Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de Kırıkkale'deyim canım yakınız. Memleket neresi? Yaşlarımız yakın çocukların yaşları da yakın Ama ben çalışıyorum
Evet yakinmisiz baya

Memleket aslen kirklareli de istanbul da oturuyo ailem hem benim hem de esimin ailesi
Benim meslek de muhasebe fakat tayinci olunca kaldi oyle simdi cocuk bakiyoruz iste
Senin memleket neresi?

Evet yakinmisiz baya

Memleket aslen kirklareli de istanbul da oturuyo ailem hem benim hem de esimin ailesi
Benim meslek de muhasebe fakat tayinci olunca kaldi oyle simdi cocuk bakiyoruz iste
Senin memleket neresi?
Ben Kırşehir'liyim, eşim İzmir' li. Biz de eşimin işi nedeniyle burdayız. Şükür yine hızlı tren var gidip gelmen zor olmuyordur. Ama senin memleket uzakmış. İstanbul' dan sonra da Ankara zor

Size şunu belirteyim Beril ablanin kaptanlığı bırakmasının takım ile uzaktan ya da yakından ilgisi yok. 1 aralıktan beri buradayım ben neredeyse 8 kilo verdim o süre içersinde belki de kk'ye girmemin en büyük sebebi 13. Takımdır. Ve bu süre zarfında burada değil bir kavga ne kendi içimizde ne de başka bir takım ile tartışma bile geçmemiştir. Bunun aksini düşünen arkadaşım yazabilir. Beril Abla zaten yönetime isim önerdi ama yönetim inceleme gereği dahi görmedi. Neyse artık olan oldu diyelim. Bazı arkadaşlar çok çabuk benimserken bazıları kabul edemiyor. Sanirim birbirimize alismamiz lazım. Onun için de zaman gerekli. O yüzden zamana bırakmak lazım

Yine böyle devam ederiz canım. Eminim yeni kaptanımız da bize ayak uyduraçaktır. Sonuçta hepimizin hedefı aynı.

Zaten kavgadan ya da başka bişeyden bahsetmedim. Beril' le biz çok önceden tanışıyoruz. Beril' in yaşadığı bir çok zorluğu biliyorum. Neden bırakmak istediğini merak ettim sadece? Yönetim emin olun inceledi. Ama son bir kaç yılda kaptanlığın önemli ve emek, zaman isteyen bir konum olduğunu düşündüklerinden sanırım kaptan seçerken takımlara çok dikkatli davranıyorlar. Kurallara göre iki tane referans verilmesi gerekiyor. Son olaylardan sonra da sanırım artık herkes temkinli bu konuda. Dediğin gibi zamana bırakmak lazım ama lütfen bana burda kendimi yabancı hissettirmeyin. Ön yargılı yaklaşmayın. Ben burda sizin için varım. Size yardım için. Dünden beri işimi gücümü bıraktım takımı anlamaya çalışıyorum. Emin olun benim için de çok zor bir durum. Hep birlikte kalkalım bu zor durumun altından.

Lütfen bütün kurallar ve görevler ben gelmeden önce nasılsa öyle devam etsin. Herkesin görevi aynı. Takımın en baş sayfasında yazdığı gibi. İlerleyen zamanlarda aksayan bir yer olursa birlikte düzeltiriz.

Hayırlı sabahlar kizlar nasılsınız. Diyet nasıl gidiyor.şekersiz 2.gün ins.şuan kayisiyla çay içiyorum...maşallah bana...ve teşekkür ederim sizlere iyiki varsınız. Yoksa insan bukadar şartlanmaz. İkili yarışmaya devam mı...

Günaydın arkadaşlarr
Bende teşekkür ederim.kızım düzeltilmiş 2,5 aylık prematüre.yoğun bakımda beyin kanaması geçirdi hidrosefali oluştu sık doktor takiplerimiz var.kurul raporu fizik tedavi için.nöroloji uzmanı fizik almasını tavsiye etti.
Birde 4 yaşında oğlum var

Bende balik yağına baskiyacam benim kizda cook iştahsız... keci boynuzu pekmezini bende deniyecem tesekkurler canim

Cook tesekkurler canim deniyecem

Canım tekrardan geçmiş olsun. Sağlık kurulunda çalıştım daha önce o yüzden merak ettim. Fizik tedavi önemli bence de. Allah kolaylık versin. Şifa versin inşallah

Cook geçmiş olsun cnm
Benim kızlarda daha öksürüyor bu sene herkes hasta
Cook sağol canım , evet birde cok ısrarcı bi öksürük kesilmiyor ilaclarla 10 gun duruyor sonra yine .. senin kizlarada cik gecmis olsun canim... amannn eskiden biz dedemin bahcesinde bagda bahcede kosardik oynardik kar yagdi mi dunyalar bizim olurdu iceri girmezdik .. öksürürdük iki pekmez verirlerdi öksürük gecerdi ... simdi cocuklara pamuklara sarip sarmaliyoruz hastaliktan kurtulmuyorlar...

Canım fark etmene sevindim teşekkür ederim
İyiyim canım sağol bugün biraz duruldum toparlayacağım
Sen nasılsın?
gecmis olsun canim.
Allah yardimciniz olsun. insallah kisa zamanda toparlarsin.
iyiyim ben de tatli krizleri geciriyorum ara ara. sindilik patlama yasamadim umarim yasamam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…