Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya benim bir rakibem vardı o noldu sahii hiç görmüyorum adını da hatırlayıp etiket yapamadım. Denedim bikaç şey olmadı :))

ikili yarışlar
ada81 rakibi keryneia

LifeandFeel rakibi Bademellaa

zerra rakibi Nurdan1616

Behmen rakibi mrskulkedisi

sevimlimmm rakibi philosophergirl

Allonsy rakibi @Kriziantemcicegi

NEHIR34 rakibi @Zemin

herderdedeva rakibi cankizzzz

Zen71 rakibi berilceee

3oglanannesi rakibi Bilmece811

aylahl rakibi polokey2244

bu yarışlar haftalıktır haftaya tekrar değiştiririz kişileri isterseniz sizlerde aranızda belirlersiniz kiminle yarışmak istediğinizi bana bildirirsiniz... keyifli bol eksili bir haftamız olsunnnn

philosophergirl canım hakkında enn güzeli olsun inşallah bizi habersiz bırakma ;
ada81 canım geçmiş olsun şimdi nasıl oldu kuzun
Bademellaa iyi gezmelerr
çook sağol canım , çook halsiz çünkü iştahsız vücud hastalıkla boğuşuyor yemek yemiyor... şimdi uyumaya çalışıyor uysusun enerjinisi toplar inşallah...

Bu yarış hala devam mı yazılan kuralları okumadın galiba canım.

Yani biz kendimizi motive etmek adına kararlar veremeyecekmiyiz.sanırım berilcenin kastettiği kararlar bunlardı. Ya sonuçta amaç motive iyice abartılmış.
Bu yazılanlardan nasıl bu anlamı çıkarttın hala anlamış değilim. Bana da açıkları mısın? Defalarca okudum ben bu kararı. Ama neresinden okursam okuyayım senin gibi anlayamadım.

Kuralları göndermiş ya bi arkadaş onun için dedim.
Tamam canım onu anladım. Ama o kurallardan senin çıkarttığın yorumu anlamadım. Hani dedin yaaa ağır olmuş diye. Ağır olan kısım ne? Motivasyonumuzu etkileyecek kısım ne? Senin yorumuna bir anlama veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…