Ben pekmezi degilde ozunu veriyorum ve cok memnunumBenimki de 17,5 kiloydu. Hasta oldu bir anda bir kilo gitti. 1 kilo bile ne kadar farkediyor anlatamam. Şükür şimdi toparladı. Dediğim gibi harnup pekmezi her derde deva
Evet yakinmisiz bayaBen de Kırıkkale'deyim canım yakınız. Memleket neresi? Yaşlarımız yakın çocukların yaşları da yakınAma ben çalışıyorum
Ben Kırşehir'liyim, eşim İzmir' li. Biz de eşimin işi nedeniyle burdayız. Şükür yine hızlı tren var gidip gelmen zor olmuyordur. Ama senin memleket uzakmış. İstanbul' dan sonra da Ankara zorEvet yakinmisiz baya
Memleket aslen kirklareli de istanbul da oturuyo ailem hem benim hem de esimin ailesi
Benim meslek de muhasebe fakat tayinci olunca kaldi oyle simdi cocuk bakiyoruz iste
Senin memleket neresi?
Günaydın canlar
Ankara yi sevdim aslinda trafigi acisinda ozellikle istanbula gore cok rahat da ozlem var sadeceBen Kırşehir'liyim, eşim İzmir' li. Biz de eşimin işi nedeniyle burdayız. Şükür yine hızlı tren var gidip gelmen zor olmuyordur. Ama senin memleket uzakmış. İstanbul' dan sonra da Ankara zor
Yaaaa sorma biz kilo vermeye çalışıyoruz çocuk kilo verince üzülüyoruz. Normal de umrumda olmaz kilosu. Önemli olan sağlığı ama bir anda 1 kilo gidince çok belli oldu.Efendim birşey mi dediniz?
Size şunu belirteyim Beril ablanin kaptanlığı bırakmasının takım ile uzaktan ya da yakından ilgisi yok. 1 aralıktan beri buradayım ben neredeyse 8 kilo verdim o süre içersinde belki de kk'ye girmemin en büyük sebebi 13. Takımdır. Ve bu süre zarfında burada değil bir kavga ne kendi içimizde ne de başka bir takım ile tartışma bile geçmemiştir. Bunun aksini düşünen arkadaşım yazabilir. Beril Abla zaten yönetime isim önerdi ama yönetim inceleme gereği dahi görmedi. Neyse artık olan oldu diyelim. Bazı arkadaşlar çok çabuk benimserken bazıları kabul edemiyor. Sanirim birbirimize alismamiz lazım. Onun için de zaman gerekli. O yüzden zamana bırakmak lazımSahiplenici de olmak lazım zaten. Sahiplenmezsek eğer ait olamayız o yere. Demek istediğim başka bişeydi anlatamamışım derdimi. Zamanla birbirimizi daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum.
Bence de diyette olmaması gerekiyor. Hele hazır olanlar bence daha da zararlı.
Hepiniz Beril' in kaptan kalmasını istemişsiniz ama Beril bırakmak istediği için sizden birinin kaptan olmasını istemiş. Gerekli olmasaydı böyle bişey isteyeceğini sanmıyorum. Keşke biriniz üstlenseydiniz. O zaman dışarıdan birine gerek kalmazdı. Biz burda bir takımız zaten. Kaptan demek bütün yükü sırtlayacak demek değil. Tabii ki iş birliği yapılacak. Herkes taşın altına elini sokacak. Madem bu kadar güzel devam ediyordunuz Beril neden bırakmak istedi? Sırf merakımdan soruyorum. Yanlış anlaşılmasın lütfen. Neden bu duruma gelindi? Geçmişi okuyacak kadar zamanım yok, yoksa inanın okurdum ne oldu ne bitti ama şuan o kadar yabancıyım gibi olup bitenlere. Anlatırsanız sevinirim hem de bilgi sahibi olurum.
Teşekkür ederim canım. Size de geçmiş olsun. İnşallah önemli bir rahatsızlığı yoktur? Kurul raporu niçin?
Günaydın
Harika bir menü olmuş afiyet olsun
Günaydın canım geçmiş olsun. Ben kızıma harnup pekmezi veriyorum sadece ve bir sağlıkçı olarak diyorum ki her yaştan her insanın yemesi içmesi gereken bişey. Anemi ve öksürüğe birebir. Ayrıca bağışıklık sistemini güçlendirdiğini düşünüyorum. 1 yaşından büyük çocuğu olanlar mutlaka ve mutlaka denesin. Her sabah 1 çay kaşığı ya da çocuk büyükse tatlı kaşığı. Benim ufaklık 5 yaşına girecek 3 tatlı kaşığı içiyor.
Günaydın canım hoşgeldinGünaydın canlar
Ona kalırsa ben Kırıkkale' ye bayılıyorum. 10 dk da bütün şehri gezebiliyorsunAnkara yi sevdim aslinda trafigi acisinda ozellikle istanbula gore cok rahat da ozlem var sadece
Canım çünkü hepimiz berilceeenin kaptan kalmasını istedi. Ve kimse ben yaparım da demedi çünkü burada hepimiz kaptandik kendi içimizde. Elimizden geldiğince birbirimize yardım ettik iş bölümü yaptık ki bir kişi tüm yükü sırtlanmasın diye
Zaten kavgadan ya da başka bişeyden bahsetmedim. Beril' le biz çok önceden tanışıyoruz. Beril' in yaşadığı bir çok zorluğu biliyorum. Neden bırakmak istediğini merak ettim sadece? Yönetim emin olun inceledi. Ama son bir kaç yılda kaptanlığın önemli ve emek, zaman isteyen bir konum olduğunu düşündüklerinden sanırım kaptan seçerken takımlara çok dikkatli davranıyorlar. Kurallara göre iki tane referans verilmesi gerekiyor. Son olaylardan sonra da sanırım artık herkes temkinli bu konuda. Dediğin gibi zamana bırakmak lazım ama lütfen bana burda kendimi yabancı hissettirmeyin. Ön yargılı yaklaşmayın. Ben burda sizin için varım. Size yardım için. Dünden beri işimi gücümü bıraktım takımı anlamaya çalışıyorum. Emin olun benim için de çok zor bir durum. Hep birlikte kalkalım bu zor durumun altından.Size şunu belirteyim Beril ablanin kaptanlığı bırakmasının takım ile uzaktan ya da yakından ilgisi yok. 1 aralıktan beri buradayım ben neredeyse 8 kilo verdim o süre içersinde belki de kk'ye girmemin en büyük sebebi 13. Takımdır. Ve bu süre zarfında burada değil bir kavga ne kendi içimizde ne de başka bir takım ile tartışma bile geçmemiştir. Bunun aksini düşünen arkadaşım yazabilir. Beril Abla zaten yönetime isim önerdi ama yönetim inceleme gereği dahi görmedi. Neyse artık olan oldu diyelim. Bazı arkadaşlar çok çabuk benimserken bazıları kabul edemiyor. Sanirim birbirimize alismamiz lazım. Onun için de zaman gerekli. O yüzden zamana bırakmak lazım
Bende hafta sonu gidecegim en son hamile kalmadan once gitmistim gidince o halimle kiyaslayacak benibugün vücut analizi için gideceğim kızlar
keşke ilk başta gitseydim şimdi farkı görürdüm
Bende teşekkür ederim.kızım düzeltilmiş 2,5 aylık prematüre.yoğun bakımda beyin kanaması geçirdi hidrosefali oluştu sık doktor takiplerimiz var.kurul raporu fizik tedavi için.nöroloji uzmanı fizik almasını tavsiye etti.Sahiplenici de olmak lazım zaten. Sahiplenmezsek eğer ait olamayız o yere. Demek istediğim başka bişeydi anlatamamışım derdimi. Zamanla birbirimizi daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum.
Hepiniz Beril' in kaptan kalmasını istemişsiniz ama Beril bırakmak istediği için sizden birinin kaptan olmasını istemiş. Gerekli olmasaydı böyle bişey isteyeceğini sanmıyorum. Keşke biriniz üstlenseydiniz. O zaman dışarıdan birine gerek kalmazdı. Biz burda bir takımız zaten. Kaptan demek bütün yükü sırtlayacak demek değil. Tabii ki iş birliği yapılacak. Herkes taşın altına elini sokacak. Madem bu kadar güzel devam ediyordunuz Beril neden bırakmak istedi? Sırf merakımdan soruyorum. Yanlış anlaşılmasın lütfen. Neden bu duruma gelindi? Geçmişi okuyacak kadar zamanım yok, yoksa inanın okurdum ne oldu ne bitti ama şuan o kadar yabancıyım gibi olup bitenlere. Anlatırsanız sevinirim hem de bilgi sahibi olurum.
Teşekkür ederim canım. Size de geçmiş olsun. İnşallah önemli bir rahatsızlığı yoktur? Kurul raporu niçin?
Günaydın
Günaydın canım geçmiş olsun. Ben kızıma harnup pekmezi veriyorum sadece ve bir sağlıkçı olarak diyorum ki her yaştan her insanın yemesi içmesi gereken bişey. Anemi ve öksürüğe birebir. Ayrıca bağışıklık sistemini güçlendirdiğini düşünüyorum. 1 yaşından büyük çocuğu olanlar mutlaka ve mutlaka denesin. Her sabah 1 çay kaşığı ya da çocuk büyükse tatlı kaşığı. Benim ufaklık 5 yaşına girecek 3 tatlı kaşığı içiyor.
Bende balik yağına baskiyacam benim kizda cook iştahsız... keci boynuzu pekmezini bende deniyecem tesekkurler canimBende aynen dogal seyler veriyorum
Birde ilave olarak sabahlari 1 tatli kasigi keci boynuzu ozu veriyorum bende kullaniyorum ayrica bu sene hic hasta olmadim eylul de 1 kere oldum o kadar.
Cocuklar hasta olsada bana bulasmiyor ilkleri yasiyorum bu sene
2 3 gunde bir de 1 cay kasigi corek otu yagi iciyorum sabahlari uzerinede elma sirkeli su iciyorum
Balik yagi veriyorum canim benim oglum istahi yok her yolu deniyorum mecburen
1 ay sonra 5 yas olucak ama hala 16 kilo
Cook tesekkurler canim deniyecemSahiplenici de olmak lazım zaten. Sahiplenmezsek eğer ait olamayız o yere. Demek istediğim başka bişeydi anlatamamışım derdimi. Zamanla birbirimizi daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum.
Günaydın
Canım tekrardan geçmiş olsun. Sağlık kurulunda çalıştım daha önce o yüzden merak ettim. Fizik tedavi önemli bence de. Allah kolaylık versin. Şifa versin inşallahGünaydın arkadaşlarr
Bende teşekkür ederim.kızım düzeltilmiş 2,5 aylık prematüre.yoğun bakımda beyin kanaması geçirdi hidrosefali oluştu sık doktor takiplerimiz var.kurul raporu fizik tedavi için.nöroloji uzmanı fizik almasını tavsiye etti.
Birde 4 yaşında oğlum var
Cook sağol canım , evet birde cok ısrarcı bi öksürük kesilmiyor ilaclarla 10 gun duruyor sonra yine .. senin kizlarada cik gecmis olsun canim... amannn eskiden biz dedemin bahcesinde bagda bahcede kosardik oynardik kar yagdi mi dunyalar bizim olurdu iceri girmezdik .. öksürürdük iki pekmez verirlerdi öksürük gecerdi ... simdi cocuklara pamuklara sarip sarmaliyoruz hastaliktan kurtulmuyorlar...Cook geçmiş olsun cnm
Benim kızlarda daha öksürüyor bu sene herkes hasta
gecmis olsun canim.Canım fark etmene sevindim teşekkür ederim
İyiyim canım sağol bugün biraz duruldum toparlayacağım
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?