- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
oyle mi diyosunKız alisirsin ben bile bu pis bogazligimla alıştıysam sende alisirsin
canim ben yokum burda***13.TAKIM 556.ETAP*** YEDİNCİSİ
Bademellaa (56.4/56.2/0.2/%0.35)
phılosophergirl (62.9/62.4/0.5/%0.79)
Zerra (67.3/66.4/0.9/%1.34)
Bengi_(55.1/54.9/0.2/%0.36)
umudum2 (65.8/)sabit
NEHIR34(71.9/71.3/0.6/%0.83)
sevimlimmm (62/61.6/0.4/%0.65)
Behmen (75.6/75.4/0.2/%0.26)
Allonsy(83/81.9/1.1/%1.32)
Nurdan1616(67.6/66.7/0.9/%1.33)
aylahl(84.3/83.4/0.9/%1.07)19.1.18 tarıhınde 85 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo
ada81(69.7/69.1/0.6/%0.86)7.Takımdan transfer
herderdedeva(105.3/104/1.3/%1.23)25.1.18 tarıhınde 106.3 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 75
13. Takım ortalaması:%0.799
Merhaba canım sen de hoş geldin. Şöyle başlayayım konuşmama. Herkesin farklı fikirleri ve farklı tarzları vardır. Biliyorum sizin için zor bir durum. Dışardan birinin gelip başınıza kayyum gibi atanması. Ama daha ilk mesajlarımda durumdan bahsettim. Sizleri tanımak için geçmişi okumayı düşünmüyorum. Benden öncesi benden öncedir. Çokta ilgilenmiyorum. Benim için önemli olan benden sonrasıdır. Hiç kimse alınsın kırılsın istemem. Önyargılı davranmanızı da istemem. Siz beni ben sizi tanımıyorum. Ama ortak bir amacımız var burda. Birlikte kilo vermeye çalışıyoruz. Amaçlar kişilerin önünde olmalı. Kim bilir belki beni de çok seveceksiniz. Ayşe, Fatma önemli olan isimler değil. Şuan bütün düşüncelerinizi hoş görüyle karşılıyorum. Biliyorum ki kolay bişey değil. Bu takım daha önce daha zor şartlarda ayakta kalmayı başardı. O zamanlar başkaları vardı şimdi başkaları. Yarın bir gün biz gideceğiz ama 13. takım hep burda kalacak. Çok uzadı anlatacaklarım. Uzun lafın kısası hepimizin bir şansa ihtiyacı var. Gitmek isteyen gidebilir hoşgörüyle karşılarım. Kalmak isteyenin ise başımın üstünde yeri var. Her türlü yardımı yaparım. Bu sayfada tam 9750 tane mesajım varmış. Demek ki ben de çok zaman ve emek harcamışım. İşte sırf o yüzden şuan takımın başndayım. Keşke daha önce aranızdan birisi olaylar buraya kadar gelmeden devralsaydı kaptanlığı ama dediğim gibi olan olmuş, biten bitmiş. Bizim için bundan sonrası önemli. Umarım yanlış anlaşılmadan düşüncelerimi anlatabilmişimdir.Merhaba arkadaşlar ve yeni kaptan @seaBahAR
Hosgeldin. Ocak ayından bugüne gecmisi okursan bizi çok iyi tanıyabilirsin. Umarim biraz okursun.
Bu grupta hiç olay olmadı. Kimse hakkında yazılıp çizilmedi. Tek konuştunuz diyetimizdi. Birbirimize emek verdik. Birbirimizi tanıdık.
İste bu nedenden ötürü içimizden birinin kaptan olmasını tercih ederdim. Çünkü 22 kişiyi bir günde taniyamazsiniz.
Ama yönetim sizi getirmiş. Sag olsunlar tessekkur ederim hepsine emekleri icin.
Beni menülere etiketlemenize gerek yok arkadaşlar. Sevgili kaptanımızın yeni bir duzen fikri olacaktır buna saygı duyarız. Berilce sag olsun grupta hepimiz kaptan gibiydik. Hatta özellikle ben kendimi çok kaptırmış hepinizi sopayla kovalıyordum. Böylesi daha hayırlı oldu.
Cuma günü insallah kilo almazsam mezuniyetimi isteyeceğim. Çok yazdım çizdim. Emek harcadım. Bunu en çokta kendim icin yaptım çünkü, Ben başkalarına destek olarak motive olan biriyim.
bugün az yemissin gibi geldi bana canim.Takimin yeni kaptani hoşgeldin canimLAydLiNe
12 şubat listem
Kahvalti 8. 30
Limonlu ilik su
Sekersiz cay
Haslanmis yumurta
Peynir
Bir dilim ekmek
Öğle 12.30
3 tane lahana dolmasi
Ara 15.30
1 tane elma
Akşam 19.30
2 kase cacik
Yesillik
2 litre su
200 ip atlama
100 bisiklet çevirme
30 dk evde sporBengi__
geçmiş olsun canım umarım bir an önce geçer huzursuzluğu bebisininBiz bugün aşkımızı olduk ateş yapabilir dediler ama ateş çıkmadı fakat Çok huzursuz
İnşallah bir an önce geçer çünkü ev halkı artık sırayla.ilgilenmek zorunda kalıyor yeterki memnun olsun diyebugün az yemissin gibi geldi bana canim.
Cacık ve yeşillikle nasıl duruyorsun?
geçmiş olsun canım umarım bir an önce geçer huzursuzluğu bebisinin
Yok gitmek istediğimden değil mezun olacağım.Merhaba canım sen de hoş geldin. Şöyle başlayayım konuşmama. Herkesin farklı fikirleri ve farklı tarzları vardır. Biliyorum sizin için zor bir durum. Dışardan birinin gelip başınıza kayyum gibi atanması. Ama daha ilk mesajlarımda durumdan bahsettim. Sizleri tanımak için geçmişi okumayı düşünmüyorum. Benden öncesi benden öncedir. Çokta ilgilenmiyorum. Benim için önemli olan benden sonrasıdır. Hiç kimse alınsın kırılsın istemem. Önyargılı davranmanızı da istemem. Siz beni ben sizi tanımıyorum. Ama ortak bir amacımız var burda. Birlikte kilo vermeye çalışıyoruz. Amaçlar kişilerin önünde olmalı. Kim bilir belki beni de çok seveceksiniz. Ayşe, Fatma önemli olan isimler değil. Şuan bütün düşüncelerinizi hoş görüyle karşılıyorum. Biliyorum ki kolay bişey değil. Bu takım daha önce daha zor şartlarda ayakta kalmayı başardı. O zamanlar başkaları vardı şimdi başkaları. Yarın bir gün biz gideceğiz ama 13. takım hep burda kalacak. Çok uzadı anlatacaklarım. Uzun lafın kısası hepimizin bir şansa ihtiyacı var. Gitmek isteyen gidebilir hoşgörüyle karşılarım. Kalmak isteyenin ise başımın üstünde yeri var. Her türlü yardımı yaparım. Bu sayfada tam 9750 tane mesajım varmış. Demek ki ben de çok zaman ve emek harcamışım. İşte sırf o yüzden şuan takımın başndayım. Keşke daha önce aranızdan birisi olaylar buraya kadar gelmeden devralsaydı kaptanlığı ama dediğim gibi olan olmuş, biten bitmiş. Bizim için bundan sonrası önemli. Umarım yanlış anlaşılmadan düşüncelerimi anlatabilmişimdir.
Arkadaşlar ben şimdilik müsaadenizi istiyorum. Yarın inşallah hepimiz için güzel bir gün olur. Herkese iyi geceler. Sabah görüşmek üzere
rica ederim canim.Gördüğüm kadarıyla listede olmayan arkadaşlar var. Yarın ilk iş kim ne zaman başlamış ne yapmış onu araştırmak olacak.mrskulkedisi Bilgi verdiğin için teşekkürler canım.
gecmis olsun canimBiz bugün aşkımızı olduk ateş yapabilir dediler ama ateş çıkmadı fakat Çok huzursuz
insallah canimMerhaba benim kızımda bir yaşında aşısı var yarın inş kolay geçer
12 subat pazartesi
07.50
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
domates, maydanoz
13.00
firinda karnabahar
15.00
neskafe
18.40
shriyeli tavuk corbasi
firinda karnabahar
salata
22.23
salep
1.5 lt su
LAydLiNe
bilmiyorum ki arastirmadim. burda birinin menusunde gormustum kimse olumsuz yorum yapmayınca 2 gundur iciyorum. bi de seker yemedim bugun diye seviniyodum. aksama kadar zor tuttum kendini tuhhCnm salep çok şekerli degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?