Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin canim
Gecmis olsun kizina kis donemi malesef hep hastaliklarla geciyor takviye biseyler veriyormusun
hep dogal seyler veriyorum pekmez, bal , ihlamur , ceviz badem findik her zaman veriyorum....ama artık takviye isteyecem doktordan balık yagi kullandin mi hic canim ?

hep dogal seyler veriyorum pekmez, bal , ihlamur , ceviz badem findik her zaman veriyorum....ama artık takviye isteyecem doktordan balık yagi kullandin mi hic canim ?
Bende aynen dogal seyler veriyorum
Birde ilave olarak sabahlari 1 tatli kasigi keci boynuzu ozu veriyorum bende kullaniyorum ayrica bu sene hic hasta olmadim eylul de 1 kere oldum o kadar.
Cocuklar hasta olsada bana bulasmiyor ilkleri yasiyorum bu sene
2 3 gunde bir de 1 cay kasigi corek otu yagi iciyorum sabahlari uzerinede elma sirkeli su iciyorum

Balik yagi veriyorum canim benim oglum istahi yok her yolu deniyorum mecburen
1 ay sonra 5 yas olucak ama hala 16 kilo

Sahiplenici de olmak lazım zaten. Sahiplenmezsek eğer ait olamayız o yere. Demek istediğim başka bişeydi anlatamamışım derdimi. Zamanla birbirimizi daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum.

bilmiyorum ki arastirmadim. burda birinin menusunde gormustum kimse olumsuz yorum yapmayınca 2 gundur iciyorum. bi de seker yemedim bugun diye seviniyodum. aksama kadar zor tuttum kendini tuhh
Bence de diyette olmaması gerekiyor. Hele hazır olanlar bence daha da zararlı.

Hepiniz Beril' in kaptan kalmasını istemişsiniz ama Beril bırakmak istediği için sizden birinin kaptan olmasını istemiş. Gerekli olmasaydı böyle bişey isteyeceğini sanmıyorum. Keşke biriniz üstlenseydiniz. O zaman dışarıdan birine gerek kalmazdı. Biz burda bir takımız zaten. Kaptan demek bütün yükü sırtlayacak demek değil. Tabii ki iş birliği yapılacak. Herkes taşın altına elini sokacak. Madem bu kadar güzel devam ediyordunuz Beril neden bırakmak istedi? Sırf merakımdan soruyorum. Yanlış anlaşılmasın lütfen. Neden bu duruma gelindi? Geçmişi okuyacak kadar zamanım yok, yoksa inanın okurdum ne oldu ne bitti ama şuan o kadar yabancıyım gibi olup bitenlere. Anlatırsanız sevinirim hem de bilgi sahibi olurum.

Teşekkür ederim canım. Size de geçmiş olsun. İnşallah önemli bir rahatsızlığı yoktur? Kurul raporu niçin?

Günaydinn kizlarr
Günaydın

Harika bir menü olmuş afiyet olsun

Günaydın canım geçmiş olsun. Ben kızıma harnup pekmezi veriyorum sadece ve bir sağlıkçı olarak diyorum ki her yaştan her insanın yemesi içmesi gereken bişey. Anemi ve öksürüğe birebir. Ayrıca bağışıklık sistemini güçlendirdiğini düşünüyorum. 1 yaşından büyük çocuğu olanlar mutlaka ve mutlaka denesin. Her sabah 1 çay kaşığı ya da çocuk büyükse tatlı kaşığı. Benim ufaklık 5 yaşına girecek 3 tatlı kaşığı içiyor.

boyu nasıl nasıl
boyu iyi bağışıklığıda kuvvetliyse canını sıkma

Cook geçmiş olsun cnm
Benim kızlarda daha öksürüyor bu sene herkes hasta

Gunaydin layd kaptanim hayirli olsun :))
Günaydın canım teşekkür ederim

Bende henuz kahvalti yapmadim
Aslında çok yanlış bişey yapıyoruz. Kahvaltımızı en geç 08:00 de bitirsek hiç fena olmayacak ama ben işe geç gelince kahvaltı da geç oluyor. Yarın evde yapmayı deneyeceğim. İmkanın varsa geç vakte bırakma derim.

Günaydın bayanlar
Günaydın canım

Günaydın

Aynı anda yazmışız. Harnup pekmeziyle keçi boynuzu aynı şey belki bilmeyen vardır. Çörek otunu çok tavsiye ediyorlar ama onu kullanmak biraz zahmetli. Yağını değilde taze çörek otunu her sabah kahve değirmeninde çekip taze taze tüketmek lazım. Yağından çok emin değilim. Benim kızımla senin ufaklık aynı yaşta galiba. Nisan 4 te 5 yaşını bitirip 6 dan gün almaya başlayacak.

Evet sabah kahvaltisini cok gece birakmamamiz lazim ama dun biraz kacamak yapyigim icin acikmadim kaptanim

Benim oglus da 21 mart dogumlu :))

Evet sabah kahvaltisini cok gece birakmamamiz lazim ama dun biraz kacamak yapyigim icin acikmadim kaptanim

Benim oglus da 21 mart dogumlu :))
4 Nisan benim kızımda

Dün karambole gitti menüler. Bakmadım hiç kimseninkine ama bugün başlıyoruz bakalım.

LAydLiNe
Kisaca kendimi tanitayim bende
38 yasindayim Ankarada gurbetci olarak yasiyorum kizim 14 yasinda oglus da 5 yasinda ev hanimiyim
Ben de Kırıkkale'deyim canım yakınız. Memleket neresi? Yaşlarımız yakın çocukların yaşları da yakın Ama ben çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…