Hiç bilmiyorum canım. 1 haftadır uzaktım takımdan. Ortak paylaşım alanında sorunlar yaşanmış galiba. Ama dediğim gibi detaylı olarak bilmiyorum durumları.
Merhaba canım ben Ebru. Tanışmıyoruz galiba. Takıma bugün geldim ve takım içi görevlendirmeler olduğunu gördüm ilk mesajda. Ne nedir bilmiyorum. Ama artık bu yolda birlikte ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Konuyla ilgili bir sorun varsa konuşabiliriz.
***13.TAKIM 556.ETAP*** YEDİNCİSİ
Bademellaa (56.4/56.2/0.2/%0.35)
phılosophergirl (62.9/62.4/0.5/%0.79)
Zerra (67.3/66.4/0.9/%1.34)
Bengi_(55.1/54.9/0.2/%0.36)
umudum2 (65.8/)sabit
NEHIR34(71.9/71.3/0.6/%0.83)
sevimlimmm (62/61.6/0.4/%0.65)
Behmen (75.6/75.4/0.2/%0.26)
Allonsy(83/81.9/1.1/%1.32)
Nurdan1616(67.6/66.7/0.9/%1.33)
aylahl(84.3/83.4/0.9/%1.07)19.1.18 tarıhınde 85 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo
ada81(69.7/69.1/0.6/%0.86)7.Takımdan transfer
herderdedeva(105.3/104/1.3/%1.23)25.1.18 tarıhınde 106.3 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 75
13. Takım ortalaması:%0.799
Artıda olduğun için son listede yoktun canımBen neden yokum
Artıda olduğun için son listede yoktun canım
Ondan sanırım
Kızlar bence etiketleme işini şimdilik bırakalım
Sanırım devam etmeyecek olan olabilir
Görev konusuda yeni kaptanımızla görüşelim
En son cuma listemiz bu şekilde. Şimdi lütfen liste de olan herkes beni etiketleyerek fikrini yazsın. Sonuçta biz burada hep birlikte varız. Önceberilceee den özel bir mesaj aldım kaptanlık için. Arkasından takımdan bir arkadaşın kaptanlığı üstlendiğini yazdı. Arkasından aynı teklife reddedemeyeceğim ve asla kırmayı istemediğim birinden aldığım için kabul ettim. Yoksa asla buraya gelip kaptanlık yapmayı düşünmedim daha önce. Dediğim gibi 3. takımda yarışıyordum. Eğer içinizde dışınızda her hangi bir problem, bir sorun ne varsa en başta konuşalım. Kimse kimseyi kırmasın, kimse kimseyi üzmesin. Ben burada sizin için varım. Siz olmazsanız takımda olmaz. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Aynen bende aynı şekilde düşünüyorum canımYani haklısın kimse yazmıyor ztn
Her kuralı yeniden konuşalım
Ben bırakmak istemiyorum burayı yoksa yeniden kilo alirim
Benim için sorun yokEn son cuma listemiz bu şekilde. Şimdi lütfen liste de olan herkes beni etiketleyerek fikrini yazsın. Sonuçta biz burada hep birlikte varız. Önceberilceee den özel bir mesaj aldım kaptanlık için. Arkasından takımdan bir arkadaşın kaptanlığı üstlendiğini yazdı. Arkasından aynı teklife reddedemeyeceğim ve asla kırmayı istemediğim birinden aldığım için kabul ettim. Yoksa asla buraya gelip kaptanlık yapmayı düşünmedim daha önce. Dediğim gibi 3. takımda yarışıyordum. Eğer içinizde dışınızda her hangi bir problem, bir sorun ne varsa en başta konuşalım. Kimse kimseyi kırmasın, kimse kimseyi üzmesin. Ben burada sizin için varım. Siz olmazsanız takımda olmaz. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Aynen bende aynı şekilde düşünüyorum canım
Benim için sorun yok
Katılıyorum canımYani herkes kayboldu biranda
Kimse bize bi açıklama yapmadı
Benim içinde sorun yok
Benim istediğim sadece zayıflamak ve bu tek başına olmuyor
Bence yeni bi liste yapalım kim kim kaldık diye
Ben her türlü fikre açığım kızlar. Dediğim gibi bir iş başaracaksak hep birlikte başaracağız. Tek başımıza yapabilecek olsak zaten burada işimiz olmazdı. Takım içi kurallarınıza yabancıyım. Eski kaptanlığım sırasında çok detaylı kurallarım yoktu. O nedenle takımda eksik gördüğünüz, yanlış gördüğünüz ya da çok beğendiğiniz ne varsa hepsini yazın lütfen. Birlikte yeni bir gelecek belirleyelim. Hep beraber yolumuza devam edelim.
Tekrardan hoşgeldin ozm yeni kaptanımız
Bizi yanlız birakmadigin için çok tşk ederim
Sevgili kaptanımBen her türlü fikre açığım kızlar. Dediğim gibi bir iş başaracaksak hep birlikte başaracağız. Tek başımıza yapabilecek olsak zaten burada işimiz olmazdı. Takım içi kurallarınıza yabancıyım. Eski kaptanlığım sırasında çok detaylı kurallarım yoktu. O nedenle takımda eksik gördüğünüz, yanlış gördüğünüz ya da çok beğendiğiniz ne varsa hepsini yazın lütfen. Birlikte yeni bir gelecek belirleyelim. Hep beraber yolumuza devam edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?