Olmayanları yazmadım zaten. Kim var kim yok yoklama yapmaya çalışıyorum. O yüzden gördüğüm herkesi etiketledim.Ben burdayım. Tanışma msjı yazmıştım araya kaynadı :)
Kizlar kizim hasta onunla ilgileniyorum pek gelemiyorum.. onu doyurayim uyutayim gelecem insallah..
Bademellaa
philosophergirl
zerra
Bengi__
3oglanannesi
@NEHIR34
@sevimlimmm
@Behmen
@Allonsy
@Nurdan1616
@aylahl
ada81
@herderdedeva
cankizzzz
@fanur
@Zemin
@mrskulkedisi
Yukarıda etiketlediğim arkadaşlardan başka takımda olanlar var mı? Takımda olup da adı yukarıda yazılı olmayanlar bana yazsın lütfen.
Başladığım her işi bitirmek gibi bir huyum var o yüzden tabi ki burada kalıp mezun olacagim. Ve kimsenin düşünce ve görüşü sorgulanamaz o yüzden size diyecek bir şeyim yok.Bu mesajımdan sonra geçmişle ilgili hiç bir mesaj okumak ve yazmak istemiyorum. Çok açık ve net bir şekilde yazıyorum. Gitmek isteyen gider, kalmak isteyen kalır. Burada kimse kimseyi zorla tutmuyor. Takım içi huzur bozacak ve rahatsızlık verecek birisi varsa lütfen niyetini de en baştan belli etsin. Benim bu takımda bulunma amacım kilo vermek. Kilo vermek isteyen benimle yoluna devam edebilir. Etmek istemeyende özgürdür. Anlaşılan buraya kaptan olmam bazı arkadaşların hoşuna gitmemiş. Paylaşım alanında olan olaylarda bile sesimi çıkartmamışken olayların içine çekilmeye hiç niyetim yok. Herkesin kendi hayat görüşü, kendi hayat felsefesi. Kimse kimsenin görüşünü sorgulayamaz. Hiç bir görüş belirtmediğim ve konuyla ilgili tek bir mesajım olmadığı halde de benim düşünce ve görüşüm sorgulanamaz. Sorgulamakta kimsenin haddine düşmez. Bu konuyla ilgili son mesajımdır. Umarım yeterince açık ve net konuşmuşumdur.
Çok geçmiş olsun canım. Ben de temizlik yapıyordum uğrayayim dedim. Şimdi temizliğe tekrar devamKizlar kizim hasta onunla ilgileniyorum pek gelemiyorum.. onu doyurayim uyutayim gelecem insallah..
Merhaba,12 Şubat 2018 tarihi itibari ile geçerli olan yeni kararları lütfen okuyunuz:
https://goo.gl/bdMKho kararları okuyan henüz 11 kişi lütfen son kararları okur musunuz ?
Ek olarak her takıma bir ikon bulduk bir tür motive edici mesela sizin takım kartallar oldu. Mezun olanlara kep verdik. Buna benzer grupları motive edici her türlü öneriye açığız.
ve ricamızı kırmadığınız için teşekkür eder başarılar dileriz
hepinizin yediği umarım löp löp yağ olmasın
Bir slm vereyim diye geldim ama vazgeçtim çok sevimsiz oldu burası yaaa offf
bugün hava da epey soğuk. dışarıda rüzgar var..
seaBahAR :
Merhaba Arkadaşlar,
Aşağıda yer alan kararlar, bu mesajın yayımlanma anından itibaren geçerlidir.
Oylamaya sunulmayacaktır.
KARAR 1
Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz.
Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır.
İlgili takımlar bir sonraki etapta yarışma dışı kalır. Yarışmaya dahil oldukları etapta, ortalamalar ikiye bölünür.
Tekrarı halinde bir kez daha yarışma dışı kalacaktır.
Üçüncü kez aynı sebepten yarışma dışı kalan takım üyeleri ve yönetim kadrosu diskalifiye edilerek, takım kapatılır.
Bu kural içeriğinde; sizlerden bu tür konuşmalara denk geldiğinizde bana ivedi olarak özel mesajla ilgili mesajın linkini atmanızı rica ediyorum.
KARAR 2
Yarışma kurallarının iyileştirilmesine dair öneriler bundan sonra bana özel mesaj ile iletilecektir. İlgili kuralı öncelikle ben değerlendireceğim. Gerekli ve uygun görürsem oylama başlatacağım.
KARAR 3
Herhangi bir yarışmacıyı diskalifiye etme kararı vereceğiniz zaman öncelikle bana özel mesajla diskalifiye nedenini açıklayacaksınız. Ben gerekiyorsa üye ile görüşeceğim. Diskalifiye ile ilgili son kararı ben vereceğim.
KARAR 4
Kaptan değişikliklerinde iki referans almadan önce kaptan adayını bana özel mesaj yoluyla ileteceksiniz. Kaptanın değerlendirmesini öncelikle ben yapacağım. Uygun görürsem, referans isteyeceksiniz.
KARAR 5
Transfer olan üye, ayrıldığı takımın bildirim listesinde son kez yer almayacak. Transfer olduğu takıma geçtiği an itibariyle yeni takımın listesinde olacak ve “x takımdan transfer oldu” notu yazılacak.
İlgili kararlar, Karar Defteri’nin ilgili bölümlerine montelenecektir, bilginize.
Merhaba,
Tekrar paylaşmak durumundayım.
Sevgiler
Ufakligi sıkı sarıp sarmala canımBizde dışarı çıkıyoruz minnak yeğenimle üşümeyiz inşallah
osmaniyede fulll yağış tam uyumalık bir havaaaa kızımın yanında oturuyorum o uyuyacak bende size bakayımbugün hava da epey soğuk. dışarıda rüzgar var..
hadi hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberler ver bizeKızlar şimdi milli aradılar mezun olduğum lise de felsefe öğretmenine ihtiyaç varmış simdi haZırlanıp görüşmeye gidiyorum. Inşallah güzel haberlerle dönerim
Kızlar şimdi milli aradılar mezun olduğum lise de felsefe öğretmenine ihtiyaç varmış simdi haZırlanıp görüşmeye gidiyorum. Inşallah güzel haberlerle dönerim
Ufakligi sıkı sarıp sarmala canım
sağol canım şimdi uyumaya çalışıyor ...Tekrar geçmiş olsun
Tmm cnm sen kızınla ilgilen
osmaniyede fulll yağış tam uyumalık bir havaaaa kızımın yanında oturuyorum o uyuyacak bende size bakayım
burası da karışık anlamadımbugün hava da epey soğuk. dışarıda rüzgar var..
aynen canım yola devam..bu tarz mesajlar hiç hoş olmuyor artıkNeden sevimsiz olsun ki abartmayın arkadaşlar ben bi fark görmüyorum.diyet aynen devam yazışmaya da devam edersek sıkıntı olmaz.
Kızlar şimdi milli aradılar mezun olduğum lise de felsefe öğretmenine ihtiyaç varmış simdi haZırlanıp görüşmeye gidiyorum. Inşallah güzel haberlerle dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?