Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaaaa sorma biz kilo vermeye çalışıyoruz çocuk kilo verince üzülüyoruz. Normal de umrumda olmaz kilosu. Önemli olan sağlığı ama bir anda 1 kilo gidince çok belli oldu. Ondan gideceğine benden gideydi
Ahh ahh benim yavrum da 18 aylikken rota oldu aşısi olmasına ragmen...3 gun yattik hastanede çıktik 2 kilo kaybetmisti...cook iyi anliyorum seni....yuzleri ufaliyor süzülüyorlar hemen..

Benim iki kızımında ztn bademcik sorunu var dr ameliyat etmiyor
Iyi oluyorlar iki üç gün sonra gene aynı ya boğazları şişiyor yada öksürük
Amann biz hasta olalım da çocuklarımız iyi olsunlar

geçmiş olsun canim.

Benim iki kızımında ztn bademcik sorunu var dr ameliyat etmiyor
Iyi oluyorlar iki üç gün sonra gene aynı ya boğazları şişiyor yada öksürük
Amann biz hasta olalım da çocuklarımız iyi olsunlar
Rabbim bütün kuzuları korusun.. sifa versin canim ...

Canım tekrardan geçmiş olsun. Sağlık kurulunda çalıştım daha önce o yüzden merak ettim. Fizik tedavi önemli bence de. Allah kolaylık versin. Şifa versin inşallah
Aminn çok teşekkür ederim ❤ Bende yeni öğreniyorum hiç bilmezdim kurul fln nasip işte...

gecmis olsun canim.
Allah yardimciniz olsun. insallah kisa zamanda toparlarsin.
iyiyim ben de tatli krizleri geciriyorum ara ara. sindilik patlama yasamadim umarim yasamam da
Çok sağol canım benim aminnn..
Sorma yaa bende aşırı tatlı düşkünüyüm dün hiç dikkat edemedim bugün şekersiz beslenmede ilk günüm

aylahl canim ilk basta yapamam sandim ama gerçekten cok doyurdu. Sana tavsiyem bu aksam kendine yağsız olacak sekilde marul cacığı yap. Hiçbir sey degil sadece o caciktan iki tabak ye bak gaayet doyurucu oluyor hem kalorisi düşük hem sağlıklı

yasadıgım zorluklar takımlar kısılerle ılgılıydı
Kendı takımımı dağılma gerı toplama dereceler vs... yanı takım içi sorunlardı
Çözdük cozemedık ama kapatıp ssevam ettık
Burda yıllarca cok zorluk yaşadım ama hıc bırı karar adı altında baskıcı bir duzene boyun egıp alkıslamamı gerektırmıyordu
Sebebı bılmıyorum yazmıssın
Başka bır mesajındada olayları sessızce izledıgın yazıyor oysa bu bır celıskı degılmı Ebru
Paylaşım alanını okuyan herkez bılır az cok bana ters gelenı
Bu benım hayata bakışımla karekterımle ılgılı ki
Sen benı uzun zamandır tanırsın hangı olaydan susup pekı dedım
Diyecegımı deyıp sonuçlarına katlanacak yapıda olacagımı bılırsın kı defalarca oldu
Son olaylarda susup kabullenen ınsanlara saygım sonsuz ama ben reelde kısıtlatmazlen sanalda nıye kısıtlanıyım
Dün aksam okuduğum defolup gıdın dıye bir mesaja istınaden yarışan gruplara gırmemeyı düşünüyordum lakın senın çoğu mesajında grup ıcı tartışma tatsızlık yazına ıstınaden senı aydınlatma geregı duydum zıra onca kısı yazdı hala ortalığı düzeltecek kayyum gıbı yazılarını gördüm
Burda hıc olay olmadı
Takımlar arası olaylarada karışılmadı net anlatabıldımmi
Olay karşısında susup şak şak etmek yerıne kendımle çelişmemeyı sectım nokta yani
Tepeden gelmen sorun degıl sadece olay dayatman sanırım hoş gelmedı
Burda kaptanlık yok hepımız varız hepımız kaptanız senı tanıdığım kadarıyla hosuna gıtmeyen bır ortama geldın ama halledersın mutlaka bır sekılde hele karar adı altındakı dayatmalarla rahat yaparsın
Neyse uzatmayım başarılar dıleyım
Veda edecek kımsem yok hepsıyle zaten gonul dostluğu devam eder gıttıgı yere kadar
Adımı ve mesajımı alıntılama lütfen
Artık ne cevap vermek nede başka bırsey ıstıyorum
Sana ters gelen bırsey varsa sol altta kıb var basarsın geregım yapılır
Herşeye rağmen bırborınızın ardında durup sevgıyle kalın

Günaydın cnm
Cnm neden yeni sayfa açtın
Şu mesaja yazan nasıl bır zıhnıyet ınan anlayamıyorum
Ne art nıyetlı bırısın ya
Ikı çocuğun var lütfen onları kirli zıhnıyetten uzak yetıstır
Dana buzağı arama
Selametle

Şu mesaja yazan nasıl bır zıhnıyet ınan anlayamıyorum
Ne art nıyetlı bırısın ya
Ikı çocuğun var lütfen onları kirli zıhnıyetten uzak yetıstır
Dana buzağı arama
Selametle

Cook kırıcı konuşuyorsun
Ben art niyetli biri değilim sadece sayfayı gördüm ve merak ettim sordum ne var bunda anlamadım

Bu mesajımdan sonra geçmişle ilgili hiç bir mesaj okumak ve yazmak istemiyorum. Çok açık ve net bir şekilde yazıyorum. Gitmek isteyen gider, kalmak isteyen kalır. Burada kimse kimseyi zorla tutmuyor. Takım içi huzur bozacak ve rahatsızlık verecek birisi varsa lütfen niyetini de en baştan belli etsin. Benim bu takımda bulunma amacım kilo vermek. Kilo vermek isteyen benimle yoluna devam edebilir. Etmek istemeyende özgürdür. Anlaşılan buraya kaptan olmam bazı arkadaşların hoşuna gitmemiş. Paylaşım alanında olan olaylarda bile sesimi çıkartmamışken olayların içine çekilmeye hiç niyetim yok. Herkesin kendi hayat görüşü, kendi hayat felsefesi. Kimse kimsenin görüşünü sorgulayamaz. Hiç bir görüş belirtmediğim ve konuyla ilgili tek bir mesajım olmadığı halde de benim düşünce ve görüşüm sorgulanamaz. Sorgulamakta kimsenin haddine düşmez. Bu konuyla ilgili son mesajımdır. Umarım yeterince açık ve net konuşmuşumdur.

Konuşmalarınız takibimde..
Huzursuzluğa geçit vermem.

Eski kaptanınız kendi iradesiyle görevini bıraktı, ben de bunun üzerine yıllarca 13. takımda kaptanlık etmiş olan sevgili LAydLiNe ile görüştüm, kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum, beni kırmadığı için.

Kaptanınıza daha henüz işin başlangıcında iken ve sizleri tanıma aşamasındayken destek olmanızı rica ediyorum.
Bir anlaşmazlığınız varsa özel mesajdan görüşün, bir sıkıntınız varsa bana özel mesaj atın.
Kilo vermek için burada olduğunuzu ve huzurun ELBİRLİĞİ ile korunabileceğini lütfen unutmayın.

Herkese kolaylıklar, keyifli ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum.

ve evet.. isteyen gider.
kalan sağlar bizimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…