Bu yazılanlardan nasıl bu anlamı çıkarttın hala anlamış değilim. Bana da açıkları mısın? Defalarca okudum ben bu kararı. Ama neresinden okursam okuyayım senin gibi anlayamadım.
Tatlım ben yazdıklarımda kırıcı bir şey göremiyorum. Ama anladığım kadarıyla sen metni tam olarak okumamışsın ya da yanlış anlamışsın. Sadece konuşmalarımda smile kullanmadığım için sana sert gelmiş olabilirim. Asla ve asla saldırır gibi cevap vermiyorum. Yanlış anlamışsın. Eleştireceksin tabii ama neyi nasıl eleştirdiğini bilmen gerekli. Takım içinde her şey serbest. Kimse kimsenin kuralına, kararına karışmaz. Lütfen metni bir kez daha okur musun? Diskalifiyeden bahsediyor orda. Onun açıklamasını da bir üst mesajımda yaptım zaten. Şu an sorun anlaşıldı. Metni tam okumadığın için yanlış düşünmüşsün kurallar hakkında. Benim de seninle ilgili bir sıkıntım yok emin ol kimseyle de olamaz. Benim için hepiniz önemli ve değerlisiniz. Sanırım artık her yazdığım metinde smile kullanmam şart oldu.Kaptanım ben seni kabul ettim gruba hoşgeldin dedim sen neden bana saldırir gibi cvplar yazıyorsun anlamış değilim.burda yazılan hiçbirşeyi elwstiremeyecekmiyiz..kaldı ki ben sizin adına bişey yazmadım. Biz arkadaşlarla kendimizi motive etmek adına burada bazı kararlar alıyorduk öncesinde işte ikili yarışma...7gun şekersiz diyet vs.benim okuduğum maddede de grup için kararlar alınmadan önce bana özelden bilgi verilecek yazıyordu yönetimden gelen msj diye galiba ona istinaden cvp yazdım ben.asla art niyetli kötü düşünceli bir insan değilim. Ama sorularımız ve eleştirilerimiz tabiki olacak...
Ben grupta devam ediyorum ve alınan kararlar neyse uyarım sıkıntı yok.ama lütfen sizde kaptanımız olarak yazılanlara kırıcı cvplar vermeden yolumuza devam edelim.artık neler oldu bitti bilmem ama bundan sonra ne yapalım nasıl hedeflerimize ulaşalım bunun üzerine msjlar bekliyoruz sizden.saygılarımla...
evet ne yaşadığımı bi ben biliyorum ...Ben kuralların ve kararların açık ve net olduğunu düşünüyorum. Yanlış düşünüyorsam şurası yanlış diyin lütfen.
Mesela yarışmacı diskalifiye etme kararı kaptanın elinden alınıyor. İyi de ediliyor. Bazı kaptanların üyelerle olan özel diyalogu üyenin diskalifiye sebebi olamaz. Mesela @ada81 nın eski takımıyla yaşadığı problemde ben çok üzülmüştüm. Gayet yerinde bir karar olmuş. Ya kendin gidersin ya da diskalifiye ederim demek hiç bir kaptanın hakkı değil. Bu sadece bir örnekti.
@philosophergirl canım hakkında enn güzeli olsun inşallah bizi habersiz bırakma ;
ada81 canım geçmiş olsun şimdi nasıl oldu kuzun
Bademellaa iyi gezmelerr
ikili yarışlar
ada81 rakibi @keryneia
LifeandFeel rakibi Bademellaa
zerra rakibi @Nurdan1616
Behmen rakibi mrskulkedisi
@sevimlimmm rakibi @philosophergirl
@Allonsy rakibi @Kriziantemcicegi
@NEHIR34 rakibi @Zemin
@herderdedeva rakibi @cankizzzz
@Zen71 rakibi @berilceee
3oglanannesi rakibi @Bilmece811
@aylahl rakibi @polokey2244
bu yarışlar haftalıktır haftaya tekrar değiştiririz kişileri isterseniz sizlerde aranızda belirlersiniz kiminle yarışmak istediğinizi bana bildirirsiniz... keyifli bol eksili bir haftamız olsunnnn
Bu yarış hala devam mı yazılan kuralları okumadın galiba canım.
Tatlım ben yazdıklarımda kırıcı bir şey göremiyorum. Ama anladığım kadarıyla sen metni tam olarak okumamışsın ya da yanlış anlamışsın. Sadece konuşmalarımda smile kullanmadığım için sana sert gelmiş olabilirim. Asla ve asla saldırır gibi cevap vermiyorum. Yanlış anlamışsın. Eleştireceksin tabii ama neyi nasıl eleştirdiğini bilmen gerekli. Takım içinde her şey serbest. Kimse kimsenin kuralına, kararına karışmaz. Lütfen metni bir kez daha okur musun? Diskalifiyeden bahsediyor orda. Onun açıklamasını da bir üst mesajımda yaptım zaten. Şu an sorun anlaşıldı. Metni tam okumadığın için yanlış düşünmüşsün kurallar hakkında. Benim de seninle ilgili bir sıkıntım yok emin ol kimseyle de olamaz. Benim için hepiniz önemli ve değerlisiniz. Sanırım artık her yazdığım metinde smile kullanmam şart oldu.
Teşekkürler cnm
Teşekkür ederim canım paylaştığın için
Devam etmiyorsa bilelim yani ona göre muhabbet gelişsin
Bana da anlatır mısınız bu şekersiz gün olayını? Tam olarak nasıl yapıyorsunuz?Kızlar şekersiz 2.gününüz nasıl geciyor
devam ediyor canım kurallarda takım içi motiveye dair herhangi bir ibare yok kiii....Teşekkürler cnm
Teşekkür ederim canım paylaştığın için
Devam etmiyorsa bilelim yani ona göre muhabbet gelişsin
ayyy reglim yaklaşıyor fenalardayım anans yedim şimdi 4 parça.... bide sıcak su içiyorumKızlar şekersiz 2.gününüz nasıl geciyor
bence de sıkıntı yok bir kişinin tekeline bırakılmamışBen kuralların ve kararların açık ve net olduğunu düşünüyorum. Yanlış düşünüyorsam şurası yanlış diyin lütfen.
Mesela yarışmacı diskalifiye etme kararı kaptanın elinden alınıyor. İyi de ediliyor. Bazı kaptanların üyelerle olan özel diyalogu üyenin diskalifiye sebebi olamaz. Mesela @ada81 nın eski takımıyla yaşadığı problemde ben çok üzülmüştüm. Gayet yerinde bir karar olmuş. Ya kendin gidersin ya da diskalifiye ederim demek hiç bir kaptanın hakkı değil. Bu sadece bir örnekti.
gayet güzelKızlar şekersiz 2.gününüz nasıl geciyor
ben de kartal yokBu arada 13. takım üyesi olup profilinde kartal olmayan lütfen bana yazsın...
Takım olarak kilo vermenin yanında sağlıklı beslenme konusunda hassas davranma gayretindeyiz.hayatımızdan katkı maddeli paketli gıdaları özellikle şekeri çıkartıyoruz dün ilk günümüzdü.şeker kullanmadıkça bağımlılığından da kurtulacağızBana da anlatır mısınız bu şekersiz gün olayını? Tam olarak nasıl yapıyorsunuz?
Bugün benim ilk günüm dün şeker tükettim maalesefKızlar şekersiz 2.gününüz nasıl geciyor
Valla arkadaşlar başlattı bende uyuyorum.detaylı bilen varsa yazsın arkadaşlar. Şekerli hiç bir gıda almadan 7 gün devam edeceğiz..devam edenler 21 edecek.Bana da anlatır mısınız bu şekersiz gün olayını? Tam olarak nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?