- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
hmm dikkat etmemisim canim.Canım benim menüm de vardı sahlep ama olumsuz yorum aldı bu hafta yok dendi
Gözünden kaçmış olabilir. Seker içerdiğinden dolayı
evet dogru canim ben de dun anladim.ence de diyette olmaması gerekiyor. Hele hazır olanlar bence daha da zararlı.
Ahh ahh benim yavrum da 18 aylikken rota oldu aşısi olmasına ragmen...3 gun yattik hastanede çıktik 2 kilo kaybetmisti...cook iyi anliyorum seni....yuzleri ufaliyor süzülüyorlar hemen..Yaaaa sorma biz kilo vermeye çalışıyoruz çocuk kilo verince üzülüyoruz. Normal de umrumda olmaz kilosu. Önemli olan sağlığı ama bir anda 1 kilo gidince çok belli oldu.Ondan gideceğine benden gideydi
Cook sağol canım , evet birde cok ısrarcı bi öksürük kesilmiyor ilaclarla 10 gun duruyor sonra yine .. senin kizlarada cik gecmis olsun canim... amannn eskiden biz dedemin bahcesinde bagda bahcede kosardik oynardik kar yagdi mi dunyalar bizim olurdu iceri girmezdik .. öksürürdük iki pekmez verirlerdi öksürük gecerdi ... simdi cocuklara pamuklara sarip sarmaliyoruz hastaliktan kurtulmuyorlar...
geçmiş olsun canim.Gunaydinnn herkeseee
Kizim yine hasta öksürük burun akintisi bi bitmedi ... sabah yine oksurukten kustu....ilacta aliyor hala duzelmedi artik ilaclarda etkietmiyor..
Biraz kizimla ilgineyim bugun krese gitmeyecek ... ara ara mutlaka gelirimmm
Rabbim bütün kuzuları korusun.. sifa versin canim ...Benim iki kızımında ztn bademcik sorunu var dr ameliyat etmiyor
Iyi oluyorlar iki üç gün sonra gene aynı ya boğazları şişiyor yada öksürük
Amann biz hasta olalım da çocuklarımız iyi olsunlar
Tesekkuler canim ...geçmiş olsun canim.
Aminn çok teşekkür ederim ❤ Bende yeni öğreniyorum hiç bilmezdim kurul fln nasip işte...Canım tekrardan geçmiş olsun. Sağlık kurulunda çalıştım daha önce o yüzden merak ettim. Fizik tedavi önemli bence de. Allah kolaylık versin. Şifa versin inşallah
Çok sağol canım benim aminnn..gecmis olsun canim.
Allah yardimciniz olsun. insallah kisa zamanda toparlarsin.
iyiyim ben de tatli krizleri geciriyorum ara ara. sindilik patlama yasamadim umarim yasamam da
yasadıgım zorluklar takımlar kısılerle ılgılıydıZaten kavgadan ya da başka bişeyden bahsetmedim. Beril' le biz çok önceden tanışıyoruz. Beril' in yaşadığı bir çok zorluğu biliyorum. Neden bırakmak istediğini merak ettim sadece? Yönetim emin olun inceledi. Ama son bir kaç yılda kaptanlığın önemli ve emek, zaman isteyen bir konum olduğunu düşündüklerinden sanırım kaptan seçerken takımlara çok dikkatli davranıyorlar. Kurallara göre iki tane referans verilmesi gerekiyor. Son olaylardan sonra da sanırım artık herkes temkinli bu konuda. Dediğin gibi zamana bırakmak lazım ama lütfen bana burda kendimi yabancı hissettirmeyin. Ön yargılı yaklaşmayın. Ben burda sizin için varım. Size yardım için. Dünden beri işimi gücümü bıraktım takımı anlamaya çalışıyorum. Emin olun benim için de çok zor bir durum. Hep birlikte kalkalım bu zor durumun altından.
Şu mesaja yazan nasıl bır zıhnıyet ınan anlayamıyorumGünaydın cnm
Cnm neden yeni sayfa açtın
Hadi ben kactim esim icin ogle yemegi hazirligi basliyor ..yine gelirim)
Şu mesaja yazan nasıl bır zıhnıyet ınan anlayamıyorum
Ne art nıyetlı bırısın ya
Ikı çocuğun var lütfen onları kirli zıhnıyetten uzak yetıstır
Dana buzağı arama
Selametle
Bademellaa
philosophergirl
zerra
Bengi__
@umudum2
NEHIR34
sevimlimmm
Behmen
Allonsy
Nurdan1616
aylahl
ada81
herderdedeva
cankizzzz
F fanur
@Zemin
mrskulkedisi
Yukarıda etiketlediğim arkadaşlardan başka takımda olanlar var mı? Takımda olup da adı yukarıda yazılı olmayanlar bana yazsın lütfen.
Bence de sevimsiz. Çünkü sevimsiz mesajlar var. Ve hala da yazılmaya devam ediyor. Cevap verdiğim mesaj gibi.Bir slm vereyim diye geldim ama vazgeçtim çok sevimsiz oldu burası yaaa offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?