Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hosgeldiniz hayırlı olsun..

Öncelikle hoş geldiniz. Gelişiniz hepimiz için o kadar ani oldu ki. İnanın çoğumuz şaşkınlık içerisindeyiz.
@berilceee ablamin önerdiği takım arkadaşı bendim kaptanlık için. Ama benim olup olmamam önemli değil. Tüm takım arkadaşlarımızın beklediği takım kaptanı 13. Takimdan herhangi birisinin olmasıydı. Daha önce bu takım da yarismissiniz ama şu an bana yabancısiniz. Kendi adıma konuşuyorum şu an kimsenin takımı bıraktığı yok. Çok emek verdik biz bu takım için elimizden geldiğince de bilgili şeyler paylaşmaya çalıştık. Ve mezuniyet hepimizin hakkı

11 şubat menüm

08:30 1 yumurta domates salatalık biner

10:30 1 bardak süt + 2 tam ceviz

12:30 2 kepçe mercimek çorbası, 7 yk nohut, yoğurt

14:00 10 fındık

16:30 10 badem

19:00 1 çanak enginar (pirinçsiz) 6 yk kuzu etli Şevketi bostan

Su: 3 litre

Spor : 1 saat yürüyüş

Menümü bilgilerinize sunarım.

Afiyet olsun

12 şubat menüm
Bengi__ LAydLiNe
07.30
7 zeytin 1 incir

13.30
2 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Biraz lor
Yarim dilim ekmek
1 mandalina(tatlı krizim tuttu)

15.00
Yulaf lapası bengi nin tarif

20.00
1 adet levrek ızgarada
Bol salata
1.5 bardak şalgam suyu
1 dilim ekmek

2 litre su

Ay cook sevindimmm
Birdaha gelmiceksiniz sanmistim
Hoşgeldinnnn
kiz daha 10 kilo vermem gerekiyor buralardayim... senin nasil gidiyor gitmeye basladi mi zincir kırılıyor mu... benim bu hafta regli haftam cuma gunu regli olacam tamda gunu ama seker orucuna basladim zor geciyor ama gececek insallah..

kiz daha 10 kilo vermem gerekiyor buralardayim... senin nasil gidiyor gitmeye basladi mi zincir kırılıyor mu... benim bu hafta regli haftam cuma gunu regli olacam tamda gunu ama seker orucuna basladim zor geciyor ama gececek insallah..
rr

Evet cnm zincirleri kırdım
Inş devam gider
Ben regl olduğumda hiç tatlı yemedim rekor kırdım:)
Senin 10kilo var benim daha coook vermem gereken kilo var

LAydLiNe
Kendimi tanitayim..
37 yaşındayım... dunyalar guzeli ayparcasi gibi 1 kizim var ayni ben
Turizm mezunuyum ayni zamanda sosyoloji okuyorum suan...osmaniyede yaşıyorum esimin isi dolayisiyla... seruvenime baska bir takimda baslamistim 76.800 ile sonra 67.600 e kadar dustum izine ayrıldım.. sonra 66.600lere dustum.. vee geri aldim suan 69.100 kilom.. cok zor kilo veriyorum ama elimden geldigince sagligim el verdikce diyetime uyuyorum asiri demir dusuklugum var..

rr

Evet cnm zincirleri kırdım
Inş devam gider
Ben regl olduğumda hiç tatlı yemedim rekor kırdım:)
Senin 10kilo var benim daha coook vermem gereken kilo var
Cook sevindim zincir kırıldiysa tamamdir gelisi gelecek insallah...hep beraber kurtulacagiz bu kilolardan insallah...

Hoş buldum canım. Emin ol aynı şaşkınlık bende de var. Söylediğim gibi kesinlikle ve kesinlikle şuan ben de sizlerle aynı durumdayım. Kaptanlık başlı başına ayrı bir sorumluluk isteyen, emek isteyen, zaman isteyen en önemlisi hayatından bir sürü fedakarlık yapman gereken bir konum. Dediğim gibi niyetim asla ve asla kaptanlık değildi. Öyle olsa zaten en başta 3. takıma değil de direkt 13. takıma gelirdim yarışmak için. Ben size ne kadar yabancıysam siz de bana o kadar yabancısınız. Ama ilk mesajlarımda söylediğim gibi 13. takımın ben de yeri çok ama çok önemli. Bu takım sayesinde kendimi buldum. Sizlerin de ileride benimle aynı vefayı göstermenizi isterim. Takımı bırakmadığına da çok sevindim. Eminim Beril' de aynısının olmasını isterdi. Yakın zamanda da ziyaretimize geleceğini düşünüyorum. Umarım hepimiz birbirimizin mezuniyetine tanıklık ederiz. Her türlü yardıma, her türlü fikre açığım. Ne başaracaksak birlikte başaracağız. Bu takım hepimizin

Takimin yeni kaptani hoşgeldin canim LAydLiNe
12 şubat listem
Kahvalti 8. 30
Limonlu ilik su
Sekersiz cay
Haslanmis yumurta
Peynir
Bir dilim ekmek

Öğle 12.30
3 tane lahana dolmasi

Ara 15.30
1 tane elma

Akşam 19.30
2 kase cacik
Yesillik

2 litre su
200 ip atlama
100 bisiklet çevirme
30 dk evde spor Bengi__

Memnun oldum canım. Seni daha önceki takımından ve paylaşım alanından az çok tanıyor sayılırım. Hatta resmen bana kısmetmişsin. Bir ara nedenini anlatırım Bu arada kilo konusunda net ve açık bir fikrim var. Önemli olan sağlıklı kilo vermek. Sağlıklı beslenmek. Her şeyin başı sağlık. Kilo bu alınır verilir ama sağlık önemli bozulmaması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…