Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben gıcığım senin fikirlerine de ihtiyacımız var grupta.lütfen kimse dağılmasın. Kaptanın kim olduğu bence önemli değil biz aynen devam edelim gelen arkadaşa da açacak bi yerimiz olsun berilceee burdan biri olsun diye çok söyledi ama kimse de ben alırım tamam deyip üstlenemedi saygısızlık olmasın diye sanırım. Herseyde bi hayir vardır.

Canım çünkü hepimiz berilceeenin kaptan kalmasını istedi. Ve kimse ben yaparım da demedi çünkü burada hepimiz kaptandik kendi içimizde. Elimizden geldiğince birbirimize yardım ettik iş bölümü yaptık ki bir kişi tüm yükü sırtlanmasın diye

İyi geceler arkadaşlar
@LAydLiNe Hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz
Bugün menü bildirimi yapamıyorum yarın inşallah yazarım
Kızımın yoğun bi doktor kontrolü haftası ve kurul raporu alacağız bu hafta mesaj sayımda azalmalar olabilir

12 Şubat Menüm,

Sabah: 06: 45

1 haşlanmış yumurta
3 çeri domates
1 kk süzme peynir
3 siyah zeytin
2 ceviz
Bir küçük süt

Öğlen: 12.25

5 adet ızgara köfte
yağsız limonsuz havuç-marul salatası

Akşam: 19.15

Ispanak sapı yemeği ( Geçen yaptığımız ıspanakların sapları büyük olduğu için anneannem onları kesip yemek yapmış. Çok da güzel olmuş )
1 kase yoğurt

2.6 lt su
Yarım saat kardiyo

bilmiyorum ki arastirmadim. burda birinin menusunde gormustum kimse olumsuz yorum yapmayınca 2 gundur iciyorum. bi de seker yemedim bugun diye seviniyodum. aksama kadar zor tuttum kendini tuhh
Canım benim menüm de vardı sahlep ama olumsuz yorum aldı bu hafta yok dendi
Gözünden kaçmış olabilir. Seker içerdiğinden dolayı
Günaydinn kizlarr
günaydın canım

Gunaydinnn herkeseee

Kizim yine hasta öksürük burun akintisi bi bitmedi ... sabah yine oksurukten kustu....ilacta aliyor hala duzelmedi artik ilaclarda etkietmiyor..

Biraz kizimla ilgineyim bugun krese gitmeyecek ... ara ara mutlaka gelirimmm

Günaydinn kizlarr

Canım benim menüm de vardı sahlep ama olumsuz yorum aldı bu hafta yok dendi
Gözünden kaçmış olabilir. Seker içerdiğinden dolayı
günaydın canım

günaydın kızlarrr...
adacım geçmiş olsun kuzuna

günaydın herkesegüzel mutlu huzurlu sağlıklı bir gün bizimle ve sevdiklerimizle olsun

afiyet olsun güzel canım..

Gunaydin canim
Gecmis olsun kizina kis donemi malesef hep hastaliklarla geciyor takviye biseyler veriyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…