Hosgeldiniz hayırlı olsun..En son cuma listemiz bu şekilde. Şimdi lütfen liste de olan herkes beni etiketleyerek fikrini yazsın. Sonuçta biz burada hep birlikte varız. Önceberilceee den özel bir mesaj aldım kaptanlık için. Arkasından takımdan bir arkadaşın kaptanlığı üstlendiğini yazdı. Arkasından aynı teklife reddedemeyeceğim ve asla kırmayı istemediğim birinden aldığım için kabul ettim. Yoksa asla buraya gelip kaptanlık yapmayı düşünmedim daha önce. Dediğim gibi 3. takımda yarışıyordum. Eğer içinizde dışınızda her hangi bir problem, bir sorun ne varsa en başta konuşalım. Kimse kimseyi kırmasın, kimse kimseyi üzmesin. Ben burada sizin için varım. Siz olmazsanız takımda olmaz. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Ben geldimmmm
Öncelikle hoş geldiniz. Gelişiniz hepimiz için o kadar ani oldu ki. İnanın çoğumuz şaşkınlık içerisindeyiz.Merhaba canım ben Ebru. Tanışmıyoruz galiba. Takıma bugün geldim ve takım içi görevlendirmeler olduğunu gördüm ilk mesajda. Ne nedir bilmiyorum. Ama artık bu yolda birlikte ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Konuyla ilgili bir sorun varsa konuşabiliriz.
Haftanın ilk günü yorucu ve yoğun geçti
Biraz erken yatıcam arkadaşlar
İyi geceler
Toparlanalım artık yola devam
Ben geldimmmm
11 şubat menüm
08:30 1 yumurta domates salatalık biner
10:30 1 bardak süt + 2 tam ceviz
12:30 2 kepçe mercimek çorbası, 7 yk nohut, yoğurt
14:00 10 fındık
16:30 10 badem
19:00 1 çanak enginar (pirinçsiz) 6 yk kuzu etli Şevketi bostan
Su: 3 litre
Spor : 1 saat yürüyüş
Menümü bilgilerinize sunarım.
Hoşgeldin nerelerdeydinnn
Hosbulduk kizlar artik buradayim diyetime sporuma tam gaz devamHoşgeldin canım
Hosbulduk kizlar artik buradayim diyetime sporuma tam gaz devam
Ay cook sevindimmm
Birdaha gelmiceksiniz sanmistim
Hoşgeldinnnn
rrkiz daha 10 kilo vermem gerekiyor buralardayim... senin nasil gidiyor gitmeye basladi mi zincir kırılıyor mu... benim bu hafta regli haftam cuma gunu regli olacam tamda gunu ama seker orucuna basladim zor geciyor ama gececek insallah..
Cook sevindim zincir kırıldiysa tamamdir gelisi gelecek insallah...hep beraber kurtulacagiz bu kilolardan insallah...rr
Evet cnm zincirleri kırdım
Inş devam gider
Ben regl olduğumda hiç tatlı yemedim rekor kırdım:)
Senin 10kilo var benim daha coook vermem gereken kilo var
Öncelikle hoş geldiniz. Gelişiniz hepimiz için o kadar ani oldu ki. İnanın çoğumuz şaşkınlık içerisindeyiz.
@berilceee ablamin önerdiği takım arkadaşı bendim kaptanlık için. Ama benim olup olmamam önemli değil. Tüm takım arkadaşlarımızın beklediği takım kaptanı 13. Takimdan herhangi birisinin olmasıydı. Daha önce bu takım da yarismissiniz ama şu an bana yabancısiniz. Kendi adıma konuşuyorum şu an kimsenin takımı bıraktığı yok. Çok emek verdik biz bu takım için elimizden geldiğince de bilgili şeyler paylaşmaya çalıştık. Ve mezuniyet hepimizin hakkı
Cook sevindim zincir kırıldiysa tamamdir gelisi gelecek insallah...hep beraber kurtulacagiz bu kilolardan insallah...
Memnun oldum canım. Seni daha önceki takımından ve paylaşım alanından az çok tanıyor sayılırım. Hatta resmen bana kısmetmişsin. Bir ara nedenini anlatırımLAydLiNe
Kendimi tanitayim..
37 yaşındayım... dunyalar guzeli ayparcasi gibi 1 kizim varayni ben
Turizm mezunuyum ayni zamanda sosyoloji okuyorum suan...osmaniyede yaşıyorum esimin isi dolayisiyla... seruvenime baska bir takimda baslamistim 76.800 ile sonra 67.600 e kadar dustum izine ayrıldım.. sonra 66.600lere dustum.. vee geri aldim suan 69.100 kilom.. cok zor kilo veriyorum ama elimden geldigince sagligim el verdikce diyetime uyuyorum asiri demir dusuklugum var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?