Tamam merakla bekliyorum canimMemnun oldum canım. Seni daha önceki takımından ve paylaşım alanından az çok tanıyor sayılırım. Hatta resmen bana kısmetmişsin. Bir ara nedenini anlatırımBu arada kilo konusunda net ve açık bir fikrim var. Önemli olan sağlıklı kilo vermek. Sağlıklı beslenmek. Her şeyin başı sağlık. Kilo bu alınır verilir ama sağlık önemli bozulmaması lazım
Bugün menü
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yesil zeytin
Yesillik
12 adet kavrulmamis yer fıstığı
Ara
10 badem
Aksam
1 adana
5 parca ciger ( demir ekdikligi icin yiyorum)
Bool salata
2 lt su içildi..
45 dakika tempolu yürüyüş yapildi..
Hayırdır canim , niye uyumadin uykusuzluk fena odem yapar...Afiyet olsun cnm
Menün bence çok iyi
Ben daha spor yapamadim gece 3den beri ayaktayım yorgun hissediyorum kendimi
Hayırdır canim , niye uyumadin uykusuzluk fena odem yapar...
Sanirim takimim gevezesi benimmmmyazmalara doyamadim
Anladim canim kolay gelsin bari bugun erken uyu bak tarti yine oynuyacak odem gidecek3 saatlik uykuyla ayaktayım cnm
Eşimi ise koydum araba bana lazım kızları okula fln götürmek için
Anladim canim kolay gelsin bari bugun erken uyu bak tarti yine oynuyacak odem gidecek
Tamam canim görüşürüzYok daha uyumam cnm
Bi banyo yapicam sonra gelirim gene
Hahaha kız sen nerelerdesin :))) ben bugün eğitim vardı biraz yedim maalesef mecbur kaldım
Valla rakibem olmasan derdimmm niyeee yedinnnn ama regli haftasında olan ada şişkinliğim cok acaba hala kazanabilirmiyim diyorHahaha kız sen nerelerdesin :))) ben bugün eğitim vardı biraz yedim maalesef mecbur kaldımmutlu oldunmu
Bende aynı durumdayım şartlar eşitValla rakibem olmasan derdimmm niyeee yedinnnn ama regli haftasında olan ada şişkinliğim cok acaba hala kazanabilirmiyim diyor
Biz bugün aşkımızı olduk ateş yapabilir dediler ama ateş çıkmadı fakat Çok huzursuzMerhaba benim kızımda bir yaşında aşısı var yarın inş kolay geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?