Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben geldim kızlar. Okul müdürü ile görüştük. Kendisi zaten lisede edebiyat derslerime giriyordu. Hemen tanıdı hoş beşten sonra uzun bir nasihatta bulundu. Yarın kaymakamlık onayı falan halledilecek. Sigorta girişi falan sanırım yarın öğleden sonra ya da perşembe göreve başlayacağım. Beslenme konuşun da kendimi düzene sokmuştum inşallah bozmam.

Hayirli olsun canim..

Selam arkadaslar. Gunlerdir giremiyorum yine saglik problemim yuzunden. Bu gun az ilac iciyormusum gibi yenilerini ekledim ustune.
Biraz gecmise baktim da olaylar beni cok uzdu.
2017 benim icin cok zor gecti olumlerden dondum defalarlaca. Ameliyat oldum ameliyat esnasinda kalp krizi gecirdim 3 kere kalbim durdu vs... 5 ocak 2018 te annem beyin ameliyati oldu yani 2018 e de cok parlak girmedim. Simdi ben bunlari niye mi anlatiyorum az sonra yazacaklarimi ve beni daha iyi anlamaniz icin.
Ben yogun bakimdayken kizima teyzesinden daha fazla teyzelik yapan benim ameliyattan yogun bakimdan sag salim cikmam icin tum cevresini seferber edip kuran dua okutan hasta yatagimdan biran once kalkmam icin gece gunduz mesajlariyla yanimda olan berilceee me kardesim demeyim de ne deyim. Beril benim icin kaptan degil kardes can dostu hersey. Ve tabi ki bu olaylar uzdu.

LAydLiNe hosgeldin. 13. Takim kaptanligin hayirli olsun. Kesinlikle kisisel algilama keske bizim takimda onceden olsaydin ve bizde senin kaptanimiz olmani isteyecek kadar seni tanisaydik. Beril ayrilirken zaten bir arkadasimizi onermisti. Burada bir aile gibiyiz simdi bize tepeden inme alin bundan sonra a kisiye degil kisiye b kisiye anne diyecekseniz gibi olmus bu olay. Yoksa mevzumuz seninle ilgili degil. Ben listede degilim zaten izine ayrilis kiloma donmeye calisiyordum. Ben bu hafta kendimi toparlayim haftaya tekrar menu ve paylasimlarla araniza donmeye calisirim.

Benim rakibim NaMIDiGeRBuzDoLaBI di. Bi ses ver buradamisin :))

ay cok sevindim.. felsefe hocalari uzunca bir sure atanamayacakti vs diye duyum almistim bu super bir haber Tebriklerrr :)))

Canımm hayırlı olsun inşallah öyle sevindim kii ❤ eminim sen bozmazsın düzenini

Hayirli olsun canim insallah beslenme seklin bozulmaz da cabuk alisirsin

Sevindim canım hayırlı olsun
Geçmiş olsun canım

Cok zorlu gunler yasamissin canim rabbim bir daha yasatmasin tez vakitte sifani versin

Cook gecmis olsun canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…