bilmiyorum ki arastirmadim. burda birinin menusunde gormustum kimse olumsuz yorum yapmayınca 2 gundur iciyorum. bi de seker yemedim bugun diye seviniyodum. aksama kadar zor tuttum kendini tuhh
tamam canim tesekkur ederim uyarin icin ben icerdim oyle.Benim bildiğim şekerli oluyor cnm
Olsun yarın içmezsin
tamam canim tesekkur ederim uyarin icin ben icerdim oyle.
bi de gece ictim yaa
neyse artik bundan sonra icmem
Ben gıcığım senin fikirlerine de ihtiyacımız var grupta.lütfen kimse dağılmasın. Kaptanın kim olduğu bence önemli değil biz aynen devam edelim gelen arkadaşa da açacak bi yerimiz olsun berilceee burdan biri olsun diye çok söyledi ama kimse de ben alırım tamam deyip üstlenemedi saygısızlık olmasın diye sanırım. Herseyde bi hayir vardır.Merhaba arkadaşlar ve yeni kaptan @seaBahAR
Hosgeldin. Ocak ayından bugüne gecmisi okursan bizi çok iyi tanıyabilirsin. Umarim biraz okursun.
Bu grupta hiç olay olmadı. Kimse hakkında yazılıp çizilmedi. Tek konuştunuz diyetimizdi. Birbirimize emek verdik. Birbirimizi tanıdık.
İste bu nedenden ötürü içimizden birinin kaptan olmasını tercih ederdim. Çünkü 22 kişiyi bir günde taniyamazsiniz.
Ama yönetim sizi getirmiş. Sag olsunlar tessekkur ederim hepsine emekleri icin.
Beni menülere etiketlemenize gerek yok arkadaşlar. Sevgili kaptanımızın yeni bir duzen fikri olacaktır buna saygı duyarız. Berilce sag olsun grupta hepimiz kaptan gibiydik. Hatta özellikle ben kendimi çok kaptırmış hepinizi sopayla kovalıyordum. Böylesi daha hayırlı oldu.
Cuma günü insallah kilo almazsam mezuniyetimi isteyeceğim. Çok yazdım çizdim. Emek harcadım. Bunu en çokta kendim icin yaptım çünkü, Ben başkalarına destek olarak motive olan biriyim.
Canım çünkü hepimiz berilceeenin kaptan kalmasını istedi. Ve kimse ben yaparım da demedi çünkü burada hepimiz kaptandik kendi içimizde. Elimizden geldiğince birbirimize yardım ettik iş bölümü yaptık ki bir kişi tüm yükü sırtlanmasın diyeBen gıcığım senin fikirlerine de ihtiyacımız var grupta.lütfen kimse dağılmasın. Kaptanın kim olduğu bence önemli değil biz aynen devam edelim gelen arkadaşa da açacak bi yerimiz olsun berilceee burdan biri olsun diye çok söyledi ama kimse de ben alırım tamam deyip üstlenemedi saygısızlık olmasın diye sanırım. Herseyde bi hayir vardır.
Canım fark etmene sevindim teşekkür ederim
GunaydınnGünaydinn kizlarr
GünaydınGunaydınn
Canım benim menüm de vardı sahlep ama olumsuz yorum aldı bu hafta yok dendibilmiyorum ki arastirmadim. burda birinin menusunde gormustum kimse olumsuz yorum yapmayınca 2 gundur iciyorum. bi de seker yemedim bugun diye seviniyodum. aksama kadar zor tuttum kendini tuhh
günaydın canımGünaydinn kizlarr
Günaydinn kizlarr
Gunaydınn
Günaydın
Canım benim menüm de vardı sahlep ama olumsuz yorum aldı bu hafta yok dendi
Gözünden kaçmış olabilir. Seker içerdiğinden dolayı
günaydın canım
Gunaydinnn herkeseee
Kizim yine hasta öksürük burun akintisi bi bitmedi ... sabah yine oksurukten kustu....ilacta aliyor hala duzelmedi artik ilaclarda etkietmiyor..
Biraz kizimla ilgineyim bugun krese gitmeyecek ... ara ara mutlaka gelirimmm
çok geçmiş olsun canımGunaydinnn herkeseee
Kizim yine hasta öksürük burun akintisi bi bitmedi ... sabah yine oksurukten kustu....ilacta aliyor hala duzelmedi artik ilaclarda etkietmiyor..
afiyet olsun güzel canım..12 Şubat Menüm,
Sabah: 06: 45
1 haşlanmış yumurta
3 çeri domates
1 kk süzme peynir
3 siyah zeytin
2 ceviz
Bir küçük süt
Öğlen: 12.25
5 adet ızgara köfte
yağsız limonsuz havuç-marul salatası
Akşam: 19.15
Ispanak sapı yemeği ( Geçen yaptığımız ıspanakların sapları büyük olduğu için anneannem onları kesip yemek yapmış. Çok da güzel olmuş )
1 kase yoğurt
2.6 lt su
Yarım saat kardiyo
günaydın kızlarrr...
adacım geçmiş olsun kuzuna
günaydın herkesegüzel mutlu huzurlu sağlıklı bir gün bizimle ve sevdiklerimizle olsun
Cook tesekkur ederim kızlarçok geçmiş olsun canım
Gunaydin canimGunaydinnn herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?