Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam merakla bekliyorum canim
Evet bende saglikli kalici kilo verme taraftariyim beslenmede elbette yanlisliklarim oluyor insallah hep beraber bunu duzeltiriz..

Bugün menü
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yesil zeytin
Yesillik
12 adet kavrulmamis yer fıstığı

Ara
10 badem

Aksam
1 adana
5 parca ciger ( demir ekdikligi icin yiyorum)
Bool salata

2 lt su içildi..
45 dakika tempolu yürüyüş yapildi..

Afiyet olsun cnm
Menün bence çok iyi
Ben daha spor yapamadim gece 3den beri ayaktayım yorgun hissediyorum kendimi

Hahaha kız sen nerelerdesin :))) ben bugün eğitim vardı biraz yedim maalesef mecbur kaldım mutlu oldunmu
Valla rakibem olmasan derdimmm niyeee yedinnnn ama regli haftasında olan ada şişkinliğim cok acaba hala kazanabilirmiyim diyor

Kızlar özür dileyerek söylemem gerek, iki hafta boyunca sıkı bir eğitimim olucak spor takibi yapmam nerdeyse imkansız.. beni etiketlemenize gerek yok.. kafam davul gibi şuan dengesiz beslendim spor bile yapamayabilirim (Tibet’in gençlik Pınar’ı hariç) Biraz dinlenicem..

Merhaba arkadaşlar ve yeni kaptan seaBahAR
Hosgeldin. Ocak ayından bugüne gecmisi okursan bizi çok iyi tanıyabilirsin. Umarim biraz okursun.
Bu grupta hiç olay olmadı. Kimse hakkında yazılıp çizilmedi. Tek konuştunuz diyetimizdi. Birbirimize emek verdik. Birbirimizi tanıdık.
İste bu nedenden ötürü içimizden birinin kaptan olmasını tercih ederdim. Çünkü 22 kişiyi bir günde taniyamazsiniz.
Ama yönetim sizi getirmiş. Sag olsunlar tessekkur ederim hepsine emekleri icin.

Beni menülere etiketlemenize gerek yok arkadaşlar. Sevgili kaptanımızın yeni bir duzen fikri olacaktır buna saygı duyarız. Berilce sag olsun grupta hepimiz kaptan gibiydik. Hatta özellikle ben kendimi çok kaptırmış hepinizi sopayla kovalıyordum. Böylesi daha hayırlı oldu.

Cuma günü insallah kilo almazsam mezuniyetimi isteyeceğim. Çok yazdım çizdim. Emek harcadım. Bunu en çokta kendim icin yaptım çünkü, Ben başkalarına destek olarak motive olan biriyim.

LAydLiNe
Bengi__

12 şubat
Sabah
11.30
2 terayaglı sucuklu yumurta
1 Kk peynir
5 kuru kayısı
5-6 ceviz
1çk bal (şeker orucunu unuttum

Akşam
19:
Bir tabak işkembe (ıyy demeyin :)
Yarım tabak musakka

Su 2.5 lt
0.5 detoks suyu
Spor 1 ml leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…