astronot montları çok güzel yuvarlayası geliyor insanıSenin için hayırlısı olsun canım
Astronot mont u var teyzesi onu giyiyor :))
çook teşekkür ederim canımmmÇok geçmiş olsun canım kızına
teşekkürler canım , sanada kolay gelsinÇok geçmiş olsun canım. Ben de temizlik yapıyordum uğrayayim dedim. Şimdi temizliğe tekrar devam
astronot montları çok güzel yuvarlayası geliyor insanı
dur kimdi rakiben bi bakalımYa benim bir rakibem vardı o noldu sahii hiç görmüyorum adını da hatırlayıp etiket yapamadım. Denedim bikaç şey olmadı :))
ben benBu arada 13. takım üyesi olup profilinde kartal olmayan lütfen bana yazsın...
çook sağol canım , çook halsiz çünkü iştahsız vücud hastalıkla boğuşuyor yemek yemiyor... şimdi uyumaya çalışıyor uysusun enerjinisi toplar inşallah...philosophergirl canım hakkında enn güzeli olsun inşallah bizi habersiz bırakma ;
ada81 canım geçmiş olsun şimdi nasıl oldu kuzun
Bademellaa iyi gezmelerr
ikili yarışlar
ada81 rakibi keryneia
LifeandFeel rakibi Bademellaa
zerra rakibi Nurdan1616
Behmen rakibi mrskulkedisi
sevimlimmm rakibi philosophergirl
Allonsy rakibi @Kriziantemcicegi
NEHIR34 rakibi @Zemin
herderdedeva rakibi cankizzzz
Zen71 rakibi berilceee
3oglanannesi rakibi Bilmece811
aylahl rakibi polokey2244
bu yarışlar haftalıktır haftaya tekrar değiştiririz kişileri isterseniz sizlerde aranızda belirlersiniz kiminle yarışmak istediğinizi bana bildirirsiniz... keyifli bol eksili bir haftamız olsunnnn
kendi aramızdaki yarışta sıkıntı olmaz diye düşünmüştüm...Bu yarış hala devam mı yazılan kuralları okumadın galiba canım.
Kurallar derken? Kendi aramızdaki yarışlarla ilgili bir şey hatırlamıyorum kurallarda. Kaçırdığım bişey mi var acaba?Bu yarış hala devam mı yazılan kuralları okumadın galiba canım.
İnşallah hakkında hayırlısı olur. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar şimdi milli aradılar mezun olduğum lise de felsefe öğretmenine ihtiyaç varmış simdi haZırlanıp görüşmeye gidiyorum. Inşallah güzel haberlerle dönerim
Bu yazılanlardan nasıl bu anlamı çıkarttın hala anlamış değilim. Bana da açıkları mısın? Defalarca okudum ben bu kararı. Ama neresinden okursam okuyayım senin gibi anlayamadım.Yani biz kendimizi motive etmek adına kararlar veremeyecekmiyiz.sanırım berilcenin kastettiği kararlar bunlardı. Ya sonuçta amaç motive iyice abartılmış.
Kurallar derken? Kendi aramızdaki yarışlarla ilgili bir şey hatırlamıyorum kurallarda. Kaçırdığım bişey mi var acaba?
Tamam canım onu anladım. Ama o kurallardan senin çıkarttığın yorumu anlamadım. Hani dedin yaaa ağır olmuş diye. Ağır olan kısım ne? Motivasyonumuzu etkileyecek kısım ne? Senin yorumuna bir anlama veremedim.Kuralları göndermiş ya bi arkadaş onun için dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?