Hayirli olsun canim..Ben geldim kızlar. Okul müdürü ile görüştük. Kendisi zaten lisede edebiyat derslerime giriyordu. Hemen tanıdı hoş beşten sonra uzun bir nasihatta bulundu. Yarın kaymakamlık onayı falan halledilecek. Sigorta girişi falan sanırım yarın öğleden sonra ya da perşembe göreve başlayacağım. Beslenme konuşun da kendimi düzene sokmuştum inşallah bozmam.
Insallah guzel haberlerle donersin canimKızlar şimdi milli aradılar mezun olduğum lise de felsefe öğretmenine ihtiyaç varmış simdi haZırlanıp görüşmeye gidiyorum. Inşallah güzel haberlerle dönerim
Ankara da bugun gayet ılık bir hava var canim :))osmaniyede fulll yağış tam uyumalık bir havaaaa kızımın yanında oturuyorum o uyuyacak bende size bakayım
Benim rakibimikili yarışlar
ada81 rakibi keryneia
@LifeandFeel rakibi @Bademellaa
zerra rakibi @Nurdan1616
Behmen rakibi @mrskulkedisi
@sevimlimmm rakibiphilosophergirl
@Allonsy rakibi @Kriziantemcicegi
NEHIR34 rakibi NaMIDiGeRBuzDoLaBI
@herderdedeva rakibi @cankizzzz
Zen71 rakibi berilceee
@umudum2 rakibi @Bilmece811
@aylahl rakibi @polokey2244
bu yarışlar haftalıktır haftaya tekrar değiştiririz kişileri isterseniz sizlerde aranızda belirlersiniz kiminle yarışmak istediğinizi bana bildirirsiniz... keyifli bol eksili bir haftamız olsunnnn
ay cok sevindim.. felsefe hocalari uzunca bir sure atanamayacakti vs diye duyum almistim bu super bir haberBen geldim kızlar. Okul müdürü ile görüştük. Kendisi zaten lisede edebiyat derslerime giriyordu. Hemen tanıdı hoş beşten sonra uzun bir nasihatta bulundu. Yarın kaymakamlık onayı falan halledilecek. Sigorta girişi falan sanırım yarın öğleden sonra ya da perşembe göreve başlayacağım. Beslenme konuşun da kendimi düzene sokmuştum inşallah bozmam.
Benim bugun 1. Gunum ve bas agrim basladi simdi tarcinli sut yaninda 3 kuru kayisi ve ceviz yedimKızlar şekersiz 2.gününüz nasıl geciyor
Canımm hayırlı olsun inşallah öyle sevindim kii ❤ eminim sen bozmazsın düzeniniBen geldim kızlar. Okul müdürü ile görüştük. Kendisi zaten lisede edebiyat derslerime giriyordu. Hemen tanıdı hoş beşten sonra uzun bir nasihatta bulundu. Yarın kaymakamlık onayı falan halledilecek. Sigorta girişi falan sanırım yarın öğleden sonra ya da perşembe göreve başlayacağım. Beslenme konuşun da kendimi düzene sokmuştum inşallah bozmam.
Yok canim daha nelerkocaman bir dilim pasta yedim ben..
Hayirli olsun canim insallah beslenme seklin bozulmaz da cabuk alisirsinBen geldim kızlar. Okul müdürü ile görüştük. Kendisi zaten lisede edebiyat derslerime giriyordu. Hemen tanıdı hoş beşten sonra uzun bir nasihatta bulundu. Yarın kaymakamlık onayı falan halledilecek. Sigorta girişi falan sanırım yarın öğleden sonra ya da perşembe göreve başlayacağım. Beslenme konuşun da kendimi düzene sokmuştum inşallah bozmam.
Atanma olur canım ama çok az alım oluyor bizim branşta ve 95 üstü almak gerekiyor kpssdenay cok sevindim.. felsefe hocalari uzunca bir sure atanamayacakti vs diye duyum almistim bu super bir haberTebriklerrr :)))
Ilk başta zorluk çekerim gibiCanımm hayırlı olsun inşallah öyle sevindim kii ❤ eminim sen bozmazsın düzenini
Sevindim canım hayırlı olsunBen geldim kızlar. Okul müdürü ile görüştük. Kendisi zaten lisede edebiyat derslerime giriyordu. Hemen tanıdı hoş beşten sonra uzun bir nasihatta bulundu. Yarın kaymakamlık onayı falan halledilecek. Sigorta girişi falan sanırım yarın öğleden sonra ya da perşembe göreve başlayacağım. Beslenme konuşun da kendimi düzene sokmuştum inşallah bozmam.
Geçmiş olsun canımSelam arkadaslar. Gunlerdir giremiyorum yine saglik problemim yuzunden. Bu gun az ilac iciyormusum gibi yenilerini ekledim ustune.
Biraz gecmise baktim da olaylar beni cok uzdu.
2017 benim icin cok zor gecti olumlerden dondum defalarlaca. Ameliyat oldum ameliyat esnasinda kalp krizi gecirdim 3 kere kalbim durdu vs... 5 ocak 2018 te annem beyin ameliyati oldu yani 2018 e de cok parlak girmedim. Simdi ben bunlari niye mi anlatiyorum az sonra yazacaklarimi ve beni daha iyi anlamaniz icin.
Ben yogun bakimdayken kizima teyzesinden daha fazla teyzelik yapan benim ameliyattan yogun bakimdan sag salim cikmam icin tum cevresini seferber edip kuran dua okutan hasta yatagimdan biran once kalkmam icin gece gunduz mesajlariyla yanimda olanberilceee me kardesim demeyim de ne deyim. Beril benim icin kaptan degil kardes can dostu hersey. Ve tabi ki bu olaylar uzdu.
Cok zorlu gunler yasamissin canim rabbim bir daha yasatmasin tez vakitte sifani versinSelam arkadaslar. Gunlerdir giremiyorum yine saglik problemim yuzunden. Bu gun az ilac iciyormusum gibi yenilerini ekledim ustune.
2017 benim icin cok zor gecti olumlerden dondum defalarlaca. Ameliyat oldum ameliyat esnasinda kalp krizi gecirdim 3 kere kalbim durdu vs... 5 ocak 2018 te annem beyin ameliyati oldu yani 2018 e de cok parlak girmedim. Simdi ben bunlari niye mi anlatiyorum az sonra yazacaklarimi ve beni daha iyi anlamaniz icin.
Ben yogun bakimdayken kizima teyzesinden daha fazla teyzelik yapan benim ameliyattan yogun bakimdan sag salim cikmam icin tum cevresini seferber edip kuran dua okutan hasta yatagimdan biran once kalkmam icin gece gunduz mesajlariyla yanimda olanberilceee me kardesim demeyim de ne deyim. Beril benim icin kaptan degil kardes can dostu hersey. Ve tabi ki bu olaylar uzdu.
Alisirsin canim ogle yemegini ve ara ogunlerini yanina alirsin hatta kahvsltini da okulda yaparsan en sagliklisindan aksamdan hazirlayip yiyeceklerin yaninda olursa rahat edersin canim.Ilk başta zorluk çekerim gibi
burdayım :)Benim rakibimNaMIDiGeRBuzDoLaBI di. Bi ses ver buradamisin :))
Cook gecmis olsun canim...Selam arkadaslar. Gunlerdir giremiyorum yine saglik problemim yuzunden. Bu gun az ilac iciyormusum gibi yenilerini ekledim ustune.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?