıflamıştım ama bir sorun vardı. Müthiş yemek ve özellikle tatlı canım çekiyordu. 3. Ayıma kadar kendimi hiç frenlemedim. Kilomda sabit kaldı, Gelgelelim hiçbir kıyafetim ve ayakkabım olmuyordu ve ben zayıf halimi özlemiştüm. Benim hikayem bu, 8 gündür bu gruptayım. Hedefim 54 kilo. Gruba girmeden bir hafta takımları takip ettim ve gerçekten bu takım samimi sıcak ,seviyeli ve faydalı yorumları olan bir takım olduğu için burda olmak istedim. Yaşımız aynı, kilolarımız çok yakın. Umarım istediğimiz kiloya geliriz canım
Harika bir tarifmiş en kısa zamanda denemek lazım ve oldukça sağlıklı görünüyor. Deneyen varsa afiyet olsun. Ben pırasa yerine ıspanakta koyabilirim. Sanki daha lezzetli olur gibi geldi.Börek severler nerdeleeeer?
Buyrunuz hanımlar malzemeleri söylüyorum;
3-4 sap pırasa
3 kaşık lor
Biraz beyaz peynir.
3 yumurta.
Dereotu
Maydanoz
Kırmızı pul biber
Karabiber
Biraz zeytinyağı
Pırasa, dereotu ve maydanozları minik minik doğrayıp diğer malzemelerle karıştıralım.
Yağladığımız fırın kabına koyup 180 derecede pişirelim.
Afiyet olsuuuuunnn
Eki Görüntüle 2110129
Akşama listeleri kontrol etmeyi düşünüyorum. Paylaşımlarımızda zamanla eskisinden de iyi olur inşallah.Regldendir canım
Gayet hareketliydi ama son olanlardan sonra pek kimse girmiyor
Listede kimler var kimler devam ediyor bilemiyorum
Nefis görünüyor
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah hepimize hayırlı olur. Sonuçta bir süre sonra aile gibi oluyoruz burda.aynen ben son surat devam ediyorum canım. Şekersiz 7 günün ilk günü hic kaçamak yok. Tartı da güzel şeyler söyledi sabah :) ama senin moralini bozmak için söylemiyorum bunları kendini toparla motive ol diye. yarış çekişmeli olsun ama dimi
Tartı sonucuna sevindim canım. Reçel rüyadaysa sıkıntı yok orada da mi yemeyelim
Canım şekersiz caya alışınca azıcık seker attığında bile mideni bulandirmaya başlayacak biraz sabret sadece. Cayın tadına o zaman varacaksın
hoşgeldiniz göreviniz hayırlı olsun. Takim aslında epey aktif. Kızlar iste olduğu için mesaj azdır aksam coşar buralar. bu arada yas 28 boy 1.60 3 aylık bir kızım var doğum kilolarıyla ugrasiyorum
tam buğday unu falan yok mu canım nasıl oldu oyle? Çok lezzetli görünüyor ellerine saglik
Maşallah 41 kereBen de kendimi tanıtayım
43 yaşındayım 160 boy 66.4 kg yim
Hedefim 60 kg
18 yaşında kızım, 17 ve 7 yaşında iki oğlum var
Sağlık sektöründe çalışıyorum
5 Aralık’ta 73 kg ile başladım
66 kilolara geldim çok şükür
Daha önce 2010 mayıs ayında 70/79 topiğinde yarıştım
80 kg den 60 kg ye düşmüştüm
Ama yıllar içinde sağlıksız beslenme alışkanlıkları mdan geri aldım
Bu sefer öyle olmayacaktı kilolar kolay verilmiyor
Hedefime ulsşınca da kontrollü olucam inşallah
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Hoşbulduk canımMerhaba hoşgeldiniz
Geçmiş olsun şimdiden. Çok korkma inşallah çar çabuk atlatırsınız.Merhaba benim kızımda bir yaşında aşısı var yarın inş kolay geçer
Aralarını fazla tutma derim. Benimkilerin arasında 7 yaş fark var zor oluyor. Bence 2 yaş ideal.Bende 27 yaşındaym kızlarının arasında ne kadar yaş farklı var. Bende hamileyim sandım test aldım negatif çıktı aslında laf aramızda çok mutlu oldum. Bebeğim bir yaşında sütten kesmeden hamile kalmak istemiyorum hayırlısı ile aralarında 4-5 yaş olsun isterim. Tabi Allahım en hayeılsıusnu nasip etsin bu bizim plan bide yaradanın vardır planı :)
66. 900 yani + 200 gr simit i eritememişim sanırım
Kahvaltıya peynir yumurta vs eklesen canım az geldi kahvaltı12 Şubat
11.30 kahvaltı
7 zeytin
1 kaşık tahin -pekmez
Ödem attiran su 1 lt
15.00
sade Türk Kahvesi
16.00
limonlu mor lahana
18.30
5y.k kuru fasulye
5 yk pilav
acılı ezme.Bengi__
3 lt sukeryneia
3 mil Leslie , 100 squat , 100 köprü , 100 iç bacakphilosophergirl
Evet o alışkanlığı kazanmak lazım yoksa veririz 3 ay sonra alırız o kilolarıNe güzel anlatmışsın kendini. Zaten hepimiz aynı dertlerden muzdarip olarak geldik buraya. Ve anladığım kadarıyla takımın büyük çoğunluğu buralarda yeni sayılır. Ben hepimizin sağlıklı bir şekilde burdan istediğimiz kilolarda ayrılacağımıza inanıyorum. Senin oğlan henüz küçük sanki. Sağlıklı ve dengeli beslendiğin zaman şakır şakır gider o fazlalıklar hiç merak etme.
Harika bir tarifmiş en kısa zamanda denemek lazım ve oldukça sağlıklı görünüyor. Deneyen varsa afiyet olsun. Ben pırasa yerine ıspanakta koyabilirim. Sanki daha lezzetli olur gibi geldi.
Akşama listeleri kontrol etmeyi düşünüyorum. Paylaşımlarımızda zamanla eskisinden de iyi olur inşallah.
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah hepimize hayırlı olur. Sonuçta bir süre sonra aile gibi oluyoruz burda.
Maşallah 41 kereAslında benim takım için düşündüğüm şey diyetten çok sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak yönünde. Diyet her zaman yapılır. Bir gün yemesek 2 kilo birden gider ama önemli olan kilo vermek değil bence. Sağlıklı, düzenli ve dengeli beslenmek. Bunu başarırsak zaten kilolar kendiliğinden gidiyor. Ben de 3. kez burdayım ama bile bile ateşe attım kendimi. Ne zaman şehir değiştirsem direkt 10 kilo geliyor kafadan ama bu kez erken farkedip tehlike büyümeden soluğu burda aldım. Hep birlikte güzel zaman geçireceğimize ve sağlıklı şekilde zayıflayacağımıza inanıyorum.
Hoşbulduk canım
Geçmiş olsun şimdiden. Çok korkma inşallah çar çabuk atlatırsınız.
Aralarını fazla tutma derim. Benimkilerin arasında 7 yaş fark var zor oluyor. Bence 2 yaş ideal.
midem rahatsizdi yiyemedimKahvaltıya peynir yumurta vs eklesen canım az geldi kahvaltı
Bizde de kuru fasulye vardı bu akşam
Evet o alışkanlığı kazanmak lazım yoksa veririz 3 ay sonra alırız o kiloları
Çocukların arasını fazla açmamak lazım
Benim büyükler arasında 1.5 yaş var çok rahat büyüdüler arkadaş aramadılar
Küçüğümün de peşinden bir tane daha olsaydı dedim yani
Merhaba kızlar
Nerelerdesin takımı boşlamayalım
Ne kadar paylaşım yaparsak o kadar motive oluruz
aynen ben son surat devam ediyorum canım. Şekersiz 7 günün ilk günü hic kaçamak yok. Tartı da güzel şeyler söyledi sabah :) ama senin moralini bozmak için söylemiyorum bunları kendini toparla motive ol diye. yarış çekişmeli olsun ama dimi
Tartı sonucuna sevindim canım. Reçel rüyadaysa sıkıntı yok orada da mi yemeyelim
Canım şekersiz caya alışınca azıcık seker attığında bile mideni bulandirmaya başlayacak biraz sabret sadece. Cayın tadına o zaman varacaksın
hoşgeldiniz göreviniz hayırlı olsun. Takim aslında epey aktif. Kızlar iste olduğu için mesaj azdır aksam coşar buralar. bu arada yas 28 boy 1.60 3 aylık bir kızım var doğum kilolarıyla ugrasiyorum
tam buğday unu falan yok mu canım nasıl oldu oyle? Çok lezzetli görünüyor ellerine saglik
Kızlar bugün niyetliyim
Ne yiyeceğime karar veremedim
Tavuk çorbam mercimek çorbam
Kuru fasulyem yoğurtlu köz biberim var
Aynen canım hayırlısı
Neyseki bir kez olmuş66. 900 yani + 200 gr simit i eritememişim sanırım
Sağol canımBurda burdaaa
Çok çırpmaktan oldu :)
Allah kabul etsin canım, vallahi ben bile kararsız kaldım hepsi sevdiğim yemekler
Hayırlısııı canım
Bu arada benim alıntılar biraz uzun olacak umarım alışırsınız
Ada banlanmış galiba. Gelir cezası bitince. Bu arada sizden bir ricam var. Takıma bizden başka kim gelirse gelsin ve ne derse desin lütfen kimse farklı maksatlar taşıyan hiç bir mesaja cevap vermesin.ada81 neden yazmıyor bugün
Ada banlanmış galiba. Gelir cezası bitince. Bu arada sizden bir ricam var. Takıma bizden başka kim gelirse gelsin ve ne derse desin lütfen kimse farklı maksatlar taşıyan hiç bir mesaja cevap vermesin.
Bugün menülerinize bir yorum yapmak istemiyorum. Yarın inşallah hepimiz için güzel bir gün olsun. Sil baştan yeniden başlayalım.
Iyi akşamlar arkadaşlar sizlerden rica ediyorum bundan sonra menü paylasimlarinda etiketlemezseniz sevinirim çünkü su takibi yapamayacağım.
Hiç bilmiyorum canım. 1 haftadır uzaktım takımdan. Ortak paylaşım alanında sorunlar yaşanmış galiba. Ama dediğim gibi detaylı olarak bilmiyorum durumları.Aaaa neden nolmuski
Merhaba canım ben Ebru. Tanışmıyoruz galiba. Takıma bugün geldim ve takım içi görevlendirmeler olduğunu gördüm ilk mesajda. Ne nedir bilmiyorum. Ama artık bu yolda birlikte ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Konuyla ilgili bir sorun varsa konuşabiliriz.Iyi akşamlar arkadaşlar sizlerden rica ediyorum bundan sonra menü paylasimlarinda etiketlemezseniz sevinirim çünkü su takibi yapamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?